Dual shock 3 - sixaxis 'i pc de kullanma!!!! Bluetooh veya usb

Sponsorlu Bağlantılar

Bennde

Bennde

Üye
ONRA ŞU YOLU İZLEYİN... ''BAŞLAT/TÜM PROGRAMLAR/MOTİONİNJOY'' BURAYA GELİNCE INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER'I SAĞ TIKLAYIN YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRI TIKLAYIN.

kardeş sağolasın, ellerine sağlık ama ben bu aşamada bunu yapamadım..bende başlat...,programlar....,motioninjoy altında install çıkmadı..ds3 tool, help, uninstall ve homepage çıktı.. nereyi yanlış yapmış olabilirim ?

sağol tekrar

s.a. başkan
walhla ğardaşşş biz denedikh olduğğ.. oynadiq yani
heyirlisi olsun a.e.o.
ccc cknt ccc

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ben Teşekkür edrm ilgilendiğiniz ve emeğime saygı duduğunuz için .. Ayrıca kardeşin belirttiği gibi yönetici olarak çalıştırırsanız ; sisteminizin yazılıma karşı önyargısını kırarsınız ; böylece daha net bir sonuç elde edersiniz :D Tekrar Hayırlı oyunlar arkadaşlar :D

--------------- Ekleme ---------------

Kardes bnm bi sorunum war yardımcı olursan sevirim indirdim çalıştırdım pes oynuyorum kolun tuşlarını ve oklar goruyor ama analog u görmüyor napabilirim
Kardeş kusura bakma bir süre internete bağlanamdım ...:ağlarım: Bu arada senin sorununa gelince ; oyunu kurduğun yerde setting olacak ... o programı açtığında controller bölümüne gel ... ''CONTROLLER 2'' yi seç device bölümünede motion joy veya xbox 360 gibi bir consol çıkcak onu seç .... sonra ayarları yine o sekmeden yap... İşallah yardımcı olabilmişimdir :D

gurhan79

Üye
teşşekürler +rep fakat bi sorun var ds3 toolu çalıştırdığımda no GAME CONTROL yazıyor ne yapmalıym

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
teşşekürler +rep fakat bi sorun var ds3 toolu çalıştırdığımda no GAME CONTROL yazıyor ne yapmalıym
Kardeş ciahazını pc ne hiç bağlamadan önce tüm driverları yükle , ds3 tool'u çalıştırmadan önce cihazı pc 'ne bağla , ondan sonra sağ alt köşede ds3 tool'un çalışmadığına emin ol , lakin çalışıyorsa =>sağ tuğ=> exit sekmesine tıkla, son olarakda programı yönetici olarak çalıştır , olması gerekiyor yine bir problem çıkarsa hemen belirtin başka bi yöntemle cözelim sorununuzu .

system_25

Üye
Ben bu motionjoy programı ile bluetooth cihazı ile dahi oynayabilirken 1 ay ara vermiştim. şimdi kolu usb kablo ile bağlıyorum ya da bluetooth cihazını bağlıyorum usb lerden bunları pc görmüyor sebebi nedri acaba?

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben de ara vermiştim , daha snra senin karşılaştığın sorunun aynısıyla karşılaştım , Önünde iki seçenek var öncelikle ilk kez cihazını bağladığın usb girişini dene , yani driverları yüklerken kullandığın usb girişinden bağlan , bazı cizhazlarda ilk kullanılan usb haricinde diğerlerinden birini denedğinde tanımıyor... Bi bunu dene eğer olmazza tekrar söyle diğer yönteme geçelim,

system_25

Üye
işe yaramıyor, tüm usblerde denedim. driverler yüklü olmasa bile en azından usbden aygıt bağlandıgına dair bi baloncuk gelmesi gerekiyor saatin yanında. Şimdi o da gelmiyor. ne usb'den takılı kolda ne de bluetooth cihazında..

