Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

abidinak

abidinak

Üye
root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
rooot klasörü nerde ve garmin nasıl açılacak içine

maktama

maktama

Üye
root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
rooot klasörü nerde ve garmin nasıl açılacak içine

:off:Bakınız ilk sayfa....

a-) root.rar: Haritasız ana dosyalar
v5.00.50:
v4.20.20:

echo61

Üye
eywllah

zeyunal

zeyunal

Üye
Türkiye 2010.06 sitesinden yayınlandı sonunda :))

recep42

Üye
2010.06 yayınlanalı iki gün oldu ama hala nette gözükmüyor.

zeyunal

zeyunal

Üye

yeni haritayı ben yükledim , suan için bir sorunla karşılaşmadım. poilerde degişiklik göremedim 2010.01 ile aynı gibi geldi.

muratertan1972

Üye

recep42

Üye

yeni haritayı ben yükledim , suan için bir sorunla karşılaşmadım. poilerde degişiklik göremedim 2010.01 ile aynı gibi geldi.
Nete yükleseniz de biz de denesek olmazmı? İgo da 3d ve poilerde gelişme var. Tabi ki bulunduğunuz bölgeye göre değişir.

nabiak

Üye
teşekkür ederim, sayende navigasyon olayını öğrendim, kal sağlıcakla

okan_42

Üye
Hem E72 ye hemde 5800 a kurdum ikisi de harika çalışıyor, teşekkürler biradeer :)

hakyol2

Üye

bende 2010.01 kullanıyorum
mümkünse 2010.06 nete yükleyebilirmisiniz?

dytfd

Üye
map ıd 848 i kabul etmiyor

ferdaksu

Üye
emeği geçen herkese tşk ediyorm.bir defada kurmayı başardım..ayrıntılı anlatım çok güzel olmuş.....tşk.

kayhanagus

kayhanagus

Üye
paylaşım için teşekkürler.anlatım karışık,ancak fazla uğraştırmıyor.
Dosya uzantılarını değiştirirken" Araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/Bilinen dosya uzantılarını gizle " seçeneğindeki işareti kaldırın.
daha sonra "sw.unl ve gmapsupp.unl "yapın.
böylece "ekli gps anten "seçeneği çıkması sağlanıyor.
bu hataya düştüm ve paylaşmak istedim.

minimalist

Üye
bende de aynı telefon var, telefonu ve garmin i ingilizce yaptım ayrıca konum adlarını türkçe harfleri kullanmadan sadece büyük harf yazınca problem olmuyor programdan atmıyor

Garmine girer girmez atıyor. Ne yapabilirim?

N79

Üye
Çok teşekkürler gayet basarılı bi çalısma ellerinize sağlık. N79 da kullanıyorum sorunsuz calısıyor. yeni yukleyen arkadaslar için harita sorunu yasıyorsanız ikinci haritayı yukleyerek sorunsuz kullanabilirsiniz.

kalpe8

Üye
Çok teşekkür ederim sorunsuz yükledim tek seferde. Bu arada 1. sayfadaki 2010/01 en güncel haritasını yükledim. v5'i destekleyen daha güncel harita varmıdır? v5 daha stabil diye v6 yüklemeyi düşünmüyorum. v5 sorunsuz nasıl olsa.

En güncel harita 1. sayfadamıdır?

yardımcı olursanız çok memnun olurum.

aa-tolga

aa-tolga

Üye

SineriS

Üye
Reis-i Eagles Konu Güncel Değilmi ?

Üst Alt