Nokia N8 Hakkında Her Şey... [Fiyatı: ~999 TL]

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Güle güle kullanın. :oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
Güle güle kullanın. :oke:

Tesekkur ederim..

--------------- Ekleme ---------------

Fotoğraflar ozggurr adlı üyeye aittir. Kendi çekmiştir fotoğrafları. Her şey için kendisine teşekkür ederim. Fotoğraflar Türkiye' de İLK KEZ www.maxicep.com adresinde verilmiştir.

fotograflari ben sahsen goremiyorum, cin'de imageshack sitesi yasakli.
Ancak soyle bir anlatmaya calisayim..

Fotograflaran birinde de goruldugu gibi usb kablosu ile siradan kablolu mouse baglantisini denedim ve basarili oldu. Mouse'un orta tekerleri dahi calisiyor. Bu arada mouse pilli vs. degil, guc kaynagi N8'in pili. Sag tus ozelligi yerine sol tusa basili tutarak alt menulerin cikmasini saglayabiliyoruz.

Butun resimlerde mouse imlecini goreceksiniz cunku butun islemleri mouse ile yaptim.. Fotograf makinesinin ayarlarinda seslerin seciminde en alttaki (off) secenegi Nokia N73 ve Nokia 5800'de bulamiyordur. Burda cozumu kengileri koymus..

Arama yaparken ve cevaplarken de mouse kullanabiliyoruz...

Galeri inanilmaz bir hizla yukleniyor. Onceki Nokia telefonlarinda oldugu gibi resimler tek tek gelmiyor.
Aninda ve hepsi yuklenmis bir sekilde geliyor. Bu resimlerin cozunurluklerinin 12MP oldugunu hatirlatirim.

Resimlerin ve Videolarin kalitesi ust duzey.. Tad aliyorsunuz... Nokia 5800'de olmayan ve biz kullanicilarini deli eden galerideki resimlerin tek tek pratik bir sekilde secilememesi sorunu bu sefer cozulmus.

Programla beraber mesajlari sesli okuyan Message Reader programi da cok guzel.. Mesaji alinca oku diyorsunuz ve dinliyorsunuz...

Yahoo, hotmail gibi mailler cok rahat bir sekilde kuruluyor ve mail gelir gelmez anlik ana ekranda guncelleniyor.. (GPRS kullanicilari buraya dikkat etsin fatura sisebilir) Bu tur sorunun onune gecmek icin bir kac ayar ve Wefi Programini tavsiye ediyorum. Nokia 5800'deki wefi programinin aynisi N8'de de calisiyor. Bence Wefi kurulmali ve default baglanti secenegi icin wefi isaretlenmeli.. Yoksa bir sekilde GPRS devreye girmeye calisiyor ve fatura da haliyle kabariyor..

Sosyal paylasim programlarindan nimbuzz n8'i desteklerken fring henuz bu destegi vermis degil.. Umarim fring tez zamanda Symbian^3 icin cikar da biz de goruntulu konusma nimetinden yararlanmaya devam ederiz.

Ovi Maps programi inanilmaz hizli calisiyor. Haritalarda gezinmek ve zoom in/out yapmak cok hizli ve akici. [3D hizlandiricinin marifeti diye dusunuyorum cunku haritanin surumu 5800'deki ile ayni]

Simdilik bu kadar

Selamlar​

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım hayırlı olsun güle güle kullan,darısı bizim başımıza diyelim.birde bu anlatımları kullanıcısından duymak iyi geldi

Necmati

Necmati

Üye
Tesekkur ederim..

--------------- Ekleme ---------------

Fotoğraflar ozggurr adlı üyeye aittir. Kendi çekmiştir fotoğrafları. Her şey için kendisine teşekkür ederim. Fotoğraflar Türkiye' de İLK KEZ www.maxicep.com adresinde verilmiştir.

fotograflari ben sahsen goremiyorum, cin'de imageshack sitesi yasakli.
Ancak soyle bir anlatmaya calisayim..

Fotograflaran birinde de goruldugu gibi usb kablosu ile siradan kablolu mouse baglantisini denedim ve basarili oldu. Mouse'un orta tekerleri dahi calisiyor. Bu arada mouse pilli vs. degil, guc kaynagi N8'in pili. Sag tus ozelligi yerine sol tusa basili tutarak alt menulerin cikmasini saglayabiliyoruz.

Butun resimlerde mouse imlecini goreceksiniz cunku butun islemleri mouse ile yaptim.. Fotograf makinesinin ayarlarinda seslerin seciminde en alttaki (off) secenegi Nokia N73 ve Nokia 5800'de bulamiyordur. Burda cozumu kengileri koymus..

