MaxiCep Starını Arıyor !!! [ Yine, Yeni,Yeniden] ( Katılım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Katılım süresi konuda belirtildi konunun açıldığından itibaren, bakarsanız görebilirsiniz :)

madalimert

madalimert

Üye
belli katılım sınırı olmadığına göre geç kalmadım :D katılıyorum.cevap için teşekkürler

levasinay

levasinay

Üye
katilmak istiyorum :)

Kaptan

Kaptan

Üye
katılmak istiyorum :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diğer yarışmacı arkadaşlara haksızlık yapmış oluruz ... Katılım konusunda belirtmiştim zaten özel üye rütbeleri (ayın üyesi, mod, admin, editör, özel üye) kullanan üyeler dahil olamazlar ... Maxibilgin rütbesi de bir özel rütbedir ve o rütbeyle yarışmaya dahil olunamaz ...

minoo

minoo

Üye
yaa :s

Revengeful

Emekli Yönetici
Oy verenleri etkilememek için aslında doğru bir karar fakat katılımdan sonra gerçekleşti bu olay.. Neyse.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
neyse sagLik oLsun

oy verecegmz kisi degisTi ama adres ayni adress :oke:

minoo

minoo

Üye
of ya :(

Perfect!

Üye
:ağlarım::ağlarım:
alın ikizimi geriye ya :ağlarım:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duyguları katmak yanlış olur Halil, yarışmanın başında belirttim zaten sonradan eklediğim bir kural değildi ki bu ...

12 Ekim de oylamaya geçeceğiz ve 5 gün oylama süresinin sonunda starlık rütbesini vereceğiz zaten 15 gün bile sürmeyecek yarışmanın sonuçlanması ...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yarisma her ay yapiLacak mi ?

Mert

Mert

Üye
Hayır diye tahmin ediyorum

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
sadece 1 ayLigina mi kaLacak ruTbe ?

cok gormusLer 15 gune insin bence :s

minoo

minoo

Üye
o zaman gûndemde olan rütbe hediyeli yarismanin sonucu belli olmadan 2. bi rûtbe hediyeli yarisma neden duzenlendi?snuçta ben bilemezdim 1.olacagimi..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

Perfect!

Üye
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman gûndemde olan rütbe hediyeli yarismanin sonucu belli olmadan 2. bi rûtbe hediyeli yarisma neden duzenlendi?snuçta ben bilemezdim 1.olacagimi..

Neden düzenlenmesin ? Bencilce yaklaşmayın, iki rütbe de benim olacak diye bakmayın olaya ...

Onun dışında, konuyu açmadan önce Negative ile konuştum açıyorum şöyle hediye veririz şöyle yaparız diye ... Senden veya bir başkasından izin alacak halim yok ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt