Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

redimal16

Üye
Yok MMSleri Sildim Ve Arama Yaptım Sonra Sarja Taktım Aldıgımda Hali Boyleydi..Bataryayı Değistirdim Fakat Sonuc Aynı 2-3 Bekletecegim Nem Olabilir Fon Makinasiyla Denesem

eagle31

Üye
microsoft active sync ile baglantı yapamııorm tum drıverlar yuklu ama baglı deıl dıo ve flash ı yukleyemıorm surum yada versıon fark edermı acaba? (bu arada pc studio ya baglanıor)

1cambaz2

Üye
aga sen bana bolt lınkı vermıstın ındırdım eee şimdi ne yapacam telefona attım açmaya çalışıorum "jar bulanamadı"dior ne yapmalıyım

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok MMSleri Sildim Ve Arama Yaptım Sonra Sarja Taktım Aldıgımda Hali Boyleydi..Bataryayı Değistirdim Fakat Sonuc Aynı 2-3 Bekletecegim Nem Olabilir Fon Makinasiyla Denesem
Deneyin Hiç biri olmadı taktirde birden fazla sebebi vardır işlemci aşırı yüklenmesidir.

akarian

Üye
kardes bu F480XXE7 YAZILIMINI BANA GONDERMEN MUMKUNMU CUNKU NETTE BULAMADIM,SAMSUNGDANDA CEVAP GELMEDI

COK SAGOL YARDIMLARIN ICIN

AYRICA OLMAZ VEYAHUT RANDIMAN ALAMAZSAM BU YAZILIMDAN ESKISINE DONEBILIRMIYIM,BENIM ISTEDIGIM YAZILIMIN MENUSU AYNEN SOYLE:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardes bu F480XXE7 YAZILIMINI BANA GONDERMEN MUMKUNMU CUNKU NETTE BULAMADIM,SAMSUNGDANDA CEVAP GELMEDI

COK SAGOL YARDIMLARIN ICIN

AYRICA OLMAZ VEYAHUT RANDIMAN ALAMAZSAM BU YAZILIMDAN ESKISINE DONEBILIRMIYIM,BENIM ISTEDIGIM YAZILIMIN MENUSU AYNEN SOYLE:

Randıman alamaz isen telin kendi kodunu yedeklemen lazım ki eski haline tekrar firmware olarak yüklemen gerekmektedir. ondan ve samsungdan cevap 48 saat içinde atarlar onları cevabı attıkdan sonra bu işlemi yap bence bugun haftasonu olduğundan teknik servisde tatilde olduğundan cevaplar geç gelebilir

--------------- Ekleme ---------------

microsoft active sync ile baglantı yapamııorm tum drıverlar yuklu ama baglı deıl dıo ve flash ı yukleyemıorm surum yada versıon fark edermı acaba? (bu arada pc studio ya baglanıor)
service pack 2 ise 3 yapmalısın
Service pack 3 için
Eğer 3 ise ctr + alt + del kombinasyonundan işlemler sekmesinden aktif olan microsoft active sync sekmesini sonlandırın
Olmaz ise iletişime geçin benim ile

--------------- Ekleme ---------------

aga sen bana bolt lınkı vermıstın ındırdım eee şimdi ne yapacam telefona attım açmaya çalışıorum "jar bulanamadı"dior ne yapmalıyım
Bunu deneyin bide

berkaltug96

Üye
Merhaba.bende de corby pro(b5310) modeli var.Telefonu her kapattığımda jar. dosyaları ve müzik-resimler kendiliğinden siliniyor.yardım edin lütfen sorunu nedir çözümü nedir?:allalla:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Merhaba.bende de corby pro(b5310) modeli var.Telefonu her kapattığımda jar. dosyaları ve müzik-resimler kendiliğinden siliniyor.yardım edin lütfen sorunu nedir çözümü nedir?:allalla:
menu>ayarlar>hafıza ayarları>varsayılan bellek

• İndirilebilir Wap ögeleri

• Bluetooth

• Kamera

• Ses kaydedici

Hepsini Hafıza kartına geçirin ve telin kapatım açın Sorun haledilmiş olucak

berkaltug96

Üye
Çok teşekkür ederim.

akarian

Üye
bu resimdeki gibi menusu olan yazilim ariyorum, hangi firmwareyi yukleyecegim ve linkini verirseniz sevinirim

akarian

Üye
linkte ne varki kardes baktim ama kayda deger birsey bulamadim, ne amacla verdin linki acaba?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
linkte ne varki kardes baktim ama kayda deger birsey bulamadim, ne amacla verdin linki acaba?
Hafta sonu olduğundan kendi pcmde omadığımdan bu linki verdim işine yarar die hafta için linki atıcam

blue_silence

Üye
samsung star wifi mp4 film oynatabiliyormu yardımcı olursanız sewinirim..

blue_silence

Üye
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung star wifi mp4 film oynatabiliyormu yardımcı olursanız sewinirim..
Oynatır ama şu hatayı alırsın Dosya ortam hızı desteklenmıyor
Bunu icin ise total video Converter indirmelisin
daha sonra cevir kısmından mp4 low olarak yanı düşük olarak cevirmelisin

akarian

Üye
Tamam haber bekliyorum'un nesi emrivaki acaba? Bende farkindayim burda insanlara yardimci olmaya calistiginizin ve uslubuma genelde dikkat ederim, bu yazdigimdada bi emir ibaresi yok kardes...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam haber bekliyorum'un nesi emrivaki acaba? Bende farkindayim burda insanlara yardimci olmaya calistiginizin ve uslubuma genelde dikkat ederim, bu yazdigimdada bi emir ibaresi yok kardes...
Pazartesi akşam 9 dan sonra mesaj atarsanız size istediğiniz dosyayı atabilirim.Sabah 11 gibi direk istediniz dosyanın adını yazarsanız aklımda kalmıs olur özel mesaş olarak atarsanız tercihimdir.

Üst Alt