Nokia N8 Mod v1.1 [ 30Fps Video & %100 Resim Kalite Modu ]

Sponsorlu Bağlantılar

Kubde

Kubde

Üye
sanırım uygulama yöneticisinden mod u seçip kaldırıyorduk epey zaman geçti tam hatırlayamıyorum

sutrakama

sutrakama

Üye
arkadaşlar oto fokus bende var ama teliniz hakli olması lazım onu açması için yoksa oto fokus yapamazsınız bilginize :D

TOLGAHAN72

Üye
auto fokus var ama eskisinden dahada berbat cekiyor simdi.. Auto fokus yapacam derken bulaniklilik dahada artti..
iki arkadas olarak deneme yaptik benimkinde bu mod yüklü ononkinde mod olayi yok onunkinin görüntüleri benimkinden daha iyi..
sacmaliktan baska birsey degil... bendeki fotografin mb si ondakinden büyük ama kalitesi daha düsük yani bulanik neden kaynaklaniyor acaba.............. anlayamadim........

erquin

erquin

Üye
auto fokus var ama eskisinden dahada berbat cekiyor simdi.. Auto fokus yapacam derken bulaniklilik dahada artti..
iki arkadas olarak deneme yaptik benimkinde bu mod yüklü ononkinde mod olayi yok onunkinin görüntüleri benimkinden daha iyi..
sacmaliktan baska birsey degil... bendeki fotografin mb si ondakinden büyük ama kalitesi daha düsük yani bulanik neden kaynaklaniyor acaba.............. anlayamadim........

netligi ayarla yüksek yap:oke:

boydanger

Üye
sorunlarınızı bu sayfaya yazabilirsiniz

yilmazumut

yilmazumut

Üye
telefonuda hackledım ama benim N8 de açmadı bu uygulama sertifika hatası veriyor ?

freeboy_iboli

Üye
nokia n8 alalı bi ay olmadı ama şuan msj yazarken birden msjlardan çıkıyo ve yazdım msjı yeniden yazmak zorunda kalıyorum ve daha kötüsü bazı kelimeleri yazamıyorum yıllarında ingilizce yılbaşında gideceğim bunlardan bir kaçı bunlardan birini bi msjda yanlışlıkla kullanırsam yazdım bütün msj kapanıyor
kafayı yemek üzereyim yardımcı olabilecek biri varmı lütfen

egemenkara

Üye
arkadaşlar sertifika hatası veriyor bende. bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımmmm lütfenn.

Uruloki

Uruloki

Üye
caf eklenmiş mi yoktu da

AYNA

AYNA

Üye

bu neden kaynaklanıyor acaba? örnek fotoyu çeken nasıl bu kadar net çekmiş acaba?
zoom yapıp karşılaştırıdm 11 mb olan daha net karelenme daha az onda.
bu arada bu programın bir zararı var mı? sonradan kaldırabiliyoruz dimi eski haline dönüyor yani?

jmsbond

Üye
Sertifika hatası verdi

evren_ksk

Üye
yaaa bende sertifika hatası diyo telefon idirince nasıl yüklücez

--------------- Ekleme ---------------

yoldaş ya nasıl telefona yukledın programı ben kuramıyorum da yardımcı olur musun ?

:bilmm
bu neden kaynaklanıyor acaba? örnek fotoyu çeken nasıl bu kadar net çekmiş acaba?
zoom yapıp karşılaştırıdm 11 mb olan daha net karelenme daha az onda.
bu arada bu programın bir zararı var mı? sonradan kaldırabiliyoruz dimi eski haline dönüyor yani?

bwn de sertifika hatası diyor çözümü war mı ?

Uruloki

Uruloki

Üye
forumda opda sertifika diye ararsan sertifika alma yöntemleri tonla var onları incele istersen

vaterciii

Üye
Sertifika hatası veriyo :(((

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ediz yiğit arkadaşıma sorunu olan kişilere yardımcı olmaya çalışması ve bu konu için teşekkürler video daha iyi ama fotoğrafta boyutun 8-10 mb olmasından başka bişey fark edemedim fakat şöyle bir durum var bunu yükleyince simgesi çıkmadı bende bu program uygulamalara simge atmıyor mu?

ufkk

Üye
merhaba bişi sorucaktım bu opda sitesinden yapıcağımız sertifika olayında imei numarısını felan giriyoruz garantiye bir etkisi olur mu ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
merhaba bişi sorucaktım bu opda sitesinden yapıcağımız sertifika olayında imei numarısını felan giriyoruz garantiye bir etkisi olur mu ?
hiç bir problem olmaz ve sertifika almak inanılmaz basit birşey uygulamaların signedini bekleyen arkadaşlar sertifika alma konusuna azıcık göz atsalar bu kadar bekledikleri için üzülecekler

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arkadaşlar sertifika konusu istiyorsanız ilk sayfaya eklenmiş bakın ayrıca bilgisayardan yakınlaştırınca belli oluyor fark ama bariz değil

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya arkadaşlar sertifika konusu istiyorsanız ilk sayfaya eklenmiş bakın ayrıca bilgisayardan yakınlaştırınca belli oluyor fark ama bariz değil
dostum ben konudaki değilde 2. 3. sayfada verilen bağlantıdan 100 quality isimli yine hyperx modu olan dosyayı indirdim. yani sonuçta o daha sonradan çıkan bir sürüm diye daha iyi olacağını düşündüm fakat şimdi sildim bu ilk sayfadakini yüklesemmi acaba yeni çıkandan dahamı iyi acaba?
bide bu program uygulamalara simge atıyormu bende atmadıda?

Bu modların hiçbirinin resim kalitesinde bir etkisini göremedim videoya bakmadım çünkü benim için öncelik fotoğraf ama malesef orjinal fotoğraf sanki daha kaliteli. O yüzden hepsini denedim hepsini sildim. Fotoğraf konusunda beş para etmezler...

Uruloki

Uruloki

Üye
2. ve 3. sayfalara bakmadım ama zannımca yeni olanlarda caf var he fotoraf kalitesine gelince evet kendi fotoları daha yumuşak doğrudur ama modlu fotolaf keskin bunu bende fark ettim ben yüklersem sırf caf için yüklücem

Üst Alt