auto fokus var ama eskisinden dahada berbat cekiyor simdi.. Auto fokus yapacam derken bulaniklilik dahada artti..
iki arkadas olarak deneme yaptik benimkinde bu mod yüklü ononkinde mod olayi yok onunkinin görüntüleri benimkinden daha iyi..
sacmaliktan baska birsey degil... bendeki fotografin mb si ondakinden büyük ama kalitesi daha düsük yani bulanik neden kaynaklaniyor acaba.............. anlayamadim........

auto fokus var ama eskisinden dahada berbat cekiyor simdi.. Auto fokus yapacam derken bulaniklilik dahada artti..
iki arkadas olarak deneme yaptik benimkinde bu mod yüklü ononkinde mod olayi yok onunkinin görüntüleri benimkinden daha iyi..
sacmaliktan baska birsey degil... bendeki fotografin mb si ondakinden büyük ama kalitesi daha düsük yani bulanik neden kaynaklaniyor acaba.............. anlayamadim........
bu neden kaynaklanıyor acaba? örnek fotoyu çeken nasıl bu kadar net çekmiş acaba?
zoom yapıp karşılaştırıdm 11 mb olan daha net karelenme daha az onda.
bu arada bu programın bir zararı var mı? sonradan kaldırabiliyoruz dimi eski haline dönüyor yani?
hiç bir problem olmaz ve sertifika almak inanılmaz basit birşey uygulamaların signedini bekleyen arkadaşlar sertifika alma konusuna azıcık göz atsalar bu kadar bekledikleri için üzüleceklermerhaba bişi sorucaktım bu opda sitesinden yapıcağımız sertifika olayında imei numarısını felan giriyoruz garantiye bir etkisi olur mu ?
dostum ben konudaki değilde 2. 3. sayfada verilen bağlantıdan 100 quality isimli yine hyperx modu olan dosyayı indirdim. yani sonuçta o daha sonradan çıkan bir sürüm diye daha iyi olacağını düşündüm fakat şimdi sildim bu ilk sayfadakini yüklesemmi acaba yeni çıkandan dahamı iyi acaba?ya arkadaşlar sertifika konusu istiyorsanız ilk sayfaya eklenmiş bakın ayrıca bilgisayardan yakınlaştırınca belli oluyor fark ama bariz değil