5800 için WARSPEAR ONLİNE / Aksiyon dolu Bir RPG / Hiç biyerde bulamassın .!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kKoRkUsUzZz

kKoRkUsUzZz

Üye
saol

dexterdex

Üye
arkadaşlar oyunu yükledim. kullanıcı adı ve şifreyi oluşturdum karakter oluştururken isim yazdım ama oyuna bir türlü giriş yapadım. yardım ederseniz sevinirim.

nokian95cenk

Üye
Sertifika hatası aldım bende :S

asdsasd55

Üye
bnde sertifika hatası aldım

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler Güzel Paylaşım Ama Ban Gelmez :)

bufali

Üye
kullanıcı adı ve şifre yazıyrm kırmızı ekranda abuk sabuk yazılar yazan hata veriyr

dumadum17

Üye
evet arkadaşlar. Oyun çok guzel 1haftadir oynuyorum yardımci olmak ister bu linkten degil ama oyunun sitesndn beta versiyonunu wt yaptgnz gorevleri ANLamak icn rusca blmenze grk yk oyun sizi ne yapmanz grktgni yonlendryor.2 ırk war oyunda insan we elf kniGht online a gore ornek wrck olursak warrior asas archer we mage olrk 4e ayrlyr classlar umarm grkLi blglri wrmsmdr ıyi oyunlar.. Bu arada oyunu oynamadan paylasm ypmak kmsye bsy kazandrmaz

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler...

bufali

Üye
kards oyuna nasl griyoruz kullanıcı adı ve şifre bolumune yazıyorum kırmızı bir ekran üzernde bişeler yazıor hata veryor dıe tahmın ediyorum.nasl oyuna grecegm yardm edebilr misn.(beta yı indirdm)

dumadum17

Üye
oyunun sitesine gır krmzi uyari yanls sfre uyarisi wryo warSpear online yaz google ilK ckan Site bu sıte ruscA google translate deN siteYi tUrkCE yapaBlrSn ordan uye ol dunya olarak CHR yi sec mailıne aktiVasyn kdu gndrcek oNu oNayla hesAbn aktıf olur SADECE SİTEDEN UYE OLABİLRSİNİZ.umarim yardımci olmusumdur

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada dün oyun iptal oldu aCılmadi daha beta versioN oldugu icin yenilik katıyo olabilirler

kafffkefff

Üye
kafkeftr xd

--------------- Ekleme ---------------

bu oyun 10 lwl den sonra ucretliymiş doğrumu

gmkanca

gmkanca

Üye
:tşk:

kafffkefff

Üye
oyunda ne zamadan beri hiç Türk'e rastlamadım oynayan warmı?

dumadum17

Üye
Bi İkimiz oynuyoruz galiba geçen Timur diye birini gördüm selam kardeş yazdım gardas ben ozbekistanlıyım turkce bilemeyorum yazdı :D

kafffkefff

Üye
onu bende görmüştüm.bişi yazdım cvp vermemişti.:aha:
Sen oyuna girionmu?

chaos35

Üye
saolasın kardeşim

dumadum17

Üye
Giriyorum arada da sarmıyo artık

WınnER

Üye