haltie
Üye
aLσηє;2451050' Alıntı:ya neyi tartışıyoruz ki en çok sosyal mesaj veren sosyal konularda etkinliği çok olan , sesiyle herkesi korkutan bizim kadar bi taraftar grubu var mı

aLσηє;2451050' Alıntı:ya neyi tartışıyoruz ki en çok sosyal mesaj veren sosyal konularda etkinliği çok olan , sesiyle herkesi korkutan bizim kadar bi taraftar grubu var mı

Ağzına sağlıkya neyi tartışıyoruz ki en çok sosyal mesaj veren sosyal konularda etkinliği çok olan , sesiyle herkesi korkutan bizim kadar bi taraftar grubu var mı

gidip beşiktaşl taraftarlara sorrarlarsa ankette heralde çarşı taraftarı en fanatiği derler :S hiç fanatik falan değil

Davut™;2630382' Alıntı:Dünya yada Avrupa Bjk yi mi konuşuyor...
Biz Niye bilmiyoruz onuHemen havalara girmiş millet...
![]()

yaratıcı ve zeki verdiği msjlar hazırladığı pankartlar (çalınsada!) o güzel marşları stadda yaratıkları o güzel atmosfer ile Beşiktaş taraftarı bambaşkadır cefakardır vefakardır....
iyi ki Beşiktaş'lıyım..
gs taraftarını adnan polat bıle eleştirmiştir destek bekliyoruz artık diye ama nerde ?
fb taraftarını stadlarında izledim bu mu yani dedim tam bir hayal kırıklığı taraftar yok sanki biz deplesman olduğumuz halde bastırdık onları...
inönüde bir kaç kez o muhteşem 90dkyı yaşadım harikaydı herşey skorda öyle olmuştu
ha birde memeleketimin kulübü EsEs'im var onunda hiç küçümsenmiyecek bir taraftar kitlesi var seviyorum onlarıda hemde kocamann
ve dünya çapında olduğumuzu kabul etmek istemeyen arkadaşlar sizde haklısınız tabi ki
fenerbahçe taraftarı pozisyona göre tepki veren bir taraftar topluluğu maksat rakip taraftarı bastırmak değil rakip futbolcuyu baskı altına almaktır,yoksa rakip istediği kadar bağırsın.Hakemi futbolcuyu baskı altına alamadıktan sonra pek önemi yok

hakemlere göre en zorlandıkları maçlar inönüde olanlarmış.ayrıca tek örnek vericem bir kaç kez daha verdim uefa.com da bile çıkmıştı manunun kalecisi kendi düşüncelerimi bile duyamadım demişti.beşiktaş taraftarı iyi oynayan rakibini alkışlayanda bir taraftar topluluğu örnekleri çok fazla.taraftar ve etki dediğimizde beşiktaş hep bir adım öndedir.

bu kişiden kişiye değişir baktığımızda beşiktaş deplasmanda daha rahat oynuyan bir takım inönüde puan kayıpları ortada schuster hakan arıkanı taraftar tepkisinden oynatamadığı maçlarda var mesela kendi takımını strese sokan bir taraftar topluluğu olduğunu düşünüyorum şahsen

yedek kulubesinden tv karşısındakilere kadar etki altına alıyoruz e başka ne yapalım sadece gs geince mi coşalım?
evet hatta sakın tribünlere bakmayın bile demişler futbolcularına
evet daumunda taraftarın tezarruatı ile maça futbolcu soktuğu var yada taraftar taktiği ile skor öğrenip geri pas yaparak tarihe geçişleri var gerçekten ne kadar etkili bir taraftar alkışlıyorum (daumda öyle yapmıştı )
şahsen bende kendi takımını komik durumlara dşren bir taraftar olduğunu düşünüyorum...