Nokia C6-00 telefonum kitleniyor.(Bana arama geldiğinde ve mesaj geldiğinde)

Sponsorlu Bağlantılar

egekarag0z

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-00 telefonum kitleniyor.(Bana arama geldiğinde ve mesaj geldiğinde)
Öncelikle herkese kolay gelsin.Lütfen bu telefonu kullananlar veya telefon işletim sistemini bilenler sorunumun ne olduğu hakkında bana yardımda bylunabilirlermi?

Tam olarak telefon bekleme modundayken yani dokunmatik ekran kapalıyken biri çağrı atıyor ve telefonun tuş takımnı sağdaki sürgüden açtıgımda telefon kitleniyor veye mesaj aldığımdada aynı şeklde telefon kitleniyor tuşları açtıgımda şimdiden teşekkürler:oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hic kimse bilmiyormu nedenini

Rosicky0726

Rosicky0726

Üye
Yakinda C6 alicam bende d ayni sorunu verirse arstirir yardimci olurm sna...

egekarag0z

Üye
    Konu Sahibi
saolasın :D

beyaz1818

Üye
Öncelikle herkese kolay gelsin.Lütfen bu telefonu kullananlar veya telefon işletim sistemini bilenler sorunumun ne olduğu hakkında bana yardımda bylunabilirlermi?

Tam olarak telefon bekleme modundayken yani dokunmatik ekran kapalıyken biri çağrı atıyor ve telefonun tuş takımnı sağdaki sürgüden açtıgımda telefon kitleniyor veye mesaj aldığımdada aynı şeklde telefon kitleniyor tuşları açtıgımda şimdiden teşekkürler:oke:

arkadaşlar hic kimse bilmiyormu nedenini

arkadaşlar aynı sorun bendede var cihazı aldım ilk günden beri kilitlenme sorunu yaşıyorum bataryayı çıkarmaktan başka çarem kalmıyor

asshead

Üye
ya kimse bunun çözümünü bulamadımı bende aynı sorunu yaşıyorum...

spriman

spriman

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var cihazı aldım ilk günden beri kilitlenme sorunu yaşıyorum bataryayı çıkarmaktan başka çarem kalmıyor

aynı sorun bendede var çözüm olursa cevapları bekliyorum

arkadaşlar bu arada C6 yeni bir güncelleştirme çıktı.......

Vassili_zaitsev

Üye
bende C6-00 kullanıyorum yaklaşık 2,5 ay oldu alalı 1,5 aydan fazla servise gönderdim 2 kere olmak üzere daha yeni yeni tam anlamıyla kullanıyorum. bu sorununun tek çözümü servise gönderip işletim sistemini değiştirtmek başka türlü bi çözümü yok kardeşim malesef....

Mete321

Üye
ben alalı 3 ay oldum öyle bir sorun yaşamadım telefon takır takır işliyor

eQooo

eQooo

Üye
tek kelimeyle yazılımsal sorun... yeni versiyonu varsa yükleyin yoksa çıkmasını bekleyin çözümü bu... yada tel. değiştirin size kalmış...

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
yazlım gncll

yzlım gncelle

hasan sertcan

Üye
2 ay önce servise verdim cevap geLmedi napmam Lazım.

exxor

Üye
Bende Nokia E65 vardı. Senin dediğin sorunların aynısı bende de oluyordu ve bataryayı çıkarmaktan başka şansım olmuyordu. Bu sorun, telefon yazılımını güncellediğim günden itibaren çıktı. İlk aldığım sıralar asla böyle bişey olmuyordu ve çok memnundum. Yazılım güncellemesi yaptığımdan sonra telefondan soğudum ve sattım. Zaten nokia nın sitesinde de yazıyor. Eğer yeni bir yazılım versiyonunu yüklemişseniz, eski versiyonuna tekrar dönemezsiniz diye. Yani telefonu değiştirmekten başka şans yok. Bende C6 almayı düşünüyorum ama bu sorunlar da neyin nesi anlamadım.