N8 Tecrübem ve iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

atakan179

Üye
bence onu pilini bilmezsiniz siz telefoncuya götürün onun pili aktıysa
telefon temizlenerek pil akıntısı geçecek ya da telefon ı phone zarar görmüştür bu iki kuralıda
denemelisiniz <3 :D

pRime.

pRime.

Üye
Tamam! Wave en iyi telefon. Şu ana dek yapılmış en iyi mobil aygıt. Bada da en iyi işletm sistemi. :kop:

dumanyac

Üye
sLm arkadaşLar ne zaman bir symbian ve iphone karşıLaştırması görsem sinirLerim tawan yapıyor!!! Symbian işLetim sistemi iLk çıktığı günden beri kuLLanan birisi oLarak bu sisteme donsada kiLitLensede açıLıp kapansada aşığım diyebiLirim =)) gerek işLevseLLik oLarak gerek kuLLanım yönünden çok güzeL ve verimLi bi sistem heLeki iLk çıkan symbian sistemLerLe symbian^3 ü karşıLaştırırsak mükemmeL bi geLişme war ve geLişmeLerin arkasıda kesiLmeyecek çünkü dünya pazarının yüzde payı oLarak en büyük yüzdesine sahip bir işLetim sistemi symbian ;) i phone a geLince sırf gösteriş oLsun diye maddi anLamda pahaLı oLan ve insanLarı cebine koydukLarında hafif arka kısımLarında kaLkmaya sebep oLan bir cihazdan öteye gidemez ki bununda sebebi pahaLı oLması,uyguLamaLarının parayLa oLması,herhangi bir program yükLemek için insanLarın şekiLden şekiLe girmesi... daha neyini anLatayımki??? sizde biLiyorsunuzki mükemmeL dokunmatik ekranından başka hiçbir özeLLiği oLmayan bir cihaz işte!!! haa ALLAH razı oLsunki böyLe bir dokunmatik ekran yaptıda,nokia gibi samsung gibi firmaLarında böyLe ekranLar yapmasına vesiLe oLdu =)) şu an N8 imden oLdukça memnunum 15.11 de aLdım ve bugüne kadar her özeLLiğini denedim mükemmeL işLiyor özeLLikLe nfs shift HD oyununda kesinLikLe donma takıLma vs. yok sadece bir kere msj yazarken donma yaptı başkada bir sıkıntıyLa karşıLaşmadım. Eğer symbian kuLLanıyorsanız bu tür oLayLara aLışmış oLmanız gerektiğini düşünüyorum.. ha tabiki gönüL isterki donma oLayı kasma oLayı vs. oLmasın ama sonuçta bu bir eLektronik cihaz ve bir kapasitesi var.. Ben bu haLiyLe çok memnunum teLefonumdan birde şu windows Live messenger ın symbian^3 versiyonu çıksa çok daha mutLu oLucam =)) sevgiLerLe...

psicoleo

Üye
merhaba ben n8 i ilk gördüğüm günden beri sürekli içimde bir alma isteği vardı en sonunda aldım ve bence harika bir telefon..yazılımda bir kaç eksiklikler var ama bence iphone4 e bin basar..çözünürlüğü çok güzel ve kamerası bir harika arkadaşlarım ilk gördüğünde " orda 12 mp mi yazıyor yoksa benim gözlerimmi bozuldu ?" diye sormuşlardı =D ve symbian3 te skype ve mesenger olursa çok daha iyi olur.. :)

guvenkaya

guvenkaya

Üye
12 megapixel telefonlarin hepsi symbian kullanmistir hatirladigim kadariyla sony ericsson satio samsung pixel 12 ama suanki en iyi telefon galaxy s cok hizli bir telefon iphone 4 ile arasinda 3 saniye var internette galaxy s adrese bastigin zaman butun site direk ekranda iphone 4 te biraz bekliyon x10de ayni galaxy s gibi hizli internette en yavas n8 ama diger herseyde en iyisi ozellik bakimindan en yuksek en kotusu iphone 4 fiyatta tam tersi n8 400 euro iphone 4 629 euro bash ettigim telefonlarin hepsini kullandim

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada n8 e 1kaç daha güncellme gelirse telefon manyk olucak

:::burak:::

Üye
Neden o iyi telefonunun forumundaki sorunlardan bahsetmiyorsun?
Ayrıca N8 çıkalı ne kadar oldu wave çıkalı ne kadar oldu, biraz mantık...

neden n8 in forumdaki sorunlarindan bahsetmiyosun?:kop:
nokia n8 de hata var dedi siz halen n8i savunuyosunuz biraz mantik
wavede ben hata falan gormedim
--------------- Ekleme ---------------

**************** Tartışma mesajı silindi.

pRime.

pRime.

Üye
n8 in iyi oldugu belli satislardan zaten:kop:

Yok dostum wave en iyisi kamera falan aşmış... :kop: bırakın arkadaşlar uğraşmayın şununla, laf atıp forumdan olmaya değmez... Kırıcı sözlerden kaçınalım.

Üye
bumu n8 in kamerasi :kop::kop::kop:

SilentOne

SilentOne

Üye
saçmala n8 de makro dada yazıları okunuyor fake bu video

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
bumu n8 in kamerasi :kop::kop::kop:

Standart Quality'de çekilmiş bu video :). Çok belli ediyor kendini. O yazıları okuma kısmına gelince; AutoFocus diye bir yama var N8 İçin ;) .. Yakın bir zamanda o da gelicek kardeş.. Yeni güncellemlerle..

Bende çektiğim hiç bir videoda böyle bişey görmedim. Örnek bir video upload etmek isterdim ama, sen onada bişey uydurursun.

Herneyse, Wawe bir numara, bada'sıda dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem.. Sen öyle dedin ya.. Öyledir.. ;)

Mesajını şikayet ettim kardeş.. Hakettiğini alırsın umarım..

Birşey derdimde, iyi aile eğtimi almış biri olarak senin gibilerden hep uzak durmayı tercih etmişimdir, şimdide ediyorum.. Allah bildiği gibi yapsın.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tartışma çıkartmaya yer aramayın. Bir dahaki sefere birbirlerine laf atan arkadaşlar banlanacaktır .

KralCastle

KralCastle

Üye
bi n8 kullanıcısı olarak sh0ck un yazısına bire bir katılıyorum ;)

venusutarit

venusutarit

Üye
5 yıldır bu forumdayım istersen banla ama yalan yanlış şeyleri ekleyerek insanları rahatsız etmeye gerek yok arkadaş N8 ile video çekmiş mi acaba nerde görmüş bilmeden kullandığımız cihazımızı karalıyor
Lütfen kimse bilmeden kullanmadan video çekmeden fotoğraf çekmeden karalama yaparak insanları yanlış yönlendirmesin

mavrick

mavrick

Üye
Standart Quality'de çekilmiş bu video :). Çok belli ediyor kendini. O yazıları okuma kısmına gelince; AutoFocus diye bir yama var N8 İçin ;) .. Yakın bir zamanda o da gelicek kardeş.. Yeni güncellemlerle..

Bende çektiğim hiç bir videoda böyle bişey görmedim. Örnek bir video upload etmek isterdim ama, sen onada bişey uydurursun.

Herneyse, Wawe bir numara, bada'sıda dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem.. Sen öyle dedin ya.. Öyledir.. ;)

Mesajını şikayet ettim kardeş.. Hakettiğini alırsın umarım..

Birşey derdimde, iyi aile eğtimi almış biri olarak senin gibilerden hep uzak durmayı tercih etmişimdir, şimdide ediyorum.. Allah bildiği gibi yapsın.

dostum o bahsettiğin n8 de macro mod olmasın

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
dostum o bahsettiğin n8 de macro mod olmasın

Hayır kardeşim.. Continous AutoFocus olayı, sadece fotoğraflarda değil, Video kayıtlarda da oluyor.

Örnek;

Burada gördüğün gibi, lens saate odaklanıyor. Videodaki Saatteki ince yazılara odaklandığı için, Saatteki ince yazılar okunabiliyor.

Videonun 13. saniyesinde bunu daha kolay anlayabilirsiniz..

Kaba tabirle, Bi çeşit Makro mod ile video çekmek olarak düşünelim..

orcthesorc

orcthesorc

Üye
Hiç 1 Üretici tam birşey üretmez. Bunu rahatlıkla idda edebilirim.

iPhone'un en büyük avantajı, tek bir yazılım üzerine Stabil bir şekilde oturtulması.

Nokia, stratejesini değiştirmeli bence.. Standart, Stabil, ve sürekli değişime uğramayan, olgunlaşmış ve artık basit bug'lardan arınmış bir yazılım.. Adıda symbian olmayan bir yazılım.

N8'de böyle olsaydı, Donanım olarak zaten iPhoneı ezer geçer. Fakat yazılım kısmına gelince işler değişiyor..

Yaklaşık 1 aylık N8 Serüvenimde bunu anladım.

Pişman değilim aldığıma.. Tek istediğim, kullanılabilir, pratik bir işletim sistemi.

Bu da yeni güncellemelerle mümkün olacak, müşteri olarak bunu umuyorum. Eğer bu yeni güncellemeler umulduğu gibi olursa (Yeni bir browser, yenileştirmeler...).... Nokianın eline su dökemezler..

Anlamsız bir tartışma olduğunu düşünüyorum.

Ben bir n8 kullanıcısı nokia sever olarak symbian konusundaki korkularım ve şüphelerim bu son cihaz ile sona erdi.

Nokia nın pazarlama stratejisine gelince;

Bakın bakalım türkiyede i-phone alabilecek durumda ne kadar insan var (ki i-phone gerçekten çok hoş bir cihazdır) ve bir de sokaktaki insanların neler kullandığına bakın..mutlaka diğer nokia modellerini göreceksiniz.apple ın işi sadece i-phone (yüksek sınıf) telefon olduğu için onunla uğraşıyor ve sağlam olması çok doğal! ama nokia her segment telefon ve her kesim kullanıcıya hitap ettiği için sürekli geliştirilmesi gerekiyor. bu da gecikmelere ve aksamalara sebep oluyor.

ben nokia nın sayesinde maillerini paylaşmayı öğrenen,gps kullanan,dokunmatik ekran teknolojisi nedir onu öğrenen yada sizin ''el feneri'' uygulaması diye gülüp geçtiğiniz uygulamayı ilk defa görmüş çok lise öğrencisi gencimizi biliyorum(bilgi bilgidir).peki bu öğrencilerden kaç tanesi i-phone alabilecek güçtedir sizce? işte çeşitlilik ortada!!!:bye2:

not: bazıları ''sorunlu cihaza atlamak'' olarak bahsetmiş. Pardon ama hanginiz aşık olduğunuz bir kız için ''ulan acaba kısırmıdır??'' diye düşünüyor??:allalla:

böyle uzaar gideeer..:islik

Üst Alt