Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6 samsung 8500 wawe x6
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nefret123456
Üye
Konu Sahibi
c6 samsung 8500 wawe x6
arkadaşlar hangisi sizce ek önerileriniz varsa yazarmısınız bide avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler
ÖZGÜNBEY
Üye
çok mesajlaşan biriysen ve biraz değişik bi telefonun olmasını istiyosan c6
nefret123456
Üye
Konu Sahibi
başka önerisi olan varmı
asi nazmi
Üye
çok mesaj çekiyorsan kesnlikle C6
ama ben çok müzk dnlerim vdeo izlerm diosan X6
eer yeni bi işletm sistemi denemk ve kibar bi telefnum olsun diosan samsung 8500 wave derm karr senn
ama bn olsm 8500 werceeim parayı brz daha eklerdm N97 alırdm
Noks
Üye
wawe
NoDisconnet
Üye
waweeeeeeeeee
Kingmortall
Üye
x6 al kardeşim çok güzel bi telefon müzik tutkunuysan x6 diyorum
Noks
Üye
X6 alıp napıcak Wawe Kulaklık sesi Mükemmel...
nefret123456
Üye
Konu Sahibi
wawe diyorsunuzda neden wawe
Noks
Üye
wawe 5 mp kamera hp video cekim süper amoled dokunmatik ekran suanki en parlak ekran diyebiliriz. ince ve kibaer olması android os işletim sistemine benzer bada os işletim sistemi kullanması süper ses kalitesi olması daha ne olsun arkadasım
wawe 5 mp kamera hp video cekim süper amoled dokunmatik ekran suanki en parlak ekran diyebiliriz. ince ve kibaer olması android os işletim sistemine benzer bada os işletim sistemi kullanması süper ses kalitesi olması daha ne olsun arkadasım
arkadaşım super amoled ve os dışında gerisi x6 dada var ayrıca x6 nın os si daha oturmuş bir s60bunlara rağmen tabikide wave fakat x6 şuan 615 tlye bulunabilirken wave 880 tl 250 tlden fazla bir fark var arada bu yüzden x6 alın derim (ayrıca wave 4.9 mp x6 5 ve x6 nın ekran çözünürlüğü daha fazla)
ekiosi35
Üye
ben soleyem sana yeni aldım wawe cok memnunum eger almadıysan evdeki led tv den daha net görüntüsü var ekranda 36 milyon renk pigmenti var müzik dinleyebilirsin hopörlörü cok kuvvetlı film bile ızliyom hemde divx cd den videoyu attım onuy bile calıstırdı hiçbir telefonla wifi den ınternetten vide oizleyemeesin bunda ızeleyebılıyorsun cok şık ekranı buyuk sarsı uzun gıdıyor ve işlemcisi 1ghz kücük notebboklar kadar ıslemcı hızı var devasa bişi
--------------- Ekleme ---------------
oexman os diyorsun fark bu dıyuorsun os bu işletim sistemi telefondaki en fazla para tutan şey budur işletim sistemi 1ghz varmı başka bişi bilgisayarlara yaklaştı hd ekra nve video çekimi var ayrıca wawe de tek önerim wawe yada yeni cıkan galaxy coğu ozellıgı aynı waweyle sadece fiyat dısında tabı farklılıkları vardır ama cok bısı yok
--------------- Ekleme ---------------
ve birşey daha soleyim ben telefonu alırken arastırdfım ve iphoneden ıyı bır telefon herkes soluyor iphone sadece biraz havası var o kdr tek tek denem hakkın olsa direk wawe secersaın zaten