Türkiye'de en fanatik taraftar Beşiktaş'ta

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
aLσηє;2451050' Alıntı:
ya neyi tartışıyoruz ki en çok sosyal mesaj veren sosyal konularda etkinliği çok olan , sesiyle herkesi korkutan bizim kadar bi taraftar grubu var mı

:alkis

minoo

minoo

Üye
ya neyi tartışıyoruz ki en çok sosyal mesaj veren sosyal konularda etkinliği çok olan , sesiyle herkesi korkutan bizim kadar bi taraftar grubu var mı
Ağzına sağlık :D
Çarşı tabii ki..Bütün Dünya bizi konuşuyorken siz daha neyin davasındasınız?

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
gidip beşiktaşl taraftarlara sorrarlarsa ankette heralde çarşı taraftarı en fanatiği derler :S hiç fanatik falan değil

'Davut

'Davut

Üye
Dünya yada Avrupa Bjk yi mi konuşuyor...

Biz Niye bilmiyoruz onu :d: Hemen havalara girmiş millet...:d:

Mert

Mert

Üye
Davut™;2630382' Alıntı:
Dünya yada Avrupa Bjk yi mi konuşuyor...

Biz Niye bilmiyoruz onu :d: Hemen havalara girmiş millet...:d:
:zuhaha:

minoo

minoo

Üye
Sus ve izle..

'Davut

'Davut

Üye
Tamam olur...:D

Ben bir yorum yapayım bari Bjk iyi gidince yada maçta öndeyken Bjk taraftarı gibisi yok ama bunun tam tersi olunca Ondan beterleri yok...

sekinardi

sekinardi

Üye
Bjk

femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
yaratıcı ve zeki verdiği msjlar hazırladığı pankartlar (çalınsada!) o güzel marşları stadda yaratıkları o güzel atmosfer ile Beşiktaş taraftarı bambaşkadır cefakardır vefakardır....
iyi ki Beşiktaş'lıyım..

gs taraftarını adnan polat bıle eleştirmiştir destek bekliyoruz artık diye ama nerde ?
fb taraftarını stadlarında izledim bu mu yani dedim tam bir hayal kırıklığı taraftar yok sanki biz deplesman olduğumuz halde bastırdık onları...

inönüde bir kaç kez o muhteşem 90dkyı yaşadım harikaydı herşey skorda öyle olmuştu :)

ha birde memeleketimin kulübü EsEs'im var onunda hiç küçümsenmiyecek bir taraftar kitlesi var seviyorum onlarıda hemde kocamann :):sarıl:

ve dünya çapında olduğumuzu kabul etmek istemeyen arkadaşlar sizde haklısınız tabi ki :ehe

greenmile

greenmile

Üye
yaratıcı ve zeki verdiği msjlar hazırladığı pankartlar (çalınsada!) o güzel marşları stadda yaratıkları o güzel atmosfer ile Beşiktaş taraftarı bambaşkadır cefakardır vefakardır....
iyi ki Beşiktaş'lıyım..

gs taraftarını adnan polat bıle eleştirmiştir destek bekliyoruz artık diye ama nerde ?
fb taraftarını stadlarında izledim bu mu yani dedim tam bir hayal kırıklığı taraftar yok sanki biz deplesman olduğumuz halde bastırdık onları...

inönüde bir kaç kez o muhteşem 90dkyı yaşadım harikaydı herşey skorda öyle olmuştu :)

ha birde memeleketimin kulübü EsEs'im var onunda hiç küçümsenmiyecek bir taraftar kitlesi var seviyorum onlarıda hemde kocamann :):sarıl:

ve dünya çapında olduğumuzu kabul etmek istemeyen arkadaşlar sizde haklısınız tabi ki :ehe

fenerbahçe taraftarı pozisyona göre tepki veren bir taraftar topluluğu maksat rakip taraftarı bastırmak değil rakip futbolcuyu baskı altına almaktır,yoksa rakip istediği kadar bağırsın.Hakemi futbolcuyu baskı altına alamadıktan sonra pek önemi yok

haltie

haltie

Üye
hakemlere göre en zorlandıkları maçlar inönüde olanlarmış.ayrıca tek örnek vericem bir kaç kez daha verdim uefa.com da bile çıkmıştı manunun kalecisi kendi düşüncelerimi bile duyamadım demişti.beşiktaş taraftarı iyi oynayan rakibini alkışlayanda bir taraftar topluluğu örnekleri çok fazla.taraftar ve etki dediğimizde beşiktaş hep bir adım öndedir.

