Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

emre23583

emre23583

Üye

5800 kırmızı kullanıcısıyım..tarif ettiğiniz secenekte euro 2 turkey red yazıo yalnız v05 seceılınce resımdede gorulur;euro 2 red war yalnız ca sectıgım secenek dogru mu acaba ? tşkler simdiden...

karakorsan24

Üye
jaf çalışmıyor bi yardım edin winscart.dll dosyasını yok diyo

omeru47

omeru47

Üye
hackleme yapınca telefonun garantisi gidiyor mu öğrenebilir miyim acaba yapmalı mıyız?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hackleme yapınca telefunun kvk garantisi ölüyor mu acaba öğrenebilir miyim??

karakorsan24

Üye
ya bana yardım edebilecek yokmu :S

tamam buldum

ismailbahadır

ismailbahadır

Üye
5230 da böyle hackleye bilirmiyim:hmmm

tulumba

Üye
Ellerine Sağlık Gerçekten Hakkını Vermek Lazım.. Devamını Dilerim :)

blueman061453

blueman061453

Üye
v51 navifirm ile indirdim ilk anlatımları yaptım ama jaf programında son mcu none gösterdi. bana yardımcı olur musunuz? internet bağlantımı tel üzerinden yapıyorum tel pc suite olmadan mı bu işlemler yapılmalı?? yardımcı olur musnuz arkadaşlar..

omeru47

omeru47

Üye
navıfrim yüklenmiyor baba

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

cgtyzr

Üye
beyler
lütfen birisi bana msnden rompatcher+ uygulamasını yollayabilir mi?
herşeyi yaptım birtek patches kaldı.
konudada rompachter+ download linki göremiyorum.
msn adresim: [email protected]
çok acil yardımlarınızı bekliyorum..

nokia 5800 xm kullanıcısıyım ve telefonu hacklemek için gereken herşeyi yaptım birtek rompatcher+ ile patchleri açmak kaldı fakat 2 gündür arıyorum ve bu programa dair birşey bulamadım..
bulduklarımda zaten sertifika hatası verdi.
şimdi eğer online iseniz yardımınızı bekliyorum.
msn: [email protected]

şimdiden teşekkür ederim..

metehanozen

metehanozen

Üye
emeğe saygı

virgo2000

virgo2000

Üye
EVET SONUNDA BU İŞİ TAMAMEN ÇÖZDÜM :D :D ZOR DA OLSA ATTIM HACK YÖNTEM İŞE YARADI
ama yeni yapanlar bir iki şeyi eksik yapabilir ... ama gerçekten çok teşekkür ederim anlatımdan ve açtığınız diğer konudan dolayı

cati01

cati01

Üye
ya bişey sorıcam bu hack nedir biri anlatabilir mi? ve bu nokia 5230da da çalışır mı?

Adiljan

Adiljan

Üye
Ah Bi Anlayıpta Yapabilsem sunu

kalkan3434

Üye
bu flashlamayı N73 te kullanabilirmiyim?

ya bişey sorıcam bu hack nedir biri anlatabilir mi? ve bu nokia 5230da da çalışır mı?

kardeş hack telefonun sistem klasörlerine erişim ve sertifika hatası almadan uygulama yükleme yöntemidir.

erssag

Üye
ya kardeş windows 7 için kmu bunlar win 7 yi desteklemiyor

stk44

stk44

Üye
birisi msn adresini verse ordan bize söylese olmazmı böyle yapamıoruz:hmmm

norths

Üye
56 sayfa okudum :)
gene elimize yuzumuze bulastirdik.
anladigim kadariyla bu isi bilenler var
birde yapmaya calisip kivrananlar.
Eger ben bu isi biliyorum adam gibi de yardim edecem diyen varsa su isin a dan z'ye tum telefon renkleri, tum islem detaylari ve download'a hazir ziplenmis dosyalari ile bir salagin bile anlayacagi basitlikte anlatsin. resimlesin. herkezde dua etsin.
telefonuma dokunmuyorum simdilik.
biraz bekliyecem sizi... yapamazsaniz soyleyin ben yapayim.

nazar bugubay

Üye
selamun Aleykum arkadaşlar ben nokia E72 mi turkçeleştirmek için butun resimli açıklamadan gidiordum sonra işlemi yaparken telefonum bir kapandı şimdi hiç açılmıyor ...
AyRICa HARD FORMAT ATIYORUM OLMUYOR. SHIFT+SPACE+DELETE+SWITCH ON TUSHLARINA BASILI TUTARAK YAPIORUM EKRAN KAPKARA SADCE ARADA BİR TİTRİYOR AMA AÇILMIYOR.

LUTFEN YARDIM EDİN.TELEFONUM GÖÇTÜ GALİBA.

lutfen yardımcı olun..
ne yapmam gerek..
saygılar

Üst Alt