samsung galaxy s gps problemi ??

Sponsorlu Bağlantılar

einbach86

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s gps problemi ??
arkadaşlar şu gps problemini çözen var mı ? Gps açıyorum bulmuyor ? sitelerde şu nu filan tuş diyorlar telefon gps menüsüne girmiyor .. (*#*#1472365#*#*) anlamadım gitti.. layar kullanamıyorum yav ..
versiyon :I9000BUJP5 KERNEL: 2,6,32,9 YAPIM NO:FROYO.BUJP7

apro45

apro45

Üye
nasıl bulmuyor telefonucuya tim e falan gittin mi bi sor onlara yada program falan kullan

einbach86

Üye
    Konu Sahibi
telefon yurt dışıdan alınma .. hani samsung bir yama programı çıkarmıştı.. gps restore samsung diye. onuda bulamadım..

americanboy

americanboy

Üye
yurt dışı cihazsa aktif değil demek gps

blueman1903

Üye
*#3214789650#

Lacoste

Lacoste

Üye
Versiyon güncelle

einbach86

Üye
    Konu Sahibi
versiyon güncelle demişsiniz ama kies te versiyon güncelleme vermiyor ama .. acaba kies ayarlarında ki hosttan mı dır ?

blueman1903

Üye
arkadasm froyo zaten.gps menusune ulasmak icin *#3214789650# tusla supcl settings e gel
supl.google.com yazar onun sil yerine 1.europe.pool.ntp.org yaz.daha sonra alttaki 7576 falan olmasi lazm o portuda sondaki 6 yi bes yaz tamam de sonra geri de en ustte get position test yap.

emreuckardes

Üye
arkadaşlar şu gps problemini çözen var mı ? Gps açıyorum bulmuyor ? sitelerde şu nu filan tuş diyorlar telefon gps menüsüne girmiyor .. (*#*#1472365#*#*) anlamadım gitti.. layar kullanamıyorum yav ..
versiyon :I9000BUJP5 KERNEL: 2,6,32,9 YAPIM NO:FROYO.BUJP7

*#3214789650# bide bunu dene

TUTKUNUM_Sana

Üye
GPS ayarları şu şekilde olmalı;
1) *#32146789650# tuşlayın , 5 seçenekli bir menu çıkacak.
2) "Application Settings" menusunden ;
- operation mode --> standalone olacak
- use Skyhook --> on olacak
3) "SUPL/CP settings" menusunden ;
- server --> 1.europe.pool.ntp.org olacak
- server port --> 7275 olacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt