trident t1000 alayım mı? Buna değer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

uoa94

Üye
    Konu Sahibi
wt6 yı aldım gündeme tv ve gps den dolayı ama saglam mıdır bir de bu cihazların sar degerleri normal midir? İcimden bir ses sony al kurtul dert tasadan diyor...

dadyofof

Üye
kardesım bak ben sana dogru durust cewp wereım ben bu telı kullanıorum felaket guzel cook memnun kalırsın sadece nette wıdeo ızlemıosun bı o

sessizz1

Üye
1 aydır bu yorumları araştırıyorum her kafadan ses çıkıyor kimi cok övüyo kimi yerden yere vuruyor. benim bu tele karşı yorumum farklı olucak. wt3 almıştım geçen ay. kısaca özetliyeyim dokunmatik idare eder menulere ulaşım zor bazı ayarlarını bulmak için ilk başlarda zorlandım. diğer çin mallarıdan ustunluğu ayarları googlede arattığın zaman bulabiliyorsun marka belli çünkü. wi-fi gayet iyi kafede ve evin her yerinden bağlanabiliyordum. msj yazmak haliyle zor. msn de yazışmak zor klavye olmadığı için. bunun dışında kamera çekim kotu ama pc ye atınca idare ediyor. tv li 2. telefonm ama açıpta izlediğimi hatırlamıyorum. kulaklık sesi gayet yuksek. 200 liraya bu ozellikler fazla bile ben zaten havası olsun diye almıştım. şöyle bi sorun yaşadım bana sıfır diye verildi tel ancak içinden 6 ay once atılmış msjlar cıktı. satıcıda ikna oldu ve yenisini getireceğini soledi olmuşken t1000 olsun dedim. bu telin wt serisnden daha başarılı olacağına eminim. şunu demek istiyorum elimde tridenti bırakıp başka model alma şansım vardı ancak t1000i seçtim yine. son olarak ıpon la kıyaslamak cok mantıksız nerdeyse 10 kat daha ucuza satılan bir telden bahsediyoruz. içinizde kalıcağına kılıfınızda kalsın :)

spondylus

Üye
Video oynatma kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz. mp4 3gp destekliyomuş. Dizi film vs gibi şeyleri gün ışığında rahat izlenebiliyormu? Vereceğiniz cevaba göre bu modeli almayı planlıyprum... Bütçem yetse Lg gx500 alırdım ama şu anda 250 tl den fazla vermek istemiyorum telefona.

tahribat63

Üye
bence bu fiyata harika bir telefon yapmışlar ben aldım kullanıyorum ve çok memnunum bir wifisi varki müthiş hızlı şekilde bağlanıyor
javadan tut operasına kadar , pusulasından tut msn facebookuna kadar herşey mevcut,bence her kafadan çıkan sese yok beşpara etmez çinmiş kazakistanmış diyenlere bakma onların parası çok
ne yapacaklarını bilmiyolar.

meme4

meme4

Üye
t 1000 bende alcam bazı arkadaşlar bilmedikleri ürüne kötü yorum yapıyorlar ben önyargılı degilim başkaları gibi elime bile almadıgım telefon hakkında kötğ yorum yapmam işte kamerası dokunmatigi videosu geçiş hızını saglamlıgını belli eden bir video izleyin burda kamerası video çekimi ve oynatması dokunmatigi harika

mklbyrk

Üye
Arkadaşlar hiç kimsenin ne dediğine bakmayın arkadaşın dediği gibi de önyargılı olmayın bende bu teli alalı bikaç gün oluyo alırken tereddüt ettim bunu saklamanın lüzümu yok ama hakikaten tereddüt etmeye gerek yok arkadaşımın nokia c7 si var okulda wireless bulamıyo telefon.Ama trident t 1000 im üç çubuk çekiyo yani wireless ayarları yapılı olarak geldi bana ama internetten daha önceden yanlış yönlendirildiğim için ayarları bizim yapmamız gerektiğini sanıyodum.Halbuki ayarları sadece ektif moda almak yetiyomuş.Dokunmatiği de ayrıca güzel nokia nın 5800xp music modeliyle karşılaştırmışlar bazı forumlarda,nokia 5800xp music dokunmatikte trident t1000 in eline su dökemez.5800 xp music yumruklayınca çalışıyo resmen ayrıca çok da yavaş nerden mi biliyorum kullandım çünkü.Hatta bu yüzden o telin adı vurmatik olduya.Trident t1000 de ise hani leb demeden leblebiyi anlamak denir ya işte tamda öyle.Özelliklerinden sadece kamerası 2mp olması biraz kötü olmuş ayrıca mesaj yazmak ilk gün biraz karmaşık gibi geldi ama akşamına alıştım diyebilirim.Sözün kısası bu fiyata bu kalite oldukça iyi ayrıca görüntüsü falan süper.İyiki Trident t 1000 almışım diyorum.T1000 den sonra android modellerde çıktı ama adnroid almak için daha erken bence çünkü sürekli olarak versiyon geliştiriyolar.:oke:Kimsenin sözüne kulak asmayın derim herkesin bütçesi de kendinedir.Bu şekilde farklı alternatiflere yönelelim.Ayrıca TRİDENT bir Türk markası.Çin malı diyenler halt etmiş.Girsinler doğru düzgün araştırsınlar.Yerli malı her zaman ilk sırada gelmeli arkadaşlar.Alıcak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.Alan arkadaşlar da görüşlerini paylaşırlarsa seviniriz.Güle güle kullanın.

Ocean258

Ocean258

Üye
markası pek guven vermıyor olsada bellı olmaz.. bu kadar kısı ovmusse okadar kotu telefon degıldır herhalde.. Hayılısı olsun.. begenırsen gule gule kullan..

dream1329

dream1329

Üye
trident e güvenilmez bence

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6,5 aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım ve bir çok yerde gördüm ve okuyorum başka markalarda bir sürü sorun var kimse inkar edemez trident t1000 gerçekten güzel ve kaliteli bir telefon,meyve veren ağaç taşlanır başka söze gerek yok...

Ocean258

Ocean258

Üye
yani aslında markası cok fazla ısım yapmadı dıye rezalet bı telefon olacak dıye bı şart yok.. Tercıh ve guven meselesı.. ben olsam guvenemem ama..

goktasali03

Üye
trident ve çalışanların allah belasını versin böyle bir adi firma yoktur şu yer yüzünde. T1000 cihazımın dokunmatiği kırıldı 08.09.2011 tarihinde cihazı servise gönderdim ayın .16 sındada ödemesini yaptırdılar 40 tl az önce aradım halaa servis te olduğunu bu hafta sonuna kadar elimde olacağını söylediler vb vb geçen hafta yine aynısını söylemişlerdi allah belalarını versin topunun amınakoyim böyle bir cihaz almak akıl işi değil t1000 dokunmatiği'ni doğubank ve tahtakale'nin her yerini gezdim bulamadım servis haricinde yokmuş gerisini sizin kararınıza bırakıyorum wento trident'den daha iyi burdan trident yetkilerine sesleniyorum allah belanızı versin oro spu çocukları

Üst Alt