Kamera Kalitesi Arttırma (Yama Paketi)[S60v3-v5 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LaN*

LaN*

Üye
teşekkürler

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Teşekkürler...:oke:

punqermojo

Üye
N73 ün kamerasına hayranım bunu yükleyice km bılır nasıl sonuç alırlar

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
telefon hackli değilse bunu kullanamıyoruz yani dimi..?? çünkü private dosyasının içini açamıyorum ben..:(

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli değilse bunu kullanamıyoruz yani dimi..?? çünkü private dosyasının içini açamıyorum ben..:(

Evet kardeşim telefonunu hackliceksin veya secman adlı programı kullanıp sistem klasörüne erişimi açıcaksın. Saygılar..İyi bayramlar..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
deniyelim bakalım

full force

full force

Üye
teşekkürler de 5320 değil de 5230 olmasın

huppi

Üye
yüklenemiyor dahili bileşen ???

ihlass

ihlass

Üye
teşekkürler, valla olursa çok iyi olucak...

varyou

varyou

Üye
yha N73 lazım!

sero58

Üye
Paylaşım için Teşekkurler

palulu23

Üye
kardeş ben n95 kullanıyorum ama bakıyorum ne c de ne de z de 10282EDC.txt böle bi dosya yok rompatcher yüklü yani privatelere girebiliyorum ama dediğin txt dosyası yok N95 de hem C sürücüsüne hemde Z sürücüsüne baktım ama öle bi dosya yok şimdi direk programı kursam işe yarar mı ya da tam tersi teli uçurur mu ?

--------------- Ekleme ---------------

C2Z yama kurulu değil bende bu yamayı kurup mu yükleyecez ?

C: private\10202be9\10282EDC.txt benim telde C sürücüsünde 10202be9 değil 10202BE9 yani büyük harflerle oluşan klasör var ama içindeki txt dosyaları 20001977.txt den başlıyor yani 1 le başlayan dosya yok . Z sürücüsünde 10202be9 klasörü var ama içinde 10282EDC.txt diye bi dosya yok bu durumda ne yapacaz :s

Z sürücüsünde 10282DFC.txt var acaba senin dediğin dosya bu mu harfler benziyor :D:D:D:D yani senin dediğin dosyanın olmadığı garanti orayı anlatmaya çalışıyorum

evet programı yükledim C/Private/10202BE9 klasörüne otomatik olarak 10282EDC.txt dosyası yüklendi ama kamera donarak açılıyor ve kalite artmayı bırak ufak çaplı düşüş oldu N95 i olanlar hiç denemesinler bence
C2Z yaması aktif onuda yaptım ama sonuç fısssssss :s

Emperian

Emperian

Üye
hocam ellerine saglık ama hiç bi şe yaramıyo kaç telefonda denedim olmuyo

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben n95 kullanıyorum ama bakıyorum ne c de ne de z de 10282EDC.txt böle bi dosya yok rompatcher yüklü yani privatelere girebiliyorum ama dediğin txt dosyası yok N95 de hem C sürücüsüne hemde Z sürücüsüne baktım ama öle bi dosya yok şimdi direk programı kursam işe yarar mı ya da tam tersi teli uçurur mu ?

C2Z yama kurulu değil bende bu yamayı kurup mu yükleyecez ?

C: private\10202be9\10282EDC.txt benim telde C sürücüsünde 10202be9 değil 10202BE9 yani büyük harflerle oluşan klasör var ama içindeki txt dosyaları 20001977.txt den başlıyor yani 1 le başlayan dosya yok . Z sürücüsünde 10202be9 klasörü var ama içinde 10282EDC.txt diye bi dosya yok bu durumda ne yapacaz :s

Z sürücüsünde 10282DFC.txt var acaba senin dediğin dosya bu mu harfler benziyor :D:D:D:D yani senin dediğin dosyanın olmadığı garanti orayı anlatmaya çalışıyorum

evet programı yükledim C/Private/10202BE9 klasörüne otomatik olarak 10282EDC.txt dosyası yüklendi ama kamera donarak açılıyor ve kalite artmayı bırak ufak çaplı düşüş oldu N95 i olanlar hiç denemesinler bence
C2Z yaması aktif onuda yaptım ama sonuç fısssssss :s
Öncelikle bende n95 yok bu rogramı da deneyemedim çalışabilir de çalışmayabilir de c2z ise buradan indirip klasörün içindeki anlatımda kurulumu anlatıyor

hocam ellerine saglık ama hiç bi şe yaramıyo kaç telefonda denedim olmuyo
Rica ederim de elimde olmadığından çalışıp çalışmadığı konusunda net bir bilgim yok..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt