Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neyse bu yorumlar silincek nasılsa ben gidiyorum herkese başarılar
tragedie
Emekli Yönetici
Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar
futbol123
Üye
katılmak istiyorum
CoDeYs
Üye
katılacak arkadaşlara başarılar.
minoo
Üye
teşekkür ederiz..
fnldstntn
Üye
katilmak istiyorum
americanboy
Üye
katılmak istiyorum
Nillowa
Üye
bende katılmak istiyorum
fnldstntn
Üye
Saygıdeğer Enes sana birki önerim var...Yarışma katılım süresını biraz kisaltırsan bence daha iyi olacak ve puanlamalar konuda değilde sana özel mesaj gönderılse dsha iyi olacak böylece birincinin kim olduğu herkeze sürpris olacak
Saygılar Mehmet...
arslansem
Üye
Üyeler daha önceki yarışmalarda olduğu gibi,çevresindeki samimi olduğu insanları oylayacağını bildiğim için adil olacağını düşünmüyorum yine
Katılanlara başarılar
Üyeler daha önceki yarışmalarda olduğu gibi,çevresindeki samimi olduğu insanları oylayacağını bildiğim için adil olacağını düşünmüyorum yine
Katılanlara başarılar
Saygıdeğer Enes sana birki önerim var...Yarışma katılım süresını biraz kisaltırsan bence daha iyi olacak ve puanlamalar konuda değilde sana özel mesaj gönderılse dsha iyi olacak böylece birincinin kim olduğu herkeze sürpris olacak
Saygılar Mehmet...
Katılım süresini bilerek uzun tuttum çünkü malum okul dönemi siteye sıklıkla giremiyor bazı üyeler ...
Oylamaya gelince eski yarışmalarda olduğu gibi oyları pm yoluyla kullanacaksınız yeni bir üyelik alacağım ona pm atacaksınız oyları konuda da zaten belirtmiştim
Kingmortall
Üye
devam ediyosa katılım bende katılıyorum
aRdiLê
Üye
KatıLmaK iSTemiyoRum Size koLay qeLSin başaRıLaR diLeRim (.