5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!

Sponsorlu Bağlantılar

scarface--

scarface--

Üye
ya bu oyun resimlere baktığım kadarıyla knıght onlineye benziyo suan 10 15 gün ewde olmadığım için oynayamayacağım :( wlanda yok olduğum yerde paylaşım için teşekkürler sabırsızlandım oyun için

Olic

Üye
sertifika tarafindan kisitlaniyor

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
ya bu oyun resimlere baktığım kadarıyla knıght onlineye benziyo suan 10 15 gün ewde olmadığım için oynayamayacağım :( wlanda yok olduğum yerde paylaşım için teşekkürler sabırsızlandım oyun için

evet oyun knight online gibi level falan kasıosun item yapıosn .:)

sertifika tarafindan kisitlaniyor

5800 da öle bir hata vermez ayrıca link signed tır.

techn9ne

Üye
ya şu deniz kenarındaki etrafında sürekli kurt olan adamdan aldığım görevi anlayamadım bi türlü her şeyi yaptım ama hala bitmemiş görev. Yapan var mı o görevi kaldım öylece? :(

baho038

Üye
Telim nokia 5800 ve sertifika hatası alıyorum neden acaba?

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
emretwoolf

emretwoolf

Üye
telefon 5800 c6[hackli] yükleme kısıtlı diyor.

baho038

Üye
Telefon dün formatladım hacksiz durumda.

Olic

Üye
5800 kisitlanmis sertifika hatasi veriyor iste. benden haric 2 kisi daha yazmis

techn9ne

Üye
beyler bende de bu arkadaşın verdiği linkten yüklediğimde sertifika hatası verdi hackli olmasına rağmen. Hatta yükleniyo tam sonuna geldiğinde veriyo hatayı. Google a yazın ordan indirin ben öyle yaptım başka dosya başka link aradım buldum eğer bulamazsanız CuMSooT'a soylerm nerden indirdigimi o da yazar konuya :)

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
beyler bende de bu arkadaşın verdiği linkten yüklediğimde sertifika hatası verdi hackli olmasına rağmen. Hatta yükleniyo tam sonuna geldiğinde veriyo hatayı. Google a yazın ordan indirin ben öyle yaptım başka dosya başka link aradım buldum eğer bulamazsanız CuMSooT'a soylerm nerden indirdigimi o da yazar konuya :)

soylmene gerek yok. orjinal sitesinden download için tıklayın google ceviri ile cevirip indirin.benım verdigim linkler 5800 da calısıo ama bı turlu anlıyamdm cakmamı kulanıosnz ne :D

baho038

Üye
Rusçada hiç çekilmez ya :D Neyse birde kendi sitesinden deneyelim.

İndirdim kayıt oluyorum

ayberk9393

Üye
klan fln kuruluosa krup kasıp kavuralım serverı :D

techn9ne

Üye
abi ne çakması ya :D signed olmuş zaten bi de hackli kullanıyoruz ama açmadı işte :D valla evet eğer clan guild artık rusçası neyse kurulabiliyosa kuralım kasalım hep birlikte. Ama şu görevime bi yardım etseniz iyi olucak :D geçen var mı yahu :D şu daha oyunun başlarında deniz kenarı taraflarında etrafı 3-4 tane kurtlarla dolu olan adamdan alınan görevi anlayamadım bi türlü :D

--------------- Ekleme ---------------

haydaaa şimdi de yeni karakter açamıyorum hata veriyor heralde aldığım isimle ilgili bi hata :s ama saçma sapan isimler yazıyorum hepsine hata veriyo bi tane daha hesap aldım ona da aynı hatayı veriyor :S

CuMSooT

CuMSooT

Üye
    Konu Sahibi
valla hatırlmyamıom o gorevı 50 ye kadar kastım bıraktm :D // sunucu ıle ılgılı bı hata olabılır

techn9ne

Üye
ah be abi hatrlayamiyomusun hiç kalakaldım öyle :D

_KiRa_

Üye
Hata verdi..?

Brklp92

Üye
oyun nickim Lordtr ydi. Tr den dolayı banlamış olabilirlermi ? Serveri sectikten sonra kırmızı bi yazı geliyo ? Noldugunu anlamadım 3 gün oynadım görevlerden aldıgım puanlarım 286 olmustu rütbe atlayacaktım. Eger banlandıysam 3 gün emwgim bosuna gitti sizde bosuna zamannızı harcamayın derim.

Üst Alt