bende hiçbir değişiklik yok. ayarlarda malum seçenek çıkmıyor da zaten
evt ben de bu sorunun cevabını bekliyorumbende n8 telefonuma imzalayıp yükledim bu yamayı,sonuç videoda önemli biçimde iyileştirme yapıyor,30 fps ye çıkması görüntüde kamerayı hareket ederken çekilen videonun eskisine nazaran net olmasını sağlıyor ve hareketlerdeki kesikliği önlüyor,yani olmazssa olmaz bir yama,,,ama videoda odaklanma gelmedi banada,halbuki olması gereklıydi,cünkü netteki örnek videolarında kamerayı çevirdiğin yere odaklanıyordu,,,acaba oda başka bır yamamı
Oto focus yaması için bu siteyi takip edinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kardeş ne diyor sitede anlamıyoruzki,ne zaman otofocus gelecekmiş,veya gelmişmiOto focus yaması için bu siteyi takip edinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar demin okudum bu Hack aletin icinde birseyi yamultuyormus! Ilerde cam kullanilmaz hale getiriyormus!!!
Benden uyarmasi !
nokıa zaten yeni yazılımda kendisi 30 fps yapacak video çekimini,buna bağlı kamera performansını artıracak,ki hack la yapılan iyileştirmeyi kendisi yapacak yani
ayrıca fps nin ve kamera performansının artmasının,ekranla ne alakası var anlamadım ???
cam ise, camera anlamında kullanılmış olmalı.Ilerde cam kullanilmaz hale getiriyormus!!!
Arkadaş cam derken bildiğin cam demek istedi yani telefonun ekranındaki camekrandan kastın
cam ise, camera anlamında kullanılmış olmalı.