Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

furkan.ayin

furkan.ayin

Üye
Yaw arkadaşlar ben ilginç ve parogramları cok seven biriyim ve neyi yükesem yarısına uygulama hatası dio hemde en cok istediklerime bu sorunu çözebileceğimiz bişiler varsa yardımlarınızı lütfen esirgemeyin şimdiden teşekkürler

nikomeydan

nikomeydan

Üye
Yaw arkadaşlar ben ilginç ve parogramları cok seven biriyim ve neyi yükesem yarısına uygulama hatası dio hemde en cok istediklerime bu sorunu çözebileceğimiz bişiler varsa yardımlarınızı lütfen esirgemeyin şimdiden teşekkürler

pcde dosyanın uzantısını .jar yap öyle dene bi.

furkan.ayin

furkan.ayin

Üye
Tmm denicem çok saol

--------------- Ekleme ---------------

hangi programı kullancam ya adını sölesen

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Arkadaşlar V 06.61 versiyon telefonum var telefon çok iyi ama kameranın ortasında bir yuvarlak bişey var sanırım çekince çekmeden belli oluyor bu nedir?
diğer sorum ise bazı arkadaşların bahsettiği fotoğraf çekmeden önce yeşil bi kare gelmiyor benim telefonumda...
birde en önemli sorunum ise tuş takımı ışığı yanıkken ses geliyor çok ufak az bi ses cızırtı tarzında tuş takımı ışığı kapanında gidiyor...Bu sorun versiyon yükseltince düzelir mi ? Servise vermem gerekir mi ?

Fotoğraf çekme tuşuna ( ortadaki tuşa ) basılı tut odaklama karesi ekrana gelecektir .

Tuş ışığındaki cızırtı ise : Yanlış bağlantı yada temassızlık olabilir donanımsal bir hatadır yazılım yükleme ile geçmez kesinlikle sorun büyümeden servise yolla

ScarletCarson

Üye
6303c ile Twitter'a girebilmenin herhangi bir yolu var mıdır?

nikomeydan

nikomeydan

Üye
Tmm denicem çok saol

hangi programı kullancam ya adını sölesen

bilgisayarım-araçlar-klasör seçenekleri-görünüm
'bilinen dosya türleri için uzantıları gizle' bölümündeki ticki kaldır.
ondan sonra dosya isminde noktadan sonraki kısmı silip jar yaz.
bir de öyle dene bakalım.

benim de bir sorum olacak;
2-3 ay önce güvenlik kodu koymuştum telefona.daha sonra kaldırdım.bugün tekrar koymak icap etti ama neler neler denedim aklıma gelmedi bir türlü.
en temiz,kısa yöntem nedir?

caddeejay

caddeejay

Üye
SLM lar.. MSJ ATAMIYORUM .. her seferinde ise..sim kart okunamadı diyo.. 09.10 ama 10.10 da çıkmış denemedim.. sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.. sağolun .

nikomeydan

nikomeydan

Üye
SLM lar.. MSJ ATAMIYORUM .. her seferinde ise..sim kart okunamadı diyo.. 09.10 ama 10.10 da çıkmış denemedim.. sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.. sağolun .

arkadaşım telefonu bir telefoncuya götür.
muhtemelen sim karttadır problem.
kalem tarzı bir şeyle 2 dk.da halledilebiliyorlar onu.
sim kart çok eskiyse yeni kart getirttirirsin en fazla.

brhnylmz

Üye
arkadaşlar ne yaptıysam telefonun yazılımını güncelleyemedim. 6303i var bende ve mevcut yazılım 06.61 ancak nokia nın sitesinde 07.10 yazılımı var. nokia software updater i kullanıyorum yazılımınız güncel diyo. phoenix i de kullanmak istemiyorum. yazılımı güncelleyenler bi yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.

izmirli1914

Üye
Fotoğraf çekme tuşuna ( ortadaki tuşa ) basılı tut odaklama karesi ekrana gelecektir .

Tuş ışığındaki cızırtı ise : Yanlış bağlantı yada temassızlık olabilir donanımsal bir hatadır yazılım yükleme ile geçmez kesinlikle sorun büyümeden servise yolla

Fotoğraf çekme tuşuna orta tuşa basıyorum ama çıkmıyor basılı tutuyorum çıkmıyor bunuda söylemeli miyim servise ?

brhnylmz

Üye
millet bi cevap yazsanız yaw...

drazz

Üye
merhaba arkadaşlar bende de 6303i var teli alalı daha bir ay olmadı bu gün bi sorunla karşılaştım telefonun kamerası açılmıyor kamera beklemede diye yazı çıkıyo orta tuş devam et yazısı var ama basıyorum yine aynı kamera beklemede diyor bi bilgisi olan varsa cvp verirse çok sevinirim yazılımsal bi sorun mu acaba şimdiden hepinize çok teşekkür ederim...

rhcp55

Üye
ya arkadaşlar bu 6303i telefonunun ekran parlaklığı ayarlanıyo mu? ekran parlaklığı sürekli değişiyo böyle bi özelliği mi war?genelde hep soluk.telefon bozuk mu ?

acil cewap bekliorm

izmirli1914

Üye
ya arkadaşlar bu 6303i telefonunun ekran parlaklığı ayarlanıyo mu? ekran parlaklığı sürekli değişiyo böyle bi özelliği mi war?genelde hep soluk.telefon bozuk mu ?

acil cewap bekliorm

dostum o telefonun özelliği ışık sensörü var

rhcp55

Üye
sağol dostum snde mi 6303 kullanıyorsun? benim hiç hoşuma gitmedi bu özelliği ekran parlaklığı sabit değil kötü olmuş bu özellik

izmirli1914

Üye
evet dostum bende bu telefonu kullanıorum memnunum ama bir sorunum var cities dosyasını sildim ve upload edebilecek arkadaşlardan acilen bekliorum lütfen

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
merhaba bnm tlfnum 6303c. son güncellenmiş sürüm v10 galiba ancak benimki ondan daha eski pc suitte grnmyor v10 napmlym :? yardımm

martybjkli

martybjkli

Üye
6303c dns ayarları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar youtube girmak falan..:hmmm

baschar

Üye
arkadaşlar merhaba,

6303i kullanıyorum ancak bugün "Arama Listesini" sildikten sonra orada bir iki tane isim kaldı, altlarında herhangi bir numara yazmıyor.Silmek isteyince de "Geçersiz İşlem" diyor..fabrika ayarlarına döndürdüm ama nafile hala orada duruyor..Bilgisi olan ve bu konuda bildiğini paylaşmak isteyen olursa güzel olur..

cemcan23

Üye
6303i Classic BU TELEFON MODELİ İÇİN BİR SİTE VERBİLCEK Bİ ALLAHIN KULU YOKMU AMA ORJİNAL TEMASI ÇAKMA DEĞİL TELEFONA YAKIŞAN BİŞE OLSUN !!!!!!!!

BU SİTE HARİÇ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üst Alt