Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

Hll.!

Hll.!

Üye
vermıs oldugun lınklerden ındırdım ama telefona atıyorum ama soru ısaretı cıkıyo sılınsın mı dıyo ne yapcam anlamadım

azarkan7

Üye
cevik ayhan bişi soracam bende 6303i tel aldım 2 hafta oluyor ama bu güncellemeyi yükleyemedim nasıl yükleyebilirim nolur yardımcı ol bana telefonda taslaklar yok kayıtlı ögelerin tutulduqu msj klosörü yok cok sinir oldum güncelleyince o klosörler geri gelirmi veya ne işe yarıo bu 7.10 güncelleme

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
NSU ile yükleme yapmak istiyorum ama bir süre sonra NSU bağlantısı kesiliyor ve yükleme yapmıyor.
Telefonu tam şarjda bağla bilgisayara ve sağlam bağladığından emin ol.Pc Suite modunda bağlayacaksın.Bi sorun çıkmaması gerek.Yine bi sorun olursa yaz.

cevik ayhan bişi soracam bende 6303i tel aldım 2 hafta oluyor ama bu güncellemeyi yükleyemedim nasıl yükleyebilirim nolur yardımcı ol bana telefonda taslaklar yok kayıtlı ögelerin tutulduqu msj klosörü yok cok sinir oldum güncelleyince o klosörler geri gelirmi veya ne işe yarıo bu 7.10 güncelleme
İnternetten NSU'yu indir.Telefonu PC Suite modunda bilgisayara tak.Gerisini normal bir yükleme şeklinde kendi halleder.7.10 değil de 9.10'a yükseltir NSU.Bi kaç ufak ayrıntı dışında çok değişiklik yok performans artışı gözlenebilir.Güncellemeden sonra bashsettiğin klasörlerin gelmesi Muhtemer ama yine gelmezse yardımcı olmaya çalışırım.

alper60

Üye
Telefonu tam şarjda bağla bilgisayara ve sağlam bağladığından emin ol.Pc Suite modunda bağlayacaksın.Bi sorun çıkmaması gerek.Yine bi sorun olursa yaz.

İnternetten NSU'yu indir.Telefonu PC Suite modunda bilgisayara tak.Gerisini normal bir yükleme şeklinde kendi halleder.7.10 değil de 9.10'a yükseltir NSU.Bi kaç ufak ayrıntı dışında çok değişiklik yok performans artışı gözlenebilir.Güncellemeden sonra bashsettiğin klasörlerin gelmesi Muhtemer ama yine gelmezse yardımcı olmaya çalışırım.

2 sayfadır 9.10 dan bahsediyorsun da nedir bu 9.10?? 6303i'nin kullanılabilir ve son yazılımı 7.10dur. sallama ve saçma sapan bilgilerle milletin kafasını bulandırmayın.

selim çağlar

Üye
ya arkadaşlar iki gün önce 6303i aldım güncelleme yaparken telefon kapandı açılmıyor ne yapmam lazım allah rızası için yardım edin iki günlük telefon bozuldu yaaa

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
2 sayfadır 9.10 dan bahsediyorsun da nedir bu 9.10?? 6303i'nin kullanılabilir ve son yazılımı 7.10dur. sallama ve saçma sapan bilgilerle milletin kafasını bulandırmayın.
Lütfen Sen Saçmalama.Öncelikle 6303'den bahsediyorum 6303i'den değil anlamadan yorum yapma .Sadece küçük bi yanlış anlaşılma olmuş.Anlayıp dinlemden de kimseyi suçlama.

ya arkadaşlar iki gün önce 6303i aldım güncelleme yaparken telefon kapandı açılmıyor ne yapmam lazım allah rızası için yardım edin iki günlük telefon bozuldu yaaa

Phoneix ile düzeltiliyor ama biraz karışık servise verirsen düzeltip güncelleyip verirler.

_kadir90_

Üye
Arkadaşlar 6303i classic telefonuma mediaplayer'lı temalar yüklediğimde medya oynatıcı simsiyah açılıyor ve hiç bir şey gözükmüyor, nedeni ne olabilir acaba?

ugur58ugur

Üye
Arkadaşlar biliyorum bu soruyu çok soruyorlar ama işin içinden çıkamadım 6303i teli versiyonu güncelledim ingilizce oldu. türkçe nasıl yaparım. işin içinden çıkamadım bi yol gösterin. sağolun yardımlar için

--------------- Ekleme ---------------

Tamam arkadaşlar problemi çözdüm... Sağolun:oke:

alper60

Üye
Lütfen Sen Saçmalama.Öncelikle 6303'den bahsediyorum 6303i'den değil anlamadan yorum yapma .Sadece küçük bi yanlış anlaşılma olmuş.Anlayıp dinlemden de kimseyi suçlama.

Phoneix ile düzeltiliyor ama biraz karışık servise verirsen düzeltip güncelleyip verirler.

anlamadan yorum yapma diyen sensin de, eleman;
cevik ayhan bişi soracam bende 6303i tel aldım 2 hafta oluyor
demiş. anlamadan yorum yapan ben miyim, sen misin?adam 6303i aldım diyor sen diyorsun ki ben 6303den bahsediyorum. hatanı kabul et ve otur yerine. :pro:

ikincisi phoneix ile düzeltilen linki verirsen arkadaşın işine yarayabilir. yoksa telefoncuya ya da servise götürmeyi herkes biliyor. senin götür diyerek millete akıl vermen anlamsız olmuş yine.götürmeden çözüm bulmak için adam buralarda geziyor zaten:pro:

mesaj sayın artsın diye flood yapıp duruyorsun buralarda, anlamadık devam et saçmalamalara.:naughty:

memory7

Üye
arkadaşlar biliyorum milyon kere sorulmuştur ama telefonu dün aldım cities klasorude var fakat haritalar bolumune girince hiçbirşey cıkmıyor gps aygıtı olmadan veya kontor gitmeden bu programı nasıl kullanırım

naklokaka

Üye
Arkadaşlar 6303i telefonum var.Konuşurken karşı tarafın sesini az duyuyorum artırmanın bir yolu yok mu?Teşekkürler

tlaber0678

Üye
benm telefon super abı bu telefon:D

kenan_90

Üye
arkadaşlar ben de nokıa 6303i kullanıyorum bunun saati koskocaman yaw ekranda duvar kağıdının üstünde duruyo öyle. bunu daha küçük yapma şansımvar mı acaba ???

sallapati33

Üye
yha sıfır 6303i classic aldım bugün mesaj gönderemiyorum ve de oyunları nerden bu telefonun oyunlar yok...

--------------- Ekleme ---------------

bende bulamadım onu öğrenirsen banada söyler misin ?

bond082011259

Üye
6303 ile i arasında bi fark var mı wifi var mı 6303i de mesela ???teşekkürler şimdiden

hssktr

Üye
benim bir sorum olacak bn telefonumun hafıza karına mp3 attım bugünden itibaren mp3leri göstermemeye başladı ama hafıza kartındaki diğer bütün programlar gözüküyor aynı durum bilgisayar içinde geçerli, yer kapladığını gösteriyor ama açamıyorum hiç bir yerde yardım!!!!!!!!

onurbabaaskar

Üye
ya 10,10 sürümünü telefonuma nasıl kurabilrim ???

ugur58ugur

Üye
Ya arkadaşlar ben 6303i ye bu yeni versiyon 7.10 u yükledim şarj süresi bir güne indi sorun ne acaba? ne önerirsiniz.

Üst Alt