Nokia N8 Hakkında Her Şey... [Fiyatı: ~999 TL]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1269 tl civarında olacak diye tahmin ediyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnş.daha da düşük olur:)

pRime.

pRime.

Üye
O herkesin isteği :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekran görüntüleri ozggurr adlı kullanıcımızın telefonundandır. Kendisine teşekkür ederim.

Necmati

Necmati

Üye
resimler içinde teşekkürler.. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Adam resmen N8 ile maç izliyor(hemde kendi tarayıcısından)müthiş bişiy.Tartışma bitmiştir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Necmati™;2827011' Alıntı:
gösterme bunları bak gidip N8 alcam :ehe
Doğubanka nasıl olduda düşmedi vallahi hayret yani

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Necmati™;2827024' Alıntı:
Forumda ozgurr adlı üyeden başka N8 kullanan var mı?:hmmm
Bildiğim kadarı ile yok,birde ben varım...ama ben hayali kullanıcıyım:)

ozggurr

ozggurr

Üye
Necmati™;2827036' Alıntı:
eee bende öyle sayılrım onla yatıp onla kalkıyorum onun remini görünce içim kıpraşıyo :)

Nokia N8 artilari:

1- Tasarim: Nokia 5800 ya da N97'ye gore cok daha saglam ve pahali duruyor. Isciligi cok daha kaliteli. Daha asil bir durusu var.
2- Cok hizli ve daha pratik bir arayuz.
3- Kamerasi gece-gunduz simdiye kadarki hicbir telefonla kiyaslanmayacak kalitede ve yuksek cozunurlukte resimler cekiyor. Resim cekme hizi inanilmaz. Ilk cektigimde acaba cekmedim mi diye sordum kendi kendime. Basar basmaz resim galeriye dusuyor resmen.
4- Cok yuksek cozunurluklu mp4, divx, avi, mkv dosyalarini mukemmel bir sekilde oynatiyor.
5- Video kaydi, fotograf kalitesinde.
6- Ovi maps uygulamasi inanilmaz hizli. GPS baglanma olsun, haritalarda gezmek ve zoom+/- muthis hizli.
7- Muzik player cok eglenceli
8- Radyo vericisi: hangi frekanstan yayin yapacaginizi secip hemen yayina baslayabiliyorsunuz.
9- USB'den cok hizli bir sekilde sarj oluyor.
10- USB on to go (bilmeyenler google da nokia n8 usb on to go yazsin arasin ogrensin, super!!! )
11- Standart bilgisayarlarda kullailan usb mouse ya da bluetooth mouse hack vs gerekmeden hemen takar takmaz kullanilabiliyor.
12- Nokia 5800 ve Nokia N97'nin acamadigi flash iceriklerini acabiliyor.
13- Mail programi inanilmaz hizli bir sekilde mail alip veriyor, cok kullanisli bir arayuzu var.
14- Web tv uygulamasi ile bolgelere gore en populer video sitelerinin videolarini izleyebiliyorsunuz.
15- Ofis uygulamalari+PDF+Zip programi kurulu geliyor
16- 3D hizlandirici telefonun butun uygulamalarinda calisitigi icin menu gecislerinde efectler akici.
17- 3D oyunlar gercekten 3D ve cok hizli.
18- Cok etkileyici yeni titresim efektleri
19- Dolby ses cikisi
20- Coklu dokunma destegi (multitouch support)
21- Bir butun olarak hizi.. Cok hizli bir telefon.

Nokia N8 eksileri:
Su anda eksi olarak yazdiklarimin hicbirisi telefona baska programlar kurana kadar yoktu. Sonradan kurdugum programlardan dolayi da olmus olabiliri, WEB tarayicisinin klasik sorunlari da olabilir.
1- Web tarayicisi tutarsiz. Ayni videoyu bazen aciyor, bazen flash 9 hatasi veriyor.
Bazen cok akici oynatiyor, bazen goruntusuz ve takilarak oynatiyor.
2- Web tarayicisi bazi sitelerde hafiza yetersiz uyarisi veriyor.
3- Web tarayicisi bazen kendi kendine kapaniyor.
4- Su an icin cok az uygulama olmasi
5- Kizak klavye olmamasi
6- Video cekerken isik olmamasi (led flash olmadigi icin karanlikta baska bir isik kaynagi gerekiyor)
7- Eski (HD) olmayan televizyonlara baglanamamasi (eger baglanma yontemi varsa bilen ogretsin, cok minnettar olurum)

Necmati

Necmati

Üye
Video kaydi, fotograf kalitesinde.

benim telefonumda 8mp ama video çekerken 4mp netlikte çekiyor yani N8 sadece 12Mp olarak kullanıyor yani..

ozggurr

ozggurr

Üye
Video kaydi, fotograf kalitesinde.

benim telefonumda 8mp ama video çekerken 4mp netlikte çekiyor yani N8 sadece 12Mp olarak kullanıyor yani..

1280x720 cozunurlugunde video kaydi yapiyor. Fotograflari gibi canli demek istedim orda.

Video cektikten sonra bilgisayariniza atarsaniz cok guclu bir bilgisayariniz yoksa takila takila oynatir. Bilgisayarlarin cogu kaldiramiyor o kadar yuksek cozunurlukte videolari.

O yuzden izlemek icin, Nokia N8'i HD televizyona baglamakta fayda var.

Necmati

Necmati

Üye
1280x720 cozunurlugunde video kaydi yapiyor. Fotograflari gibi canli demek istedim orda.

Video cektikten sonra bilgisayariniza atarsaniz cok guclu bir bilgisayariniz yoksa takila takila oynatir. Bilgisayarlarin cogu kaldiramiyor o kadar yuksek cozunurlukte videolari.

O yuzden izlemek icin, Nokia N8'i HD televizyona baglamakta fayda var.
bizimki hd ama diğer konuda eski televizyonlarda desteklemiyor demişssin bzimki 2009 model desteklermi :hmmm

ozggurr

ozggurr

Üye

bizimki hd ama diğer konuda eski televizyonlarda desteklemiyor demişssin bzimki 2009 model desteklermi :hmmm

Nokia 5800'deki televizyon cikisi N8'de olsa butun televizyonlara baglanabilse cok iyi olurdu.

{Sizinki destekler mi bilmiyorum.}

Üst Alt