Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

by_bozkurt

Üye
arkadaşlar gprs baglanıyor diyor - satın al ve kullan - deneme başlat -ürün kodu gir - garmin gprs'e baglan bunlar çıkıyor ben gprs baglan diyorum gprs baglanmıyor bluetooth açın diyor .. olmuyor e71 model nokıa

aliriza338

Üye
reis merhaba öncelikle emeğin için teşekkürler yükledim ve sorunsuz çalışıyor tek problemim programı ilk açtığımda internete bağlanmışım gibi kontorum gidiyor e 71 de ayarlardan konumlamaya girip şebeke tabanlıyı iptal etiim fakat hala aynı sorun var yardımcı olursan çok sevinirim..

by_bozkurt

Üye
reis merhaba öncelikle emeğin için teşekkürler yükledim ve sorunsuz çalışıyor tek problemim programı ilk açtığımda internete bağlanmışım gibi kontorum gidiyor e 71 de ayarlardan konumlamaya girip şebeke tabanlıyı iptal etiim fakat hala aynı sorun var yardımcı olursan çok sevinirim..

nasıl kurdugunu sora bilirmiyim alirıza ben deneyom olmuyor gprs baglanmak istiyor ama bluet.baglanmak istiyor açın diyor nasıl kurdun konumlamada hangileri işaretli hangileri pasif söylermisin

aliriza338

Üye
bozkurk ilk sayfada anlatılanı dikkatlice yap bende bir iki yükleme yapıp sildim ama dikkatli bir şekilde yaparsan kuruyorsun.daha önce n968gbye kurmuştum kontor falan gitmiyordu şimdi e71 e kurdum sürekli sontor gidiyor reis yardımmm

onur_0190

Üye
Kontor gider mi?

damar_77

Üye
salm resis bende 5800 varprogramı kurdum ama çlıştırdığımda riski kabul ediom ama metin dili türkçeyi seçtikten sonra kabul edemiyorum ne yapmam gerek yardımcı olursan çok teşekkürederim

incesu42

Üye
kardes ben bu garmini kurdum benim nokia e 71 gps bulamiyor birde haritayi acamiyorum inter iso hatasi veriyor zipli dosya ya ben acamadim yardimci olursan sevinirim bir kuralim berabeber kardes

--------------- Ekleme ---------------

kardes yardim gps problemi

mbulur

Üye
Garmin in yeni Kıbrıs haritası 02.2010 çıktı. Haritayı isteyenler bana pm den ulaşabilirler.
Cyprus3D_Q6.1 Geomatic MapsTM_T.C.Geomatic Ltd© 2_2010

harita ayrıca asagıda ekte verilmiştir.

Harita Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde maalesef çalışmıyor. Yolların bir kısmı haritalandırılmış ve sizi aracınızla yolun üzerinde gösteriyor, ancak navigasyon işlevi eklenmemiş. Yol üzerindeyken ne yolun adını veriyor, nede herhangi bir adresi listeleyebiliyor. Girne'de POI'lerden arama yaptığınızda Güney Kıbrıs'takileri gösteriyor. Yani harita Güney Kıbrıs için hazırlanmış.

Yani kısaca henüz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için Garmin'in haritası yok.

aQuaLand

Üye
kardes garmın xt yı yukledım nasıl yapacagımı senın sunumun sayesınde anladım ama benım hatayı en basta verıyor. program acılıyor Sonra qerı kapanıyor ? ne yapmam lazım saygılar. EMegıne tesekkurler

best_one_day

Üye
ilk önce v4.20.20 yi kurdum çalıştı....daha sonra v5.00.50 i kurdum satın al,deneme yap,gps kullan,şifreni yaz tarzında yazı çıktı denedim fakat v5.00.50 yi çalıştıramadım..telefonumu önceden sertifikalandırıp...krek lemiştim...problem ne olabilir..Sakaryadan selamlar...

pesimist_yucel

Üye
Hocam bu garmin'in ücretlendirmesi nasıl oluyor ? TL'lerimiz gitmesin

zeyunal

zeyunal

Üye
YENİ KIBRIS HARİTA GÜNCELLEMESİ 14/10/2010
Cyprus3D_Q7.1 Geomatic MapsTM_T.C.Geomatic Ltd© 10_2010
YENİ harita GÜNCELLEMESİ 7.1 (10/2010)

Cyprus3D_Q7.1 Geomatic MapsTM_T.C.Geomatic Ltd© 10_2010

Garmin in yeni Türk Tarafını da kapsayan ( K.K.T.C. ) Kıbrıs haritası 7.1(10.2010) çıktı. Haritayı isteyenler bana pm den ulaşabilirler.

harita ayrıca asagıda ekte verilmiştir.

alıntı degildir. Yardım için pm den bana ulaşabilirsiniz.
by zeyunal

Ekli dosyalar

aQuaLand

Üye
Kardeşim yaptım çalışıyor. Mukemmel paylaşımın için teşekkür ederim..

varol_uzun

Üye
dostum eline koluna bilgine saglık süpersin sonunda istedigim gibi bir navigasyon programı sağlam çalısyor kusursuz tşk.ediyorum bilgilerini paylasıpta anlattıgın için...

yasiro

Üye
arkadaşlar bende Nokia 6220c tel var garmin i yükledim çalışıyo ama ilk uydu aramasında nerdeyse 10 dk bekledim uydu bulamıyo daha hiç kullanamadım uydu bulamadıgı için no map yazıyo ndn uydu bulmuyo acaba yardım?

suskunprens06

Üye
arkadaşlar uyduya bağlanamıor ayarları yapılı ve ayıca bende harita gör dediğimde harita çıkmıyor sihay ekran yada gündüzleri beyaz ekran çıkıyor ortadada araba duruyor. ama haritayı yükledim son sürümünü ama harita çıkmıyor ilk bağlanırken uyduya bağlanana kadar harita çıkmıyormu sonramı çıkıyor yoksa ne şekilde olursa olsun haita uyduya bağlanamasada ilk açılışta bile çıkması lazımmı lüten cvp verirmisniz

umutc54

Üye
Telefonum Nokia E72. Herşey ok ama ses dosyaları yok hatta kurulumda voice klasörünü oluşturmadı. manuel olarak oluşturdum fakat ya uygun ses dosyasını bulamadım ya da bulduklarım çalışmadı. Garmin Mobile XT v5.00.50 versiyonu için direk voice klasörüne kopyalayıp çalıştırabileceğim ses dosyası var mıdır? Veya Garmin Mobile XT v5.00.50 programını kaldırmak nasıl oluyor? Sistemden tamamiyle kaldırabilmeyi ve tekrar kurmayı umuyorum.

maasum_serseri

Üye
Merabalar. Garmin Mobile XT v5.00.50 n 95 e kurdum tarif ettiğinix gibi
haritayı gör dediğimde uydu aranıyor diyor ve 2 saat beklememe rağmen bulamıyor
nedeni ne olabilir sizce... yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt