c903 de bir sorun yaşıyorum fikriniz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siadoc

Üye
    Konu Sahibi
c903 de bir sorun yaşıyorum fikriniz var mı ?
arkadaşlar 10 günden beri telefonda bu sorun var resimleri bilgisayara atınca bozuk görüyorum bazı resimlerde çizim yapılamadı diyor ama telefondan reimlere bakınca hepsi normal gözüküyor.
müzik dinlerken bozuk cd den parça dinler gibi garip sesler geliyor (hem hoparlörde hem mikrofonda)
yazılım güncel, hafıza kartındandır diye çıkarttım yinede devam ediyor sizce neden olabilir.

[simage]

Captain

Üye
format at düzelmesse bilen bir telefoncudan yeni yazılım atmasını söyle :oke:

siadoc

Üye
    Konu Sahibi
format derken fabrika ayarlarına yeniden yükledim. güncel patch attım hala aynı. sanırım servise götürsem iyi olacak.

ceset

ceset

Üye
FS + Main + Custom yukledinmi ?

ceset

ceset

Üye
Yazilim atmak yani hocam.

siadoc

Üye
    Konu Sahibi
yaptım en güncel yazılımı yükledim sorun çözülmedi

ceset

ceset

Üye
Camdriver degistir birde. bakalim ne olacak.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
cam driver bulabilirse yükler :D ben bulamıyom

yunuss.10

yunuss.10

Üye
bunu denedim orjinal driver daha iyi :)

djmert

Üye
kardeş bendede aynı sprun vardı ama ilk aldığım hafıza kartı sony m2 hafıza kartı idi sonra sandisk m2 8 gb hafıza kartı aldım taktım şuan hiç bir sorun yok

--------------- Ekleme ---------------

şuan bendeki sorun telefonda sol yin tuşu zor basıyor içine gömüldü sanırım

ahmetpektas

Üye
büyük ihtimalle hafıza kartın manyetik bir alana maruz kalmıştır... MR Röntgen filan çekimine girersen bu tarz sorunlar olabiliyor belleği bozabiliyor... aynı sorunu bende daha önce yaşadım hafıza karımdaki şarkılar birbirine karışmıştı bi parça bitmeden araya başka bi parça girrebiliyordu... veya iki fotğraf alakasız yerlerinden kesilip birbiirne eklenmiş gibi görünebiliyordu... hafızA kartını bi formatla yeni çektiğin fotoların böyle görünmemesiz gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt