Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

b-13

b-13

Üye
ya 10,10 sürümünü telefonuma nasıl kurabilrim ???

10,10 deilde. 10,12 yi kurabilirsin. phoneix i indir ilk önce. daha sonra ilk sayfada 6030c nin klasörü var onu indirmen qerekio .. zaten ilk sayfada qerekli bilgiler var.

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye
6303 ile i arasında bi fark var mı wifi var mı 6303i de mesela ???teşekkürler şimdiden

6303i'nin Artıları;
Micro Usb'den şarj edilebiliyor.(6303'de olmuyor.)
En fazla 8gb MicroSd kartı desteklemesi.(6303'de 4gb destekliyor en fazla.)
Bluetooth 2.1 olması.(6303'de Bluetooth 2.0'dı.)

ugur58ugur

Üye
Ya benim şu şarj sorununa da bi çözüm sunun ben bu telefonu şarjı iyi diye aldım güncellemeyi yaptım şarj falan kalmadı

UzUnYoLkApTaNı

Üye
Arkadaşlar 6303 ve 6303i hangisini önerirsiniz. Çok kararsızım 6303 8x yakınlaştırma diyor. 6303i 4x yakınlaştırma. Yeni modeli eskisinden kötümü? Birde 6303 mp4 oynatabiliyor. 6303i oynatamıyor diyorlar. Lütfen bi yardım edin.

b-13

b-13

Üye
erkanın ses soluk çıkmı0 :D ??

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Arkadaşlar 6303 ve 6303i hangisini önerirsiniz. Çok kararsızım 6303 8x yakınlaştırma diyor. 6303i 4x yakınlaştırma. Yeni modeli eskisinden kötümü? Birde 6303 mp4 oynatabiliyor. 6303i oynatamıyor diyorlar. Lütfen bi yardım edin.
Aslına bakarsan 6303i'nin menüsü bana daha karşık geldi.Kullanım rahatlığı olarak 6303 daha iyi bence.Yanılmıyorsam 6303i'de Auto Focus'ta yok ya da ben bulamadım.6303 Kullanıyorum ve "i" almadığma pişman değilim gerçi ben aldığımda i yoktu :D

erkanın ses soluk çıkmı0 :D ??
Erkan yoğun çalışıyor galiba =)

Echer

Üye
Arkadalar bende biraz once aldım telefonu yanlız telefon normal durunca hiçbir sorun yok herhangi bir tuşa basında yani aktif oldugu durumda şarj cihazında cıkan bir cızırtı varya telefonu kulagıma koydugunda oyle bir cızırtı duyuyorum ne yapmam gerek normal bir durummu bu acaba acil cevaplarınızı bekliyorum

khaLpshZ

khaLpshZ

Üye
bu telefondan almayı dusunuyorum iyi mi sizce

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye

Kamerası daha kötü galiba 6303'e göre artı yanlarını yazmıştım zaten 2-3 msj yukarıda 640x480 video kaydedemiyor ve Mp4 konusunda Video kodekleri 6303 ile aynı sadece kamerasını fotoğraf çekim yoğunluğu üstüne kurdular galiba.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
dostlarım çok teşekkür ederim beni hatırlamanız onurlandırdı beni :) işlerim nedeni ile biraz yoğunum en yakın zamanda aranızda olacağım kardeşlerim...

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
dostlarım çok teşekkür ederim beni hatırlamanız onurlandırdı beni :) işlerim nedeni ile biraz yoğunum en yakın zamanda aranızda olacağım kardeşlerim...

:D Erkan hızlı çalış biraz olmuyo böyle :P

Echer

Üye
beyler cızırtı var demiştim ya aldıgım yere goturup degiştirdim bir iki cihazda da aynısını gorunce bir problem olmadıgını anladım zaten cok dikkat ettiginizde fark ediyosunuz yani no problem.

Şimdi guncelleme yapayım dedim herkes 10.10 gibi terimler kullanmış ama nokia sitesinden finland turkiye ve benim tel. made in romania sitesinden baktım hepsindede 7.10 surumu oldugunu soyluyor yalan mı soyluyorlar yanlız benim cihaz 6303i. 6303 e bakım dedim bir de onun içinse tmm 10.10 diyor ama site herkes i serisi için demiş anlayamadım.

Şimdi nokia softawre uptader i kurdum telefonu buldu yazılımı aradı ve telefon içerisindeki yazılımın guncel oldugunu soyledi yine bir yalanla karşı kaşıyayız sitede 7.10 oldugunu soyluyor.Telefon içersindeki yazılım V06.61 şimdi ovi suite kuruyorum varsa onla guncellemelere bakıcam şimdi sizlerden cvp bekliyorum guncellemede neyi yanlış yapıyorum.

He bir de arkadaşlar suandaki sürüm ile yazdıgım bir mesajı taslak olarak kaydedemiyorum yani oyle bir secenek yok birde yazdıgım son mesaj oyle kalıyor siliyorum cıkıyorum tekrar girdigimde yazı gelmiş oluyor sizlerdede boylemi yazılımı guncelledigimde bu durumlardan kurtulurmuyum

edit : ovi suite ile de baktım guncelleme yok diyor ortada buyuk yalanlar donuyor ark. dogruları bekliyorum nedir bu nokia'nın yaptıgı....:bilmm
En kısa zamanda cvp alma ümidiyle imza ;

Echer

viktor_19

Üye
kardeş bu sürümü nasıl yüklüycez.bi adres varsa yazsan...

b-13

b-13

Üye

evt biraz hızlı ol .d alışık deildik biz böle ./ milletin bir sürü sorunları çıkıo .d en iyide sen anlıon .d

saverne

Üye
arkadaslar merhaba nokia 6303i turkce dil nasil yuklenir yardim edermisiniz lutfen

Echer

Üye
guncelleme yapan ark yukarıda yazmış oldugum mesaja cvp verebilrseniz sevinirim

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
guncelleme yapan ark yukarıda yazmış oldugum mesaja cvp verebilrseniz sevinirim
bizim telefonda da 10.12 var sözde ama biz 9.10 kullanıyoruz.NSU Güncel diyor.Türkiye'ye geç geliyor galiba.Erkangil felan Phoneixle yükledi beklemeye dayanamayıp (= Ppu dosyasını bulursan Phoneix ile güncelleme yapabilirsin sanırım.[Benim ki 6303c] 'i değil yani...

blacklord46

Üye
arkadaşlar bu telefonun sözde 3,2 kamerası var ama ne yazık ki 2,0 megapiksel telefondan daha kötü çekim yapıyor bu nun nedeni bilen var mı

Üst Alt