5800 Hack Yapcam Dedik Ama [ Konu Çözüldü sado_27 ye Teşekürler:D ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hack Yapcam Dedik Ama [ Konu Çözüldü sado_27 ye Teşekürler:D ]
Arkadaşlar Ben Telefonumu Hacklemek İstedim İlk Denemem Bu Forumdan JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM) Konusundan Öğrendim . Çok Güzel Bi Anlatım yasarbas İsimli Üye Çok Güzel Anlatmış Konuyu Hiç Bilmediğim Halde O Konuyla Anladım Hack Nedir Nasıl Yapılır Ne İşi Yarar Ve Öğrendim Ve PANDORA C6v20 2nd Edition Türkçe by TLnY Konusundan Hackli Dosyayı İndirip Kurmaya Çalıştım Ama Bir Çok Yerde Hata Yaptım

:utandım::utandım::utandım:

Ve Telefonun Şuanki Halinin Videolarını Çektim Telefon Şarjdayken Ve Normal Açmaya Çalışırken :

Not: den Bi Daha Video Yüklersem 2 Olsun Arkadaş :off:

• Hard Format İşlemiyor
  • Jaf Programından Tekrar Hacklim Dedim Flash a Basınca O Altta Gelen Yazılarda Hata Alıyorum
  • Bataryayı Değiştirdim Olmuyor Benim Bataryamda 4 Diş Zaten
:vur:vur :vur

Servise Vermek İstemiyorum Çünkü Yapana Kadar Denicem Bu İşi Ve Yapıcam

:box:box:box

Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekür Ederim

:tşk:

ftsrn123

ftsrn123

Üye
:D birz inada binmiş iş ama bence garantisi varsa direk yolla uğraşmaya değmez.

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
    Konu Sahibi
sado_27

sado_27

Üye
kardeş sen en iyisi orjinal dosyaları indir tekrar jafla flash at hıc sorun kalmaz sonrada ovi veya nokıa soft vareden tekrar guncelle hıc sorun kalmaz :oke:

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
    Konu Sahibi
Ya Ama Jafdan Flash Çalışmıo Bi Daha Denicem navifirm dosyaları Orjinal Dimi ?? :D

sado_27

sado_27

Üye
kardes nasıl calısmıyor yanlıs dosya attıysan zaten hata verır sen herseyı duzgun bı sekılde uygula ben burdakı tum hacklı dosyaları denedım hıc sorun vermedı jaf en ıyısdıde suan kullandıgım orjınal sade hacklı sorun olursa buradayız hepımız ısallah sorunda cıkmaz kolay gelsın

sado_27

sado_27

Üye
bende senın gıbı yenıyım daha burda konum yok zaten kanuları paylasan arkadaslarda benım senın gıbı burda ayrım gayrım yok kardesım benım maxicep ailesindeniz artık:oke:

kerimcankul

kerimcankul

Üye
kardeş sorun çözüldü mü merak ettim aksiyon filminde gibi hissettim kendimi konuyu okurken

sado_27

sado_27

Üye
kardeş sorunu olan arkadas ıcın bekledım ama kendısı cıkmış suan gorunmuyor buralarda:D

maxirabit

maxirabit

Üye
bende eskiden sonyerricson kullanırken java açmıyor diye flash'tan program atmıştım telefon beyaz ekran olmuştu telefoncu at çöpe düzeltizmez dedi yaptım ayarları geri aldım flashtan fabrika ayarlarına almıştım düzelmişti

sado_27

sado_27

Üye
duzelır kardeş sadece parca degısımını bız yapamayız:D oda bızım ısımız deıl ama zaten programsal veya yazılımsal tum sorunlar ve cozumler maxicepte var :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen maxicepte hertürlü yazılım çözülür

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
    Konu Sahibi
:D :D geldim geldim :D Çözüldü Konu Düzenliyiroum Konuyu :D sado_27 arkadaşımıza çok teşekür ederim :D Ayrıca Öğrendim Hack Yapmayı :D :D :D

sado_27

sado_27

Üye
sorunun cozulmesine sevindim ayrıca bilmemek ayip deil ogrenmemek ayip zaten bu sitede ogrenemedim diye bi sorun olmaz yeterki dikkatli oku hadi kolay gelsın :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ama sonunda yaptı hackı

sado_27

sado_27

Üye
evet coksukur yaptı mıllet aya cıktı bız hala hacktayız:D:D:D:D:D

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
    Konu Sahibi
Ahahaha sado :D Koptum :D Sonundaaa Yaptıım :D Mutluyum :D

sado_27

sado_27

Üye
mutluluga erişmen hepsı boyle kolay olsun :D:D:D:D

kenanvatansever

Üye
konuyu takip edip biraz okudum jaf üzerinden format atabilir tekrar fabrika ayarlarına dönebilirsin bilgine :megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt