5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!

Sponsorlu Bağlantılar

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bu oyunda emekler boşa gidiyor benimde hesabım engellendi durduk yere ben tibiame oynuyorum o süper bir oyun gelmek isteyenler var ise adresinden indirsinler tüm telefonlara uyar kayıt olurken world 1 seçin isminizi türkçe yapınız. Burda ben 5 saat oyunda kalıyorum çok az gidiyo internet buyrun

yaw tamam reklamını yapmışsın eyvallah ama az gıdıo ınternet deme bari :)

Brklp92

Üye
Tibiame diyosunda onuda oynadım bu tarz oyunları genellikle para amaclı yapıyolar normal pc de oynadıgın knighta benzemiyo. Onda premium almasanda ilk servere girdin mi premiumlu userların faydalandıgı herseyden yaralanıyordun ama tibiame de yer altı magraları falan var onlara 2 3 tanesi haric premiumsuz oyuncular giremiyor.bu oyunda fos beyler illa premium . Bence zamanınızı bosuna harcamayın

Brklp92

Üye
knight online oynadınmı ? Tibiame de premium aldın mı yada almayı düsünüyomusn ?

--------------- Ekleme ---------------

sen iphone kullanıcısın oyunu app store dan mı "satın " aldın ?

Brklp92

Üye
telefonun iphone mu ?

Thegrave

Thegrave

Üye
Evet iphone telefonum oyunu app storeden satın almadım zaten her telefona göre vardı versiyonu ordan indirdim sen world 1 serverine gel sana öğreteyim oyunu level atlanacak yerleri ben 16 level oldum kayıt olduğun zaman buraya ismini yaz ben sana ulaşırım.

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
Evet iphone telefonum oyunu app storeden satın almadım zaten her telefona göre vardı versiyonu ordan indirdim sen world 1 serverine gel sana öğreteyim oyunu level atlanacak yerleri ben 16 level oldum kayıt olduğun zaman buraya ismini yaz ben sana ulaşırım.

konunun ismi tibiame onlinemi warspear onlinemi ? bırakın artık su oyunu ovmeyı gıdın kendı konunzda ovun.

Thegrave

Thegrave

Üye
Cumsot kardeş bu oyunun sis uzantılı oyunu var benim telefonumda n70 tam iniyor sonra dosya bozuk diyor yardım edersen bu oyunda 24 saat online kalıcam yardım et kardeş normal sitedende indirdim olmadı.

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
Cumsot kardeş bu oyunun sis uzantılı oyunu var benim telefonumda n70 tam iniyor sonra dosya bozuk diyor yardım edersen bu oyunda 24 saat online kalıcam yardım et kardeş normal sitedende indirdim olmadı.

burdan indir kardşm.

telefonudna boş yer olmuyabılr yada telfenonun la uyumlu olmyablr :(

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
Thegrave oldumu kardeş yapabıldnmı ?

Thegrave

Thegrave

Üye
Kardeş Malesef Bozuk Diyor Olmadı Oyun Rusça Bari TibiaME den Bİşeyler Anlioduk Bu ruşça Ben Ne yapacam Bu oyunda boşver bide oyun sis deil sisx her telefona uymaz tibiame nin Renksiz Ve internetli telefonlara Göre Versiyonu var Şaşırırsın :)

choqsuqar

choqsuqar

Üye
saol

gokkurt

gokkurt

Üye
teşekkürler

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Aslında 5800 ' da bu tarz oyunlar önermem ama yinede güzele benziyor ne diyim :) Teşekkürler :)
Denerim hiç deilse :)

saerox1

saerox1

Üye
nasıl kayıt oluyoruz

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
kKoRkUsUzZz

kKoRkUsUzZz

Üye