:birak: :kop::kop::kop:
Praetor Emekli Yönetici Praetor... Vallahi yazılarını okudukça kahkahalara boğuluyorum!.. Çok bir şakacı kerata... Geçenlerde aynada karşılaştık, tipine bak gül yahu
Praetor... Vallahi yazılarını okudukça kahkahalara boğuluyorum!.. Çok bir şakacı kerata... Geçenlerde aynada karşılaştık, tipine bak gül yahu
'Maxi Genç Üye Dafny' Alıntı: berkan bnu okursan haberm olsun Genişletmek için tıkla ... sena-feyza kardesLer (esra-ceyda gibi oLdu)
Dafny' Alıntı: berkan bnu okursan haberm olsun Genişletmek için tıkla ... sena-feyza kardesLer (esra-ceyda gibi oLdu)
Samsun55'' Üye Praetor' Alıntı: Praetor... Vallahi yazılarını okudukça kahkahalara boğuluyorum!.. Çok bir şakacı kerata... Geçenlerde aynada karşılaştık, tipine bak gül yahu Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Praetor... Vallahi yazılarını okudukça kahkahalara boğuluyorum!.. Çok bir şakacı kerata... Geçenlerde aynada karşılaştık, tipine bak gül yahu Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye yasminoz' Alıntı: Praetor & H@lit... Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: H@lit Genişletmek için tıkla ... Size katılıyorum .... ama gülmekten katılıyorum şuan bu mükemmel espride bir kaç puan getirir , tribünlere oynamak lazım
yasminoz' Alıntı: Praetor & H@lit... Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: H@lit Genişletmek için tıkla ... Size katılıyorum .... ama gülmekten katılıyorum şuan bu mükemmel espride bir kaç puan getirir , tribünlere oynamak lazım
Love Prince Üye Praetor' Alıntı: Praetor... Vallahi yazılarını okudukça kahkahalara boğuluyorum!.. Çok bir şakacı kerata... Geçenlerde aynada karşılaştık, tipine bak gül yahu Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Praetor... Vallahi yazılarını okudukça kahkahalara boğuluyorum!.. Çok bir şakacı kerata... Geçenlerde aynada karşılaştık, tipine bak gül yahu Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici Esendağlı' Alıntı: Negative Genişletmek için tıkla ... Nerede gördün yahu?.. Yanlışlıkla yapmıştır, bilmez o öyle şeyler...
Esendağlı' Alıntı: Negative Genişletmek için tıkla ... Nerede gördün yahu?.. Yanlışlıkla yapmıştır, bilmez o öyle şeyler...
haltie Üye ebuş...' Alıntı: h@lit Genişletmek için tıkla ... konyarapp' Alıntı: H@LİT in esprileri gzl Genişletmek için tıkla ... sağolun arkadaşlar bende sizin esprilerinizi beğeniyorum birde negative tabi
ebuş...' Alıntı: h@lit Genişletmek için tıkla ... konyarapp' Alıntı: H@LİT in esprileri gzl Genişletmek için tıkla ... sağolun arkadaşlar bende sizin esprilerinizi beğeniyorum birde negative tabi
Burak Üye Ozan abi'nin espri yaptığına fazla rastlamadım arada bir özelden konusurken beni çok güldürüyor