SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922
gowlet

gowlet

Üye
tabi iyi sallamişım programı bildiğin kadar konuşursun ben sana polat arkadaş gibi onlarca resim eklemekleyecegim bilmiyorsan bu ... Git mektebinde oku hey allahım ya.
Ben bilmediğim birşey için yorum yapmam arkadaşım. Bu DNS adresi işe yaramıyor hatta hiç biri işe yaramıyor. Şu konudan birine sor bakalım bu DNS ile kimde çalıştı diye. Elbette DNS işi bu iş ama yine yaramıyor. Bilmem hiç "prefs" klasörünün içini inceledin mi. Proxy adresi ve port vardır arkadaşım. Yani proxyden başka bir şey işe yaramıyor. O da malesef Symbian için Mobil Proxy programı yok. ;)

mavzer6666

Üye
Bunu signed olarak tekrar upload edebilirmisiniz acaba...

ofulanof

ofulanof

Üye
! Programı nasıl sertifikalandıracagız ? Yardım lütfen. . .

ahmeterden

Üye
Yazılan herşeyi denedim olmutor malesef. :(

edjust

Üye
Ben bilmediim bir_ey için yorum yapmam arkada_1m. Bu DNS adresi i_e yaram1yor hatta hiç biri i_e yaram1yor. ^u konudan birine sor bakal1m bu DNS ile kimde çal1_t1 diye. Elbette DNS i_i bu i_ ama yine yaram1yor. Bilmem hiç "prefs" klasörünün içini inceledin mi. Proxy adresi ve port vard1r arkada_1m. Yani proxyden ba_ka bir _ey i_e yaram1yor. O da malesef Symbian için Mobil Proxy program1 yok.
Ne _akac1sin arkada_1m.emin ol proxy ve prefs olayini gayet iyi biliyorum.bende farkl1 bi_ey söylemiyorum ama senin anlamad11n ben dns i dei_tirerek proxy yakalanabileceini söylüyorum ne kadar program symbian için desteini çekmi_ olsada.ve ne tesadüfl ben bu yaz1y1 skyfire den yap1yorum bunu karekterlerden anlayabilirsin ve bu dns lerle

--------------- Ekleme ---------------

[/URL] program imzalanmistir.

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar ilk sayfadakini kurudum 1. prefs ile beraber salt okunur yaptım.çalışıyor.
ama bana bunun aynısının s60v5 için olanı gerek böyle yazı yazamıyorum

wadegame

wadegame

Üye
arkadasim daha yuklemeden guncelleme hatasi veriyor

KELGER

KELGER

Üye
kardeş yükledikten sonra güncelleştirme hatası veren program yok zaten hepsi yüklemeden verir.
güncelleştirme hatası veriyorsa zaten yüklüdür

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
ben çalıştıramadım her iki tlf da .. dns ayarları nerden nasıl yapılıyor bir türlü uygulayamadım.

dns de degiştirdim olmadı :(

KELGER

KELGER

Üye
n95 e uyumlu vodafone internet ile dns 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yap
prefsi salt okunur yap.iki veya üç kere try agaın çıkarsa bas ve sonuç açılıyor

edjust

Üye
[/URL]

arkadaşlar ilk sayfadakini kurudum 1. prefs ile beraber salt okunur yaptım.çalışıyor.
ama bana bunun aynısının s60v5 için olanı gerek böyle yazı yazamıyorum

[/URL] arkadaşım prefis i birde bu sürüm için dene sonuç yaz.ben bunu kullanıyorum. :oke::oke:

ofulanof

ofulanof

Üye
Skyfire_Browser_Internet_for_S_2.sisx --------------- Ekleme --------------- Skyfire_Browser_Internet_for_S_2.sisx arkadaşım prefis i birde bu sürüm için dene sonuç yaz.ben bunu kullanıyorum.
prefsi nasıl kullanacağz ben anlayamadım yardımcı olurmusun ?

edjust

Üye
programı download ettikten sonra kur çalıştır.sana başta sözleşme gibi birşey sunacak kabul et ve1kere hata alacaksın.ve programdan cık ardından siteden indirdiğin prefs dosyasını telefon hafızası(c)/data/skyfire içine kopyala aynı dosya olduğu için üzerine yazılsınmi diyecek evet de.ve programı tekrar aç 2 3 kere hata aldıktan sonra girer.olmazsa sürekli dene 15 kere den fazla sürmez.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
Belki işinize yarayabilir. Bilmeyen arkadaşlar için Bir fikir sahibi olursunuz en azından

