Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temiz nokia e52 arıyorum arkadaşlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rcpdmr
Üye
Konu Sahibi
temiz nokia e52 arıyorum arkadaşlar
temiz nokia e52 arıyorum arkadaşlar.anlaşırsak ve ankara içi olursa elden teslim alabilirim.
Bu telefon hakkında olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.
bountykiller
Üye
o telfon hakkında olumsuz yorum alamazsın. E55 var ama malesef e52 yok.
rcpdmr
Üye
Konu Sahibi
haklısın kardeş.e serisi çok güzel, bende e51 var, biraz araştırdım e52 daha güçlü bir telefon. Ankara'dan temiz bulabilirsem almak istiyorum.
bountykiller
Üye
bende e55 ten önce 51 kullanyordum. E52 bulman zor olduğundan e72 de kullanabilirsin. İkinci el temiz bulsan o seni götürür...
awdil
Üye
Iki yila yakin e52 kullandim ve cok memnun kaldim.Telefon sifir gibi ciziksiz oldugu icin satmaya kiyamayip yegenime verdim.Temizini bulman zor ama umarim bulursun...
rcpdmr
Üye
Konu Sahibi
ankara telefon piyasasını bi alt üst etmem gerek ilk önce e 51 için kaç dükkan gezdim hatırlanmıyorum. Bulurum inşallah. Teşekkür ederim arkadaşlar.
mmzzkk
Üye
İzmir'e işin düşerse. Pasaporta işli ırak girişli temiz siyah e52 elimde var.Yedek telefon olarak kullanıyordum. Çiziği dahi yok.
EneSismanoglu
Üye
Nokia E72 Var. Satıyorum İstanbuldan. Düşünürsen fiyatı 350 TL. Garantisi yeni bitti. Sağlam telefondur. Garantisi yok fakat Garantiliyken hiç bir sorunu olmadı. 4 Gb hafıza kartıda hediyeli. Kutulu aksesuarlı. Düşünürsen mesaj atabilirsin. Saygılar
derya3838
Üye
Recep senin dükkan mi var yoksa eldenmi alim satim yapiyorsun..