O dediğin mail özeliği N8 de de var Opera ile sadece youtube videoları izlenebiliyorArkadaşlar ben Nokia 2100'dan beridir Nokia ya devam ediyorum. Şu an N95 8GB ı kullanıyorum. Valla çok harika bi alet çıktı çok memnunum ancak artık dokunmatik telefona geçme zamanı geldi sanırım. İlk başlarda iPhone 4 e sarmıştım artık değiştiricem Nokia sürekli nereye kadar dedim. yine vazgeçemedim
Öğrenmek istediğim bi şey var ve ne şekilde arayabileceğimi bulamadım. Google amca da bilmiyomuş zaten
Arkadaşımda iPhone var ve onun basit bi özelliği çok hoşuma gitmişti. Kullanan varsa bilir Nokia da, wifi ile internette dolaşacağımız zaman veya mail eşitleyeceğimiz zaman wlan arar bulur bağlanırız. Sonra o uygulamadan çıkınca bağlantı otomatik kesilir. Yani sürekli bağlı kalmaz. Size mail geldiği zaman "1 Yeni Mesaj" gibi çat diye gelmez o mail. İlla ki senin arada bir girip maillerini kontrol etmen gerekir.
Ama iPhone da bu özellik var, yani telefon wlan a sürekli bağlı ve her seferinde bağlanmak için uğraşmıyorsun. Mail geldiğinde ise anında seni uyarıyor.
N8 kullanan arkadaşlarım, bu mail özelliği N8'de de mevcut mu?
Artı bi şey daha, webbrowser hakkında bazı söylemler mevcut. Opera gibi başka bir uygulama yükleyerek video izlemede sıkıntı yaşanıyor mu?

arkadaşım ben vadofone internet kullanıyorum sürekli mailim hesabıma n8 widget ekranına düşüyor wifi ile nasıl olur açıkcası bilemiyorum hiç denemedim...
5800 sesi ile n8 karşılaştıran arkadaşım sence bu 2 telefon aynı segmentin telefonumu adı üstünde birisi xpress müzik diğeri kamera telefonu...o zaman bende sana derim ki n8 kamerada ezici üstünlüğü var..ne kadar saçma oldu demi....![]()

Uygulamalarla telefonun açığının kapatılması kadar saçmalık görmedim ben, hazırı varken neden uygulamalarla uğraşılsın bilmem ki.iphone'a gelince illaki hava olsun diye kullananları var ama kullanmayı bilirsen o cihaz çok kötülenecek bir cihaz değil. tutturmuşsunuz bluetooth yok diye. işte uygulamalar bu noktada devreve giriyor. apple store da o kadar uygulama var ki telefonun bütün açıklarını kapatıyor.
sana cevap yazmayacağım artık çünkü cevap veremiyorsun soru soruyorsun bolca. n'8 li günler sana
bırak arkadasım n8 ı falan ya..web browser o kadar dandık kı flash destegı bıle yok yemısım kamerasını hd cıkısını..

n8de flash destegi var kardes... Arastirip oyle.yorum yazsaydin keske.. Ben nasil facebooktaki videolari oynatiyorum o zaman![]()

bırak arkadasım n8 ı falan ya..web browser o kadar dandık kı flash destegı bıle yok yemısım kamerasını hd cıkısını..