yeni Maps Loader 3.0.28 + yeni Haritalar (türkiye 50mb.) + ovimaps 3.4.17.b7

Sponsorlu Bağlantılar

dayi434

dayi434

Üye
arkadaşlar ben Oviden harita indirdiğimde Ovis suite ile TEL HAFIZASINA kurdu.. Bende sildim. Bunu hafıza kartına kurabilen var mı? Nasıl oluyr bizimle paylaşabilir mi??
Saygılar

asdsasdsasds

Üye
verdiğin programı ve map loader'ı yükledim. Ama map loader'dan ve de ovi suiteden harita yükleyemiyorum. Yardımcı olabilir misin

--------------- Ekleme ---------------

___

Ne ovi suiteden ne de map loaderdan bi türlü harita yükleyemedim. Yardım edin lütfenn.
sürümüm V50. herşey güncel son sürüm.

Aynısı e71 model olan telefonumda da oldu ve bütün gün bununla uğraştım lütfen biri cevap yazsın...ayrıca ben teldeki dosyalara girince dosyalar görünmüyor.yani bilgisayarım/e71/hafıza kartı-telefon hafızası çıkıyor fakat dosyaları açtığımda herhangi bir klasör ve dosya yok..nedeni nedir acaba bir süre beklemem mi lazım...:vur

murat kalkar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ovi suite değil PC SUITE ile yapın olacaktır. kolay gelsin

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

erostatik

Üye
emegine sağlık

whiteday20

Üye
bide bulutut açık olsun :) diger türlü indirme ypmıyo

gemlikua96

gemlikua96

Üye
arkadaşlar ovi suite değil PC SUITE ile yapın olacaktır. kolay gelsin

map loader ı yükledim teli bağladım şöyle bir yazı çıktıı preparing ve dolmaya devam ediyor napimm baya uzun sürcek galiba sendede çıktı mı :D

Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlık :)

--------------- Ekleme ---------------

50 MB diyor 96 MB indiriyor onu anlamadım :s

draw1907

draw1907

Üye
deneyelim görelim bakalım ama garmin ve ndrive varken bunda kurmak biraz saçmalık olacak sankim

gheddo35

Üye
Ya map loader'dan indirdim türkiyeyi birde türkçe ses tele kaydetti sanırım menüden haritalara giriyorum harita gözükmüyor sebebi nedir.imleci haraket ettirdiğimde bilgileri gösteriyor izmir karşıyaka izmir menemen ama görüntü olarak harita yok ne yapmam lazım 5230 kullanıyorum lütfen yardım

gentlement39

gentlement39

Üye
eyvallah sağolasın
benim bir sorum olacak bende n 78 var 3 aylık gps kullanımım sona erdi ovi maptan bunu ücretsiz ve sınırsız kullanımı verebiliyor mu bu program? bu mapsleri nası lyukluyoruz anlatan biri olursa cvp!!!

osmanpasa

osmanpasa

Üye
3.04 'ü kurarken tel hata veriyor. Niyeki. Daha önce birara kurup kaldırmıştım. Telin hafızasını boşaltmak için. Şimdi kuramıyorum.

ozzysound

ozzysound

Üye
YA aRkdaslar bu gene calısmıyor bende n97 var navigasyon aRıyor dıyıp duruyor buda tır cıktı ya walla delırcem heee.

campel81

campel81

Üye
saolasın teşşekkürler

fahridemir

Üye
:oke:
merhaba arkadaşlar. işte 3 ü 1 arada hepsi yeni ve farklı...
nokia nın yeni maps loader 3.0.28 (en) çıktı ve türkiye haritasıda yenilenmiş (50mb) ayrıca yeni indeks...

mapsloader 3.0.28

indirip kurun ve telefonu kablo ile pc suite modunda bağlayın.
maps kısmından europa\türkiye yi bulun + basın indirin , isterseniniz voice kısmından türkçe ses de indirebilirsiniz.
(5800 da denendi ve çalışıyor)

bu da nokia en son çıkardığı ovi maps beta7 sürümü (5800 denendi) harika çalışıyor çok hızlı GPS uyduları buluyor (bende 20 saniye içinde buluyor) ve menüler iyileştirilmiş. tamamen türkçe

maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs.sis

güle güle kullanın...

can_demir2

can_demir2

Üye
sağol kardeşim gps hakknda bilgisi eksik olanlar için güzel konu bravo...

Tacettin Demir

Üye
Fakat google mapstaki harita gibi güncel değil. Yollar eski yollar. E rota da haliyle dandik oluyor??? Neden güncel değil? Sitesinden son haritayı indirdim.

ungood20

ungood20

Üye
emeğine sağlık

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

Üst Alt