Nokia N8 Mod v1.1 [ 30Fps Video & %100 Resim Kalite Modu ]

Sponsorlu Bağlantılar

salamsosis

salamsosis

Üye
cami ac deyince ne demek istiyosak camdan kasit o. Kamera :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel bir paylaşım olmuş saol

xem

Üye
C7 de kullanabilirmiyiz?

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşlar bu proğramı C7 ye sakın kurmayın kamerayı kullanmaz hale getiriyor.

zallas

Üye
Uygulamayı kaldırdığımızda kamera tekrar eskisi gibi oluyor mu peki ?

zallas

Üye
O zaman denemekten zarar gelmez :)

arkee

arkee

Üye
kamerası coook fark etti superrrr

Maximien

Maximien

Üye
Bende kuruyum dedim fakat muallakta kaldım kurmaktan vazgeçtim nolur nolmaz biraz netlik alcaz diye telden olmayalım. Birde imzalama işlemine filan girmek istemiyorum zaten.

BasCuDa

Üye
ya ben yükledim ancak bir türlü vidyo ayarlar kısmında autofocus ozellıgı cıkmadı
sertifikayı opda'dan aldım.
acaba versiyonumla mı alakalı?
en son versiyon yüklü telefonda
yardım eder misiniz?

erman1903

Üye
hocam su imzalama olayını anlamıyorum yardımcı olabilirmisin

olivetti

olivetti

Üye
30 fps mükemmel

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar otofocus kamera ayarlarında var mı

deniz-17

deniz-17

Üye
walla bilader
süper oldu her foto 9 mb ve üstü ya dehşet bişi oldu n8 hack yapmıştım direk yüklendi
süpersin eline klavyene sağlık

Kubde

Kubde

Üye
arkadaşlar bende yüklemiştim bu programı kaldırdım. akşam ve ya bulutlu havada çok iyi resim çekiyor evcet genelde akşam7 ila 10 mb arası gündüz de on ila 15 mp arası boyutu var evet. ama çok güneşli bir havada manzara resmi çekemiyoruz. beklenmeyen bir hata oluştu telefonunuzu yeniden başlatın uyarısı veriyor deklanşöre bastıktan sonra tabi. ben ilk başta bir anlam veremedim sonra bir baktım 20 mb o resmin biri. anladığım kadarıyla telefon çektikten sonra görüntü işlemesinde sorun çıkarıyor işleyemiyor o kadar büyük boyutlu resimi. bilginize olsun. ama bir sorun vermiyor telefona. ben telefonun yazılımını ovi suite den baştan yk
üledim düzeldi.

dkircali

Üye
arkadaşlar bende yüklemiştim bu programı kaldırdım. akşam ve ya bulutlu havada çok iyi resim çekiyor evcet genelde akşam7 ila 10 mb arası gündüz de on ila 15 mp arası boyutu var evet. ama çok güneşli bir havada manzara resmi çekemiyoruz. beklenmeyen bir hata oluştu telefonunuzu yeniden başlatın uyarısı veriyor deklanşöre bastıktan sonra tabi. ben ilk başta bir anlam veremedim sonra bir baktım 20 mb o resmin biri. anladığım kadarıyla telefon çektikten sonra görüntü işlemesinde sorun çıkarıyor işleyemiyor o kadar büyük boyutlu resimi. bilginize olsun. ama bir sorun vermiyor telefona. ben telefonun yazılımını ovi suite den baştan yk
üledim düzeldi.

29 ekimde telefonu aldım hemen kamera modunu yükledim, şu ana kadar dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. Evet dosya boyutları büyüdüğü için çekim sonrası kayıt süresi ve galeride çektiğiniz bir resmi yaklaştırdığınızda kaliteli hale gelmesi biraz daha uzun sürüyor ama fotoğraf çekememe gibi bir durum oluşmadı henüz.

Kubde

Kubde

Üye
Bir süre bir şey olmadı bana da ama çok iyi ve güneşli bir hava da ufuk çizgisi derin olan resimlerde oluyor her resim de olmuyor evde veya dışarı da her zaman olmuyor yani. ama ne güzel manzara hava da güzel bir resim çekeyim ufka doğru dediğiniz bir gün benimle aynı fikir de olacaksınız eminim:)

deniz-17

deniz-17

Üye
Bir süre bir şey olmadı bana da ama çok iyi ve güneşli bir hava da ufuk çizgisi derin olan resimlerde oluyor her resim de olmuyor evde veya dışarı da her zaman olmuyor yani. ama ne güzel manzara hava da güzel bir resim çekeyim ufka doğru dediğiniz bir gün benimle aynı fikir de olacaksınız eminim:)
arkadaşım nasıl çözülecek peki bende de yaşandı aybı sorun

Üst Alt