Arama yaparken ve cevaplarken de mouse kullanabiliyoruz...

Galeri inanilmaz bir hizla yukleniyor. Onceki Nokia telefonlarinda oldugu gibi resimler tek tek gelmiyor.
Aninda ve hepsi yuklenmis bir sekilde geliyor. Bu resimlerin cozunurluklerinin 12MP oldugunu hatirlatirim.

Resimlerin ve Videolarin kalitesi ust duzey.. Tad aliyorsunuz... Nokia 5800'de olmayan ve biz kullanicilarini deli eden galerideki resimlerin tek tek pratik bir sekilde secilememesi sorunu bu sefer cozulmus.

Programla beraber mesajlari sesli okuyan Message Reader programi da cok guzel.. Mesaji alinca oku diyorsunuz ve dinliyorsunuz...

Yahoo, hotmail gibi mailler cok rahat bir sekilde kuruluyor ve mail gelir gelmez anlik ana ekranda guncelleniyor.. (GPRS kullanicilari buraya dikkat etsin fatura sisebilir) Bu tur sorunun onune gecmek icin bir kac ayar ve Wefi Programini tavsiye ediyorum. Nokia 5800'deki wefi programinin aynisi N8'de de calisiyor. Bence Wefi kurulmali ve default baglanti secenegi icin wefi isaretlenmeli.. Yoksa bir sekilde GPRS devreye girmeye calisiyor ve fatura da haliyle kabariyor..

Sosyal paylasim programlarindan nimbuzz n8'i desteklerken fring henuz bu destegi vermis degil.. Umarim fring tez zamanda Symbian^3 icin cikar da biz de goruntulu konusma nimetinden yararlanmaya devam ederiz.

Ovi Maps programi inanilmaz hizli calisiyor. Haritalarda gezinmek ve zoom in/out yapmak cok hizli ve akici. [3D hizlandiricinin marifeti diye dusunuyorum cunku haritanin surumu 5800'deki ile ayni]

Simdilik bu kadar

Selamlar​

hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan..
Allah bizede nasip eder İnşallah... :)

pRime.

pRime.

Üye
güle güle kullan dostum darısı bizim başımıza :)

KayseriSpor

Üye
Nokia N8'i alan arkadaşımız fiyatını söyleyebilir mi acaba ? En azından tahmini bir fiyat yapabiliriz Türkiye için.

Hayırlı olsun,Allah bizlerde en kısa sürede nasip etsin.

ozggurr

ozggurr

Üye
Cin'de ve Hong Kong'da piyasaya cikti.

Paketin icerigine gore fiyat degisiyor. Yeni ciktigi icin etiket fiyatindan 1 kurus indirim yapilmiyor.

paket (1290 TL

1- Nokia N8 Telefon
2- 16 gb micro sd card
3- USB ve ince pimli sarj aleti
4- BH-905 Bluetooth Kulaklik (mukemmel bir alet)
5- Kablolu stereo kulaklik
6- Kablolu stereo kulaklik (dj tarzi)
7- HDMI TV baglanti kablosu
8- Arac sarj kiti
9- HDMI ara kablosu
10- USB ara kablosu
11- Kullanim klavuzu kitapcik ve CD'si

Ekonomik paket (1095 TL

1- Nokia N8 Telefon
2- 16 gb micro sd card (YOK)
3- USB ve ince pimli sarj aleti
4- BH-905 Bluetooth Kulaklik (mukemmel bir alet)(YOK)
5- Kablolu stereo kulaklik
6- Kablolu stereo kulaklik (dj tarzi)(YOK)
7- HDMI TV baglanti kablosu
8- Arac sarj kiti
9- HDMI ara kablosu
10- USB ara kablosu
11- Kullanim klavuzu kitapcik ve CD'si

Tesekkur ederim...

SilentOne

SilentOne

Üye
en fazla 1800 olur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bencede 1269 tl olur

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Çindeki N8 Fabrikasına bi girsem tamamdır hepinize getiririm XD

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe Kullanma Kılavuzu:

Ekleme: Konunun ilk mesajı düzenlenmiştir.

punqermojo

Üye
12 megapiksel kamera :O

Noks

Noks

Üye
off ya kamerası zaten göz kamaştırıyo :) hadi bakalım

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
turkcell getiriyorsa 2000 tl den aşağı olmas

pRime.

pRime.

Üye
Bu rekabet ortamında en fazla 1500tl civarı olur, yoksa başka türlü satmaz. Iphone 4 ve Galaxy S de var unutmayalım..

Üst Alt