greenmile

greenmile

Üye
bu kişiden kişiye değişir baktığımızda beşiktaş deplasmanda daha rahat oynuyan bir takım inönüde puan kayıpları ortada schuster hakan arıkanı taraftar tepkisinden oynatamadığı maçlarda var mesela kendi takımını strese sokan bir taraftar topluluğu olduğunu düşünüyorum şahsen

femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
fenerbahçe taraftarı pozisyona göre tepki veren bir taraftar topluluğu maksat rakip taraftarı bastırmak değil rakip futbolcuyu baskı altına almaktır,yoksa rakip istediği kadar bağırsın.Hakemi futbolcuyu baskı altına alamadıktan sonra pek önemi yok

yedek kulubesinden tv karşısındakilere kadar etki altına alıyoruz e başka ne yapalım sadece gs geince mi coşalım? :)

hakemlere göre en zorlandıkları maçlar inönüde olanlarmış.ayrıca tek örnek vericem bir kaç kez daha verdim uefa.com da bile çıkmıştı manunun kalecisi kendi düşüncelerimi bile duyamadım demişti.beşiktaş taraftarı iyi oynayan rakibini alkışlayanda bir taraftar topluluğu örnekleri çok fazla.taraftar ve etki dediğimizde beşiktaş hep bir adım öndedir.

evet hatta sakın tribünlere bakmayın bile demişler futbolcularına :d:

bu kişiden kişiye değişir baktığımızda beşiktaş deplasmanda daha rahat oynuyan bir takım inönüde puan kayıpları ortada schuster hakan arıkanı taraftar tepkisinden oynatamadığı maçlarda var mesela kendi takımını strese sokan bir taraftar topluluğu olduğunu düşünüyorum şahsen

evet daumunda taraftarın tezarruatı ile maça futbolcu soktuğu var yada taraftar taktiği ile skor öğrenip geri pas yaparak tarihe geçişleri var gerçekten ne kadar etkili bir taraftar alkışlıyorum (daumda öyle yapmıştı ):kop:
şahsen bende kendi takımını komik durumlara dşren bir taraftar olduğunu düşünüyorum...

greenmile

greenmile

Üye

yedek kulubesinden tv karşısındakilere kadar etki altına alıyoruz e başka ne yapalım sadece gs geince mi coşalım? :)

evet hatta sakın tribünlere bakmayın bile demişler futbolcularına :d:

evet daumunda taraftarın tezarruatı ile maça futbolcu soktuğu var yada taraftar taktiği ile skor öğrenip geri pas yaparak tarihe geçişleri var gerçekten ne kadar etkili bir taraftar alkışlıyorum (daumda öyle yapmıştı ):kop:
şahsen bende kendi takımını komik durumlara dşren bir taraftar olduğunu düşünüyorum...

bazen geri pas yapacaksın kontrollü oynayacaksın eğer yapmassan grajciar bile 70 metre top sürüp takar köşeye:oke:

ayrıca bizim ezeli rakibimiz gs dir gsnin ki de fbdir o maçın atmosferi farklı yani siz arada bir yerlerdesiniz.Diğer maçlara benzemez

haltie

haltie

Üye
ben her şeyi geçiyorumda foster inönünüde kendi düşüncelerimi duyamadım demişti daha ne olsun adamların ayakları titrer stada girerken.

greenmile

greenmile

Üye
foster in duyamaması normaldir:D

haltie

haltie

Üye
Tamam en iyisi fener taraftarı ama stad yakmalarını ve futbolcu dövme olaylarını saymazsak:kıskıs:

greenmile

greenmile

Üye
bize diyene bak siz kendi başkanınızı stada sokmadığınız günleri ne çabuk unuttunuz :D:D:D

haltie

haltie

Üye
Defalarca açıklandı ama tekrar söyleyeyim onlar seçim zamanı muhalif grup tarafından para ile tutulan adamlardı kışkırtıyorlardı bazıları beşiktaşlı bile değil :D