yeni Maps Loader 3.0.28 + yeni Haritalar (türkiye 50mb.) + ovimaps 3.4.17.b7

Sponsorlu Bağlantılar

dıkdık

Üye
bennim sorunum yükledim ama konumumu yukarda yazıyor.görüntü olarka bişi cıkmıyo yeşil bi harita benzeri bişi geliyo bekliyorum ama bi değişiklik olmuyo:ağlarım:

mkendirci

Üye
Teşekkürler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
[ı]teşekkürler denicem sorun olursa belirticem linkleri güncel tutun iyi forumlar..!!![/ı]

Hmz721

Üye
ücretli mi acaba ?

araknafobiatr

Üye
Herşeyi yaptım...Açık hava da ne kadar beklemeliyim ki çalışıp çalışmadığını anlıyayım...GSP aranıyor diyor duruyor...Henüz bulamadı...Yarın bizim bahçe var ora geniş mis gibi yer...Şehirden 10 km uzakta...Çok açık alan orda deneyeceğim çalışmazsa ne yapacağım?

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

xelasbu

xelasbu

Üye
program N79 da çalışıyor mu?
yoksa N79 da haritaları açıp tek tek il adlarını bulup görüntülemek üzere mi yükleme yapacağız?

--------------- Ekleme ---------------

program N79 da çalışıyormu? deneyen arkadaşlar varsa belirtin lütfen...

ugur7

ugur7

Üye
çookkk teşekürlerrr :D

hbpgks

hbpgks

Üye
haritalarda çogu ilçelerin yolları yok onu nasıyapcaz kardes:hmmm

erturkburak

Üye
linke giremiyorum =(

mardok

mardok

Üye
emeğin için teşekkürler

maximed

maximed

Üye
walla bende oldu..AMA ÜCRETLİ..NE İŞ..

_ARDA_

_ARDA_

Üye
emegine saglık arkadaşım, henüz yüklemem ama kesinlikle yüklenmeye değer birşey olduğundan eminim... Tşk ederim :oke:

furkan1414

Üye
Bende de Oldu ama İnegöl Gibi Büyük Bir İlçenin Yolları Yoq :S
Birde Bağlanırken Önceden TL Gitmiyordu Ama Şimdi 0.01 TL Gidiyor 10 Kere Bağlansam 10 Kuruş Bişey Değil Ama Tl Hiç Olmayınca GPS Bulamıyo :(

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

otostopçu

otostopçu

Üye
arkadaşım voice yok vergiğinde voiceler için yardım edersen sevinirimXD

580058

Üye
arkadasım yukledım ama oviden konumum desem araç surme desem bıle kendı kendıne cıkıor yardım edersen sevınırım:S

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
Ben her şeyi yaptım yükledim yeniden başlattım bekliyorum konumu bulmuyor bekliyorum bulmuyor lütfen bi çarre bulalım sorun nerde

ferdi27

Üye
uygulamalar/ yer/konumlama/ konumlama yonetımı buradan sadece tümleşik gps işaretli olsun acık alanda 2-3 yada 3 dk konumunu gosterıyor uydu sınyallerı 90 derecelık dik bir acıyla gelmedıgı ıcın kapalı alanlarda ve dar soakalarda uydu baglantısı kesıle bılıyor

Üst Alt