Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!
ya bu oyun resimlere baktığım kadarıyla knıght onlineye benziyo suan 10 15 gün ewde olmadığım için oynayamayacağım wlanda yok olduğum yerde paylaşım için teşekkürler sabırsızlandım oyun için
ya bu oyun resimlere baktığım kadarıyla knıght onlineye benziyo suan 10 15 gün ewde olmadığım için oynayamayacağım wlanda yok olduğum yerde paylaşım için teşekkürler sabırsızlandım oyun için
5800 da öle bir hata vermez ayrıca link signed tır.
techn9ne
Üye
ya şu deniz kenarındaki etrafında sürekli kurt olan adamdan aldığım görevi anlayamadım bi türlü her şeyi yaptım ama hala bitmemiş görev. Yapan var mı o görevi kaldım öylece?
baho038
Üye
Telim nokia 5800 ve sertifika hatası alıyorum neden acaba?
beyler bende de bu arkadaşın verdiği linkten yüklediğimde sertifika hatası verdi hackli olmasına rağmen. Hatta yükleniyo tam sonuna geldiğinde veriyo hatayı. Google a yazın ordan indirin ben öyle yaptım başka dosya başka link aradım buldum eğer bulamazsanız CuMSooT'a soylerm nerden indirdigimi o da yazar konuya
beyler bende de bu arkadaşın verdiği linkten yüklediğimde sertifika hatası verdi hackli olmasına rağmen. Hatta yükleniyo tam sonuna geldiğinde veriyo hatayı. Google a yazın ordan indirin ben öyle yaptım başka dosya başka link aradım buldum eğer bulamazsanız CuMSooT'a soylerm nerden indirdigimi o da yazar konuya
soylmene gerek yok. orjinal sitesinden download için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tıklayın google ceviri ile cevirip indirin.benım verdigim linkler 5800 da calısıo ama bı turlu anlıyamdm cakmamı kulanıosnz ne
baho038
Üye
Rusçada hiç çekilmez ya Neyse birde kendi sitesinden deneyelim.
İndirdim kayıt oluyorum
ayberk9393
Üye
klan fln kuruluosa krup kasıp kavuralım serverı
techn9ne
Üye
abi ne çakması ya signed olmuş zaten bi de hackli kullanıyoruz ama açmadı işte valla evet eğer clan guild artık rusçası neyse kurulabiliyosa kuralım kasalım hep birlikte. Ama şu görevime bi yardım etseniz iyi olucak geçen var mı yahu şu daha oyunun başlarında deniz kenarı taraflarında etrafı 3-4 tane kurtlarla dolu olan adamdan alınan görevi anlayamadım bi türlü
--------------- Ekleme ---------------
haydaaa şimdi de yeni karakter açamıyorum hata veriyor heralde aldığım isimle ilgili bi hata ama saçma sapan isimler yazıyorum hepsine hata veriyo bi tane daha hesap aldım ona da aynı hatayı veriyor :S
CuMSooT
Üye
Konu Sahibi
valla hatırlmyamıom o gorevı 50 ye kadar kastım bıraktm // sunucu ıle ılgılı bı hata olabılır
techn9ne
Üye
ah be abi hatrlayamiyomusun hiç kalakaldım öyle
_KiRa_
Üye
Hata verdi..?
Brklp92
Üye
oyun nickim Lordtr ydi. Tr den dolayı banlamış olabilirlermi ? Serveri sectikten sonra kırmızı bi yazı geliyo ? Noldugunu anlamadım 3 gün oynadım görevlerden aldıgım puanlarım 286 olmustu rütbe atlayacaktım. Eger banlandıysam 3 gün emwgim bosuna gitti sizde bosuna zamannızı harcamayın derim.