Aklıma bi soru takıldı...?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini vurursun?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
arkadasımı vururdum :)
sallamyın sılahı kendınıze dayarmıssınız elınız sılaha degdımı hıc
:):):):)
elinizi arı soksa cılgına donersınız

--------------- Ekleme ---------------

anne tektır
sevgılı canan yektir
arkadas coktur sıkın gıtsın :) ona

arslansem

arslansem

Üye
Şiddete hayır :ehe
Bu seçeneklerden birini seçmek gerekirse annem en son derim sadece :hmmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
vala ben annem en son derim
bide aşkımı feda ederim çunku omrumde gördum görmeyelı kaç kızla biribirmize dedikki senın için olurum hepsı geldi geçtı yenıleri daha çok geliyor ama hakıkı dostlar geliyor ama geçmiyor herkesın yaşamına göre degişir tabı

Kaptan

Kaptan

Üye
bu devirde sevgili için ne dost satarım ne birşey... heleki anne ? :) yokki bu devirde birbiri için ölebilecek aşklar :) hepsi lafta. :) Dost sıfatını herkeze koymaz insan zaten. insanın hayatında zaten kaç tane dostu olabilir ki :) eğer ne alaka benim bir sürü var diyorsanız bir kere daha düşünün derim..

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
elime silahı veren adamı vururum

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bu devirde sevgili için ne dost satarım ne birşey... heleki anne ? :) yokki bu devirde birbiri için ölebilecek aşklar :) hepsi lafta. :) Dost sıfatını herkeze koymaz insan zaten. insanın hayatında zaten kaç tane dostu olabilir ki :) eğer ne alaka benim bir sürü var diyorsanız bir kere daha düşünün derim..

süpersin kardeş dogru soyluyon vala :oke:

hakan.c

hakan.c

Üye
tabiki aşkımı...hiç düşünmeden hemde..

burak9400

burak9400

Üye
bana o seçenekleri sunanı vururum..

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
vala ben annem en son derim
bide aşkımı feda ederim çunku omrumde gördum görmeyelı kaç kızla biribirmize dedikki senın için olurum hepsı geldi geçtı yenıleri daha çok geliyor ama hakıkı dostlar geliyor ama geçmiyor herkesın yaşamına göre degişir tabı
:evet:

--------------- Ekleme ---------------

bana o seçenekleri sunanı vururum..
Herkes beni vurmaya meraklı o seçeneklerin içine kendimi de yazsaydım en çok bana tıklanırdı herhal:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kısa çöpü çeken gider :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Ben şıkların dışına çıkıyorum

Dosttan kastı bence arkadaş değil. Hani vardır ya iyi gününde kötü gününde her ağladığında yanında olan sana destek veren, maddi manevi birşeye ihtiyacı olduğunda gözünü kırpmadan herşeyini yoluna döken arkadaşın. Onu vurmaya nasıl kıyarsın yaa :(

işte zaten çogunluk onu seçti :D

Sevdiğin kişi öylemi :hmmm Hani şu uğruna şiirler yazdığınız... Hayaller kurduğunuz, geleceği planladığınız, Onsuz nefes almakta güçlük çektiğiniz, yanınıza geldiğinde kalbiniz yerinden çıkarcasına attığı kişiyi vuracaksınız öylemi? Neden olarakta biri gelir biri gider. Ah sizi lale devri çocukları, kalp herkesi sevmez. Herkese çıkacakmış gibi atmaz. Herkes için uğruna göz yaşı dökmezsınız. Mecnun leylasından başka leyla bulamamış. Eğer kalp gerçekten severse onun acısını hiç birşey dindiremez, yerine gelen hiç bir leylayı kendi leylasının yerini tutamaz.

sen onu deli gibi severken o senı senın onu sevdgin kadar sevmiyorsa zaten o ölmuştür ondan yaşayan birisi için seçenek bu olur

ama yaşamayan bikişi için senın dediklerin çok mantıklı ve dogrudur kim aşkıtosuna kıyabilir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...