yeni Maps Loader 3.0.28 + yeni Haritalar (türkiye 50mb.) + ovimaps 3.4.17.b7

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkkürler

ulasyazıcı

Üye
Kardeşim emeğine sağlık.......

lila025

Üye
n7 3 için maps ve harita

--------------- Ekleme ---------------

verirseniz sevinirim

xxberkanxx

Üye
emege saygı teşeekkürler...

uzman01

Üye
merhaba arkadaşlar. işte 3 ü 1 arada hepsi yeni ve farklı...
nokia nın yeni maps loader 3.0.28 (en) çıktı ve türkiye haritasıda yenilenmiş (50mb) ayrıca yeni indeks...

mapsloader 3.0.28

indirip kurun ve telefonu kablo ile pc suite modunda bağlayın.
maps kısmından europa\türkiye yi bulun + basın indirin , isterseniniz voice kısmından türkçe ses de indirebilirsiniz.
(5800 da denendi ve çalışıyor)

bu da nokia en son çıkardığı ovi maps beta7 sürümü (5800 denendi) harika çalışıyor çok hızlı GPS uyduları buluyor (bende 20 saniye içinde buluyor) ve menüler iyileştirilmiş. tamamen türkçe

maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs.sis

güle güle kullanın...
KARDEŞİM;Sana çok teşekkür ediyorum.Daha önce ovi den güncelleme yapıyordum ama bir türlü bulundugum bölgeyi açmıyordu.Şimdi heryeri güzel gösteriyor vede ayrıntılı.Emegin için çok sagol faydalı bir paylaşım oldu.Allaha emanet ol kardeşim...
:bye2:

erhaner12

Üye
birader bu paralımı beleşmi

kerim_elk

Üye
Ellerine sağlık kardeşim Allah razı olsun böyle çevrimdışı sanırım şebeke bağlantısı olmadan kullanabileceğiz.Ya benim haberim bile yoktu böyle bir şeyden sağolasın...

murat kalkar

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah. sende sağol

birader bu paralımı beleşmi

evet ücretsiz . ama GPS senin yerinin kordinatlarını buluncaya kadar biraz beklemen gerek... yok beklemem dersen çevrim içi olursun şebekeden anında yerini bulur ve daha hızlı yerini bulur. oda 10-50 kurus arası değişiyor. ama program tamamen ücretsizdir. güle güle kullan

KARDEŞİM;Sana çok teşekkür ediyorum.Daha önce ovi den güncelleme yapıyordum ama bir türlü bulundugum bölgeyi açmıyordu.Şimdi heryeri güzel gösteriyor vede ayrıntılı.Emegin için çok sagol faydalı bir paylaşım oldu.Allaha emanet ol kardeşim...
:bye2:

sağol kardeşim. eyvallah

sefir50

Üye
emegine sağlık teşekkürler

kupa kartalı

Üye
allah razı olsun

Üst Alt