Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
teşekkürler ii çalışma

ryuk

ryuk

Üye
Teşekkürler...

laz61_

Üye
5230 icin yapacaktim.son asamaya gelmeden select phone telefon dediginde 5230 yok.ne yapmaliyim.saygilar

sbalim

Üye
slm arkadaşlar hack ile ilgili bir sorum olacak . hack yaptıktan sonra telefonu en eski orjinal haline nasıl getirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

bild

bild

Üye
ne yaptıysam olmadı
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

hatası veriyor

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşim sağol:oke:

serocan11

serocan11

Üye
dostum herseyi yaptım ama emulatörden su hatayı alıyorum
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version

windows 7 kullanıyorum sorun nerde anlayamadım

--------------- Ekleme ---------------

cevap vercek arkadas yokmu acil

samet_sl

Üye
arkadaş 10 numara anlatmış daha ne olsun ... güzel çalışma olmuş benim problemimde tuş kilidini açtığımda ekran çizgi çizgi oluyor bunu da arada yapıyodu ama bu aralar çok sıklaştı usb kablomu hazırlıyayım hemen bu programdan uygulucam yinede bu konuda görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

snndrsn

snndrsn

Üye
bilgisayarı olmayanlar nasıl yapcak peki

barisodabasi

Üye
arkadaşlar hacki yapmayı başardım ama telefon açılmıyor ne oldu yardım edicek var mı lütfen ?

serkan_kup

serkan_kup

Üye
teşekkürler reis..

gokhan148

gokhan148

Üye
ya ilk bastaki programı ındırdım kurdum actım telefonu sectim Euro 2 Turkey Red yok bulamıyom :S

Kingmortall

Kingmortall

Üye
eline saglık kardeşim

asdxxxx

Üye
bu yöntem çok kolayda v50 olarak hackledim ama rom patcher açılmadı şimdi v40 olarak tekrar yapacağım umarım bi sorun olmaz...

ya ilk bastaki programı ındırdım kurdum actım telefonu sectim Euro 2 Turkey Red yok bulamıyom :S
naviyi kur arkadaşım ben öle yapcam bende bulamadım:bilmm

buzzzzzzzzzz

buzzzzzzzzzz

Üye
ne işe yarayacakki bu bari onu da söleseydin

murat23351

Üye
arkadaşlar bunlarla uğraşmayın tlf birinci v31 deyken hackleyin sonrada tlfdan güncelle seçeneğine tıklayın kablosuz ağınızda varsa otomatikten bağlanıp indirip kuruyor v50 oluyorr ve programlar için tekrardan tlf hacklemek için uğraşamazsınız.... çünkü benim ki böyle oldu v31 de ki hackli vaziyetteki rom patch nasıl düzgün çalışıyorsa v50 de de çalışmaya devam etti... Tavsiye ederim bu yöntemi. programlarla vs uğraşmayın bilmeden bir şeyler yapıp tlfnunuz hiçe çıkarabilirsiniz....

innocent.46

innocent.46

Üye
bu yöntem çok kolayda v50 olarak hackledim ama rom patcher açılmadı şimdi v40 olarak tekrar yapacağım umarım bi sorun olmaz...

naviyi kur arkadaşım ben öle yapcam bende bulamadım:bilmm

buyur kardeş buradan indir istersen

malyasemin

Üye
ya hack sırf sertifika için mi de yok opda yok imobile kullanın diyosunuz? Mesela ben 5800 rihanna temasında ve başka temalarda games klasörü ve simgesi olduğunu gördüm ama private klasörü lazımdı (C:// deki) ve temayı yapan yapmşsa oyunlar klasörü değişicekti. Çok sağolun tatildeym su an telefondaym bilgisayarı ilk buldugum yerde yasarbas'in anlattğı yontemi bu blglere dayanarak yapcam

Üst Alt