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sistemin 64 bit mi 32 bit mi? Ve sistemin ne ?

system_25

Üye
işletim sistemi 32 bit Xp SP3

turko9999

turko9999

Üye
teşekkürler

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi

Rİca ederim

işletim sistemi 32 bit Xp SP3

Kardeş öncelikle senin yüklediğin driver ları silmemiz lazım bunin için aygıt yöneticisinden git .
Aygıt yöneticisine girdiğinde sekmelere bakarak motionjoy aygıtının bulunduğu sekmeyi tespit etmen lazım, :nono:daha sonra aygıtın üzerine gelip "sağ tuş>>kaldır" seçeneğine git ,bu şekilde motionjoy 'a ait her driver ' ı sil, sonrada motionjoy 'u program ekle - kaldırdan sil , daha sonra program files dan motionjoy a ait tüm dosyaları sil . Sonuç olarak bilgisayarın bu program ve aygıtla hiç tanışmamış olacak ve kendi kafasını karıştıramayacak , bundan sonra motion joy kurulumunu tekrar yap artık sorun çıkmaz kesinlikle :oke:, eğer olaki yine bi sorunla karşılaşırsan burdayım söylersin :evet:

system_25

Üye
dediklerin işe yaramadı dostum, sixaxisi garantiye gönderdim. Bakalım sonuç ne çıkacak

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ps3 var mı sende??

garret81

Üye
Çok teşekkürler paylaşım için.
Hemen deniyorum.

yunus107

Üye
ben denedeim başaramadım program değişmiş son hali ile bir açıklama yapıp yardımcı olur musun ? birde bluetooth cihazı nın modeli filan önemli mi ben 2005 de aldığımı kullanıorumda ?

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
ben denedeim başaramadım program değişmiş son hali ile bir açıklama yapıp yardımcı olur musun ? birde bluetooth cihazı nın modeli filan önemli mi ben 2005 de aldığımı kullanıorumda ?

Bildiğm kadarıla modeliyle alkası yok, yeni programın yeni versiyonunda driver yüklemesini BluetoothPair sekmesinde driver manager kısmından yüklüyoruz

sdkcalik

Üye
Bluetooth adapter:

This may take a few seconds.Please wait a moment!

INFO:ENTER: DriverPackageInstallW. Error code:0
WARNING:DRIVER_PACKAGE_LEGACY_MODE flag set but not supported on Plug and Play driver on VISTA. Flag will be ignored.. Error code:0
INFO:Looking for Model Section [MotioninJoy.NTx86.6.0].... Error code:0
INFO:Installing INF file 'C:\Program Files\MotioninJoy\ds3\drivers\MijXinput.inf' (Plug and Play).. Error code:0
INFO:Looking for Model Section [MotioninJoy.NTx86.6.0].... Error code:0
INFO:Installing devices with Id "USB\VID_054C&PID_0268&REV_0100" using INF "C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\mijxinput.inf_4b5d5b0e\mijxinput.inf".. Error code:0
INFO:Will force install because driver is not better and force flag is set.. Error code:0
INFO:ENTER UpdateDriverForPlugAndPlayDevices.... Error code:0
SUCCESS:RETURN UpdateDriverForPlugAndPlayDevices.. Error code:0
INFO:Installation was successful.. Error code:0
INFO:Installing devices with Id "USB\VID_0B05&PID_1751&REV_0235" using INF "C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\mijxinput.inf_4b5d5b0e\mijxinput.inf".. Error code:0
INFO:Will force install because driver is not better and force flag is set.. Error code:0
INFO:ENTER UpdateDriverForPlugAndPlayDevices.... Error code:0

nentt

nentt

Üye
    Konu Sahibi
kardeş SUCCESS dediği zaman zaten driver tamamen doğru bir şekilde yüklendi anlamına gelir. Ki zaten hemen altında
"Installation was successful" yazıyor buda bilirsinki "Yükleme başarılı" anlamına gelir ,ancak ... Bu arda yukarıda sisteminin vista olması nedeniyle bazı şeylerin yok sayıldığı yazıyor... Sorunun çözümü için öncelikle yaşadığın problem hakkında ve işletim sistemin hakkında bilgi vermen gerekiyor...

karabulutsky

Üye
ya dostum bende söle bişey oluoyor programı kuruyorum baglıorum ama olmuyor. o yesil sayfada açılıyor ama ord a no game controller çıkıyor..:S

Üst Alt