MegaloManiaX
Üye
Tmm kardeşim Ellerine sağlık 2 ci Fw attık tan sonra düzeldi medya tuşu ve telefon yönetimi açılıyor yanlış Alarm verdiğim için Özür![]()
Arkadaşlar ben kimseye kızmıyorum. Hatta bende çalışır hotfile'a atarken rar bozulmuş olabilir diye sizden test etmenizi istedim. Sizden TEST etmenizi istediysem ve ilk sayfaya JAF kurulumu adım adım anlatmışsam bir bildiğim var demektir.
Benim fwlerimde bildiğiniz yükleme talimatlarını kesinlikle uygulamayın. Ben zaten yeni bir fw çıkardığımda bu işten hiç anlamayanın bile yapabileceği kadar basit dilde anlatıyorum. O yüzden benim fwlerimde benim yükleme talimatlarımı izleyin.
Örnek forumda v2 yüklemesinde Normal Mode'u işaretlenecek olarak yazdım. Ama v3 'te bunu kaldırdım. Çünkü telefonu normal mode'a alırken bug yaratabilecek bir dll dosyası var v3. Bu yüzden v3'ün yüklemesinde bunu işareti kaldırılacak olarak yazdım. Sanmayın ki MegaloManiaX bir konu hazırlayıp hepsine aynı anlatımı basıyor
Sözüm genel olarak herkese sana alıntı yaptım UnderTaker ama demek istediğim anlaşılsın diye