3G Paket verinizi Wifi ile yayin !!

Sponsorlu Bağlantılar

memow013

Üye
    Konu Sahibi
3G Paket verinizi Wifi ile yayin !!
merhaba arkadaslar FASTER APLICATION MANAGER PROGRAMINDAN 2tane program indirmekle
telefonunuzdaki paket veri baglantisini Wifi Uzerinden yaya bilirsiniz

ilk bas olarak Enhanced linux kernel for power users yukleyip telefonu acip kaptiyoruz.
sonrada Mobile HOT SPOT programini indirip yine kapatip aciyoruz . SOn olarak
Programi acip Start a bastiginiz anda 3G cep paket verinizi Laptop ve herhangi Wifi Cihazinda kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: By_aLpKuN ve kol@j

kol@j

kol@j

Üye
laptoptaki (3g verisini VIN gibi) wifi ile yayabileceğimiz bir olay var mı?

memow013

Üye
    Konu Sahibi
kardes o olayi ancak Birtane WIFI ADAPTER ile yapabilirsin .

--------------- Ekleme ---------------

Eger ki laptop kullaniyorsan wifi adapter gerekmeden internetini yayabilirsin :)

kol@j

kol@j

Üye
teşekkürler

c.alkan

c.alkan

Üye
tamam guzelde bu tip kullanimi operatorler fark ederlerse farkli tarife ustunden ucretlendiriyorlardi sanki.. ay sonunda faturaya yansiyip kacmiye bi tarafimiza :D

bu arada şu anda kullanıyorum bu sistemi.. gerçekten başarılı ve hızlı.. hız testide yaptım ekliyorum..

memow013

Üye
    Konu Sahibi
egerki sinirsiz ise fazla agirlik vermeden kullanirsan bir sorun olmaz . ben yurt disinda kaliyorum. bende sinirsiz cep var .
cok agirlik yaparsan nete :d uyari mesaji geliyor. bilmyrm tr de nasil egerki sinirli ise 1gb gibi 5 gb gibi ozaman telin veri sayacagini 5gb ye ayarlarsin eger ki 5gb doldugu zaman baglantiyi koparir :d:d

ziya68

ziya68

Üye
kardes laptoptan yaptim wifiden buluyor sifreyi giriyorum ama baglanamiyorum nete tlfdan
benim net kablolu degil
sinirsiz usbli net acaban bundan dolayimi baglanamiyorum?

bu arada hangi ulkede kaliyosun?
sanirim ingiltere

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
arkadaşlar deneyip sonuç alan yada uygulamayı randımanlı şekilde kullananlar deneyimlerini paylaşırsa faydalı olacak
gercekten denenmiş ise paylaşım kullanışlı olacaktır paylaşana şimdiden teşekkürler..

OğuzcanAbi

Üye
way be güzel akıl :ehe

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
yaptım 10 numara oldu.n900den hem telefona hemde laptopa bağlanabiliyor + şifre bile koyabiliyorsun ağına.

paylaşım için teşekkürler.

kaannnnn

Üye
ben indiremiyorum bu programı dün indirelmiyor diyordu şimdi uygulama paketleri kayıp diyor açılama wireless-tools diyor.ne yapabilirim bu konuda.daha önce juice kuruluydu ama oda görüyor bağlanıyor ama hiçbir internet sayfasını açamıyordu.

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
ben indiremiyorum bu programı dün indirelmiyor diyordu şimdi uygulama paketleri kayıp diyor açılama wireless-tools diyor.ne yapabilirim bu konuda.daha önce juice kuruluydu ama oda görüyor bağlanıyor ama hiçbir internet sayfasını açamıyordu.
sorunun aynısını yasadım dunkü denememde sorun çozulmus sıkıntısız kullanıyorum paylaşım için tesekkürler

not. yukleme için iki programdan hangisinin önce yuklendiği önemsiz ikiside yuklu olsun yeter ;) :pro:

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
program sadece 1 pc veya telefon ile bağlantıya olanak saglıyor ve geciz yapılmıyor
geçiş yapabilmek için cihazı kapatıp açmak gerekiyor..
cok guzel bir prog. paylaşıma tekrar tesekkur..
pc suite tarih oldu..

pc sute ile baglantı saglayamayan var mı? boşuna konu açmamayım??

selhey

selhey

Üye
Enhanced linux karnel usersi depolardan yükleyemiyorum bazı programlarla çakışıyor ne yapmam gerekiyor acaba???

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
bu programı kullanırken önceden startın üstüne bir kutucuk yoktu.şimdi interface diye birşey cıkmış wlan ve bluetooth die.neden olabilir o sizce.hotspot failed yazıyor starta tıklayınca...

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
bu programı kullanırken önceden startın üstüne bir kutucuk yoktu.şimdi interface diye birşey cıkmış wlan ve bluetooth die.neden olabilir o sizce.hotspot failed yazıyor starta tıklayınca...
ilk kurulumda aynı sorunu yasadım bende
telefonunuza restart yapın sorun cozulecek
interface arayuz(kullanım alanı) demek
wlan yayılan wlan
usb ise kabloyu takdıgınız zaman pcs olmaksızın iternet kullanmaya olanak saglıyor yuzel bir guncelleme olmus

Enhanced linux karnel usersi depolardan yükleyemiyorum bazı programlarla çakışıyor ne yapmam gerekiyor acaba???
cakısan progları kaldır karnel kur sonra programlarını geri yukle sorun kalmayacak.. ;)

Üst Alt