Nokia 5800 xm xpress music arıyorum orjinal ve temiz olacak ankara içi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xm xpress music arıyorum orjinal ve temiz olacak ankara içi...
Merahaba arkadaşlar Ankara içi elden teslim edilebilecek temiz Nokia 5800 Xm xpress music cep telefonu arıyorum peşin ya da kredi kartıyla alabilirim eğer bu özellikte teli olan arkadaşlar varsa lütfen konu altına telefonun resimlerini eklesinler şimdiden teşekkürler....:aha:

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
pitbull kardeşim ilgin için teşekkürler Pm atamadım onun için buraya yazıyorum sahibinden com daki ilan linkini gönderirsen teli inceleyebilirim birde son fiyat ne istiyorsun onuda belirtirsen sevinirim iyi günler...

microteam

Üye
KARDESIM BENDE BI TANE VAR... ILGILENIRSEN.. 0532 286 19 87

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ilgin için teşekkür ederim fiyatta dediğin gibi gayet makul ama ben Ankara içi elden teslim almak şartı ile arıyorum sen İzmir desin sanırım yinede sağol...

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
Güncel::::
:box

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
GünceL....

hasanbey74

Üye
b ende bir tane var 1 aylık telefon kutusunuda vereceğim irtibat 0545 825 4379

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
b ende bir tane var 1 aylık telefon kutusunuda vereceğim irtibat 0545 825 4379

Dostum öncelikle ilgin için teşekkür ederim bilgilerinde Bartın yazıyor ben Ankara içi arıyorum Ankara içindeysen elden teslim alabilirim bunun dışında düşünmüyorum yani teli görüp almam lazım..Ankara'daysan yazarsan görüşebiliriz.
:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Kerim kardeşim Pm atamıyorum kusura bakma buraya yazıyorum Ben Ankara'danım eğer Ankara içi teslim edebilirsen görüşelim...

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
Güncel..:d:

Necmati

Necmati

Üye
arkadaşa lazımdı saol kardeş...

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
GünCeL..:hmmm

kuzeyinoglu

Üye
eğer karar verirsen ankarada elden teslim yaparım.telefonda en ufak bir çizik yok.ayrıca tüm kutu içeriği ve aksesuarları mevcut.

ERKAN_006

ERKAN_006

Üye
    Konu Sahibi
eğer karar verirsen ankarada elden teslim yaparım.telefonda en ufak bir çizik yok.ayrıca tüm kutu içeriği ve aksesuarları mevcut.

kardeşim ilanın çıkmıyor verdiğin link yanlış sanırım......

fuatbmsncom

Üye
yaklalaşık 1.5 aylık telefonumu 400 ytlye satıyorum pazarlık mümkündür. bir çizik dahi yoktur ilk aldıgımda jelatin kılıf yapıştırmıştım bozuk paranın ve anahtarlık gibi metallerin olduğu cepte kullanılmamıştır. güveni sağlayıp telefonu 3-4 gün kullanma fırsatı veriyorum dolayısıyla hatasız bir telefon oldugunu göreceksiniz. Satma sebebim sadece müzik dinlemek için almıştım ama telefon sektörünün çok gelişmiş olduğunu gördüm bütün işimi hallediyorum bu telefonda o yüzden en yüksek modelinin alacam nokia veya samsung .. kutu içeriğinde herşey mevcuttur .. ilgilenenler için numaram 05073577649

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt