Turkcell'e yeni geçtiysen bi internet paketi hediyesi vardı galiba.Vodafone veriyordu mesela.Büyük ihtimal öyle bi'şeydir. (:Kıyak geçiyosa da üzüm-bağ meselesibeyler burayla alakası yok da internet paketim olmamasına rağmen dün akşamdan beri saatlerce internete girdim yine 1.94 TL var hesabımda..Turkcell kıyak mı geçiyor bana turkcelle geçtim diye yoksa acısını çıkarır mı TL yükletince..![]()

Guncellemeler turkiyeye geç geliyorda teknik servis nerden yapıyor o zaman godersek şimdi yeni aldık en az 2 hafta beklicez ne yapam
:beyler cızırtı var demiştim ya aldıgım yere goturup degiştirdim bir iki cihazda da aynısını gorunce bir problem olmadıgını anladım zaten cok dikkat ettiginizde fark ediyosunuz yani no problem.
Şimdi guncelleme yapayım dedim herkes 10.10 gibi terimler kullanmış ama nokia sitesinden finland turkiye ve benim tel. made in romania sitesinden baktım hepsindede 7.10 surumu oldugunu soyluyor yalan mı soyluyorlar yanlız benim cihaz 6303i. 6303 e bakım dedim bir de onun içinse tmm 10.10 diyor ama site herkes i serisi için demiş anlayamadım.
Şimdi nokia softawre uptader i kurdum telefonu buldu yazılımı aradı ve telefon içerisindeki yazılımın guncel oldugunu soyledi yine bir yalanla karşı kaşıyayız sitede 7.10 oldugunu soyluyor.Telefon içersindeki yazılım V06.61 şimdi ovi suite kuruyorum varsa onla guncellemelere bakıcam şimdi sizlerden cvp bekliyorum guncellemede neyi yanlış yapıyorum.
He bir de arkadaşlar suandaki sürüm ile yazdıgım bir mesajı taslak olarak kaydedemiyorum yani oyle bir secenek yok birde yazdıgım son mesaj oyle kalıyor siliyorum cıkıyorum tekrar girdigimde yazı gelmiş oluyor sizlerdede boylemi yazılımı guncelledigimde bu durumlardan kurtulurmuyum
edit : ovi suite ile de baktım guncelleme yok diyor ortada buyuk yalanlar donuyor ark. dogruları bekliyorum nedir bu nokia'nın yaptıgı....
En kısa zamanda cvp alma ümidiyle imza ;
Arkadaşım benimde tel 6303i ben burda anlatılanlar gibi phoenix ile güncellemeyi yaptım tel ingilizce oldu, sonra türkçesini buldum bu sefer şarjı 1 gün gitmeye başladı, daha sonra nsu ile güncelledim şimdi telin versiyonu 7.10 ve hiçbir sorun yok. tavsiyem nsu ile güncelleme yap
beyler cızırtı var demiştim ya aldıgım yere goturup degiştirdim bir iki cihazda da aynısını gorunce bir problem olmadıgını anladım zaten cok dikkat ettiginizde fark ediyosunuz yani no problem.
Şimdi guncelleme yapayım dedim herkes 10.10 gibi terimler kullanmış ama nokia sitesinden finland turkiye ve benim tel. made in romania sitesinden baktım hepsindede 7.10 surumu oldugunu soyluyor yalan mı soyluyorlar yanlız benim cihaz 6303i. 6303 e bakım dedim bir de onun içinse tmm 10.10 diyor ama site herkes i serisi için demiş anlayamadım.
Şimdi nokia softawre uptader i kurdum telefonu buldu yazılımı aradı ve telefon içerisindeki yazılımın guncel oldugunu soyledi yine bir yalanla karşı kaşıyayız sitede 7.10 oldugunu soyluyor.Telefon içersindeki yazılım V06.61 şimdi ovi suite kuruyorum varsa onla guncellemelere bakıcam şimdi sizlerden cvp bekliyorum guncellemede neyi yanlış yapıyorum.
He bir de arkadaşlar suandaki sürüm ile yazdıgım bir mesajı taslak olarak kaydedemiyorum yani oyle bir secenek yok birde yazdıgım son mesaj oyle kalıyor siliyorum cıkıyorum tekrar girdigimde yazı gelmiş oluyor sizlerdede boylemi yazılımı guncelledigimde bu durumlardan kurtulurmuyum
edit : ovi suite ile de baktım guncelleme yok diyor ortada buyuk yalanlar donuyor ark. dogruları bekliyorum nedir bu nokia'nın yaptıgı....
En kısa zamanda cvp alma ümidiyle imza ;
Arkadaşım benimde tel 6303i ben burda anlatılanlar gibi phoenix ile güncellemeyi yaptım tel ingilizce oldu, sonra türkçesini buldum bu sefer şarjı 1 gün gitmeye başladı, daha sonra nsu ile güncelledim şimdi telin versiyonu 7.10 ve hiçbir sorun yok. tavsiyem nsu ile güncelleme yap
iyide hocam benim telefonda suan 6.61 var nokia software updater ile denedim tel. yazılımı guncel dedi sonra ovi ile denedim ondada guncel dedi anlamadım gitti 7.10 u bulması için farklı surum mu yuklemek gerekiyo sonramı bulacak 7.10 u anlamadım ki birde senin tel suan 7.10 diosun ya degişikliklerden bahsetsenez az . birde sizlerin telde fotograf cekip hemen silmek istediginizde işleniyor suanda silinemez gibi bir sey diyormu bende cıkıo bir sure geçtikten sonra silebiliyom
acaba flash player yüklense olur mu ?arkadaşlar 6303i de cepten facebook'a girdiğimizde videoları izleyebiliyormuyuz yoksa program desteği mi lazım ?