İngilizce bir siteden buldum çözümü, sorunu devm eden varsa umarım yardımcı olabilirim: EYVALLAH KARDEŞİM PATCH'Lİ OLMAYN CİHAZLARDA İŞE YARARPort sorunu bende de var, COM'un karşısı tkfileex.te boş görünüyor. COM1'den COM17'ye denedim olmadı. PC Studio yüklü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim....
Bu arada Port değerlerini denerken COMları yazıyorum, tmm diyorum, connect diyince "Warning: Unavailable to open the specified port. Please try again." diyor.
Telefonum Star (wifi yok)
--------------- Ekleme ---------------
Hallettim Port işini biraz araştırmaylaİngilizce bir siteden buldum çözümü, sorunu devm eden varsa umarım yardımcı olabilirim:
Aygıt yöneticisini açın. "Modemler"e tıklayın ve "Modemler"in altında Samsung USB Mobile Modem göreceksiniz. Ona çift tıklayın. Açılan özellikler penceresinden "Gelişmiş" sekmesine tıklayın. Oradan da "Gelişmiş Bağlantı Noktası Ayarları"na. Tıklayınca çıkan pencerenin en alttında kullanmanız gereken portu yazacaktır. Daha sonra tkfileex.e o portu girip bağlayın.
Yeni widgetlarınızla iyi eğlenceler ve herkese teşekkürler.....

Port sorunu bende de var, COM'un karşısı tkfileex.te boş görünüyor. COM1'den COM17'ye denedim olmadı. PC Studio yüklü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim....
Bu arada Port değerlerini denerken COMları yazıyorum, tmm diyorum, connect diyince "Warning: Unavailable to open the specified port. Please try again." diyor.
Hallettim Port işini biraz araştırmaylaİngilizce bir siteden buldum çözümü, sorunu devm eden varsa umarım yardımcı olabilirim:
Aygıt yöneticisini açın. "Modemler"e tıklayın ve "Modemler"in altında Samsung USB Mobile Modem göreceksiniz. Ona çift tıklayın. Açılan özellikler penceresinden "Gelişmiş" sekmesine tıklayın. Oradan da "Gelişmiş Bağlantı Noktası Ayarları"na. Tıklayınca çıkan pencerenin en alttında kullanmanız gereken portu yazacaktır. Daha sonra tkfileex.e o portu girip bağlayın.

Bu yontem wifi da calısmıyor ya wifi ye widget yukluyebılen yok piyasada![]()
. Ama bi problem var yine bende. Jasmine'den 1'i sildim ama içine dosyaları atamadım tkfileex. çalışmayı durduruyor ve tekrar açtığımda attığım dosya sadece 1kb olarak gözüküyo. Tek tek de denedim ama nafile 

Port sorunu bende de var, COM'un karşısı tkfileex.te boş görünüyor. COM1'den COM17'ye denedim olmadı. PC Studio yüklü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim....

şimdi 1 ve 2 adlı klasörlere giremiyorum yaf
telefonum samsung star wifi. sizdeki dosyayı bana gönderebilir misiniz ? nasıl göndereceğiniz hakkında yardımcı olurum hatta widget yükleme olayında son noktadaydım o dosyayı tekrar alabilirsem ayrıntılı widget yüklemeyi de anlatacağım. arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun
2.dat dosyasını upload ettimnasıl gönderiyim??
sağolasın. Bu arada ben de fake bi 2.dat dosyası oluşturup telin içine attım ve gerçeği olmasa da işimi gördü şimdilik fakat gerçeğiyle gönderdiğini değiştiricem tabi
bir de ben de uzun uğraşlar sonucunda widget yükledim ama hakkaten bi widget yüklemek çok uzun sürüyor arkadaş neyse Samsung star wifi telefonumdan eklediğim widgetin resimlerini paylaşayım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şans eseri çözümü buldum. tk file da üst tarafta pcmizi alt tarafta da telefonumuzu görüyoruz. Üst tarafta telefona atacağımız widgeti bulduktan sonra alt tarafta da jasmine klasörünün içindeki 1 ve 2 adlı klasörleri buluyoruz. Burada çoğu kişi bu 2 dosyanın içini silemiyor. yapacağımız şey çok basit örn. 1 adlı dosyanın içine girdiğimizde içindeki her dosyayı tek tek silersek yavaş da olsa silme işlemimiz gerçekleşiyor. Unutmayalım klasörleri tek tek demiyorum her dosyayı tek tek sileceğiz diyorum. Tek tek uğraşcaz yani. klasörün içini sildikten sonra yükleyeceğimiz widgetin dosyalarını da tek tek aşşağıya download edersek widgetimizi yaklaşık 10 dk süren bir maratondan sonra yüklemiş oluyoruz. Umarım anlatabildim. herşeye rağmen dosyaları tek tek yüklerken arada pro hata verebiliyor. ama yılmayın derim. tekrar tekrar deneyin download edemediğimiz dosyalar illa ki telefonumuza bir süre sonra yükleniyor. hatta ben bir dosyayı yükleyememiştim yanılmıyorsam css dosyasının içindeki bir dosya idi. baktım olmuyor css dosyasının adını değiştirip öyle denediğimde yüklemiştim
sonra da tekrardan klasörün adını css yapmıştım. birde dosyaları tek tek yüklerken hata aldığımda aşşağıya aynı dosya boyutu düşük şekilde yansıyor. Bunu silmekle uğraşmayın üstüne tekrar download yapmayı deneyin