PREFS İÇERİĞİ İNGİLİZCE ve TÜRKÇE KARŞILIĞI

[Config]
Version=1.5
RememberConnection=true *** Bağlantıyı hatırla=Doğru ** true=doğru(açık) ** false=yanlış(kapalı)

ConnectionID=02000000 *** Bağlantı kimliğin=02000000 ** wifi =01000000 ** gsm internet=02000000

SessionID= *** Oturum kimliğin= ** Her bağlantı yapıldığında açılışta değişir.

AuthCertIP=209.118.181.35 *** Autho Certifika IP ** Otomatik sertifika adresi(Ip numarası)

AuthPort=443 *** Autho port ** Otomatik port no adresi (port numarası)

AuthCertDNS=entry9.skyfire.com *** Autho Certifika DNS ** Otomatik sertifika alma sunucu adresi ( SessionID )

UserID= *** Kullanıcı kimliğin ** Sabit kimlik adresiniz.

NumLaunches=1 *** num başlat ** ( num ) "sayı anlamındadır." Yükseltmeyi başlatır.

NumUpgradeFailures=0 *** num yükseltme başarısı ** yeni sürüme yükseltme ( 0 ) başarısız (1) başarılı

UserEducationDontPrompt=true *** Kullanıcı Eğitim İstemi ** Kullanıcı Eğitimi İstiyormusun

NOT: ( True ) olumlu ( False ) olumsuz yanıttır. Açık, Kapalı veya Evet, Hayır gibi ( 0 ) sıfırda aynı açık ( 1 ) ise Kapalı anlamındadır. ( NUM ) versiyon olarakta geçer Örnek "versiyon yükseltme" num yükseltme

KELGER

KELGER

Üye
kardes su s60v5 icin oloninida boyle ayarliyacak misin

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
kardes su s60v5 icin oloninida boyle ayarliyacak misin

Ayarlıyacağım şuanda elimde mevcut onu deniyorum bağlantı var ama bağlantı hatasını çözmeye çalışıyorum

geçen gün çözdüm ama bu yeterli değil olayda şöyle şebeke vericisi değiştikçe bağlanıyor
mesela bağlantı yaptın eğer bağlantıyı kesersen bağlanmıyorsun tekrardan 5-6 kez hata alıp öyle bağlanıyor ama verici istasyonu değiştimi tek seferde bağlanıyor her verici istasyonu değiştiğinde tek seferde bağlantı yapıyor proxy değişiyor modeme reset atmak gibi birşey

bunuda paylaşacagım çok lazımsa yarın upload ederim sonuç alırsam denemelerden ğüncellerim ok.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Ayarlıyacağım şuanda elimde mevcut onu deniyorum bağlantı var ama bağlantı hatasını çözmeye çalışıyorum

geçen gün çözdüm ama bu yeterli değil olayda şöyle şebeke vericisi değiştikçe bağlanıyor
mesela bağlantı yaptın eğer bağlantıyı kesersen bağlanmıyorsun tekrardan 5-6 kez hata alıp öyle bağlanıyor ama verici istasyonu değiştimi tek seferde bağlanıyor her verici istasyonu değiştiğinde tek seferde bağlantı yapıyor proxy değişiyor modeme reset atmak gibi birşey

bunuda paylaşacagım çok lazımsa yarın upload ederim sonuç alırsam denemelerden ğüncellerim ok.
benim bulunduğum yerde malesef tek baz istasyon bulunuyor :(

edjust

Üye

Evet benim de bahsettiğim buydu mesajımda anlattım saol kardeş ama şöyle birşey var inşallah tek proxy üzerinden bağlanabilmeyi başarabilirsın ama biraz uğraşacan gibi görünüyor çünkü symbian desteği çekilmiş

yolcuasog

yolcuasog

Üye
kesinlikle çalışıyor arkadasım.ben de android işletim sistemli telefon almıstım bunun yuzunden.n97 var yıne.sımdı kurdum hıcbır ugras vermeden calıstı.bıraz sabır gerekıomus kesınlıkle...super paylasım.calısmıyor dıyenlerın sanssızlıgı artık ne yapalım

edjust

Üye
ben en fazla 5 hata al1yorum bu kulland1g1m sürümde