Kamera Kalitesi Arttırma (Yama Paketi)[S60v3-v5 ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximert

Üye
saolun deneyelim bakalım

mtk02

mtk02

Üye
deneyenle bilgilerini aktarsa iyi olr

BANLI

BANLI

Üye
riskli

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
saol

Mc_Ceza

Üye
e65 de uyum sağlarmı ?

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Teşekkürler... Emeğine sağlık

dvd

dvd

Üye
link nerde yok

By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6 neden yok? :hmmm

truva1246

truva1246

Üye
bende 6120c var denedim ön kamerası bozuldu arka kamerada aynı degişen birşey yok

--------------- Ekleme ---------------

bende 6120c var denedim ön kamera bozuldu arka kamerada degişen birşey yok

kamez

Üye
size benden bir tavsiye bu programa bile gerenk yok :) aklına gelmeyenler vardır belki, birtane canlı çiçeği model alın kişiselleştirme ayarlarından makro modunu seçerek kontrası ev dengesini parlaklığı vs. canlılığı çiçeğin tam rengine yaklaşana kadar oynayın , sonuç buna 1000 basacak bunu çok canlı renklerlede daha iyi yapa bilirsiniz (; alın size kalite .iyi forumlar arkadaşlar.

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler... Emeğine sağlık

:rica:

Yazılımı geliştiren ben değilim.

bende 6120c var denedim ön kamerası bozuldu arka kamerada aynı degişen birşey yok

--------------- Ekleme ---------------

bende 6120c var denedim ön kamera bozuldu arka kamerada degişen birşey yok

Büyük bir değişiklik beklemeyin.

size benden bir tavsiye bu programa bile gerenk yok :) aklına gelmeyenler vardır belki, birtane canlı çiçeği model alın kişiselleştirme ayarlarından makro modunu seçerek kontrası ev dengesini parlaklığı vs. canlılığı çiçeğin tam rengine yaklaşana kadar oynayın , sonuç buna 1000 basacak bunu çok canlı renklerlede daha iyi yapa bilirsiniz (; alın size kalite .iyi forumlar arkadaşlar.

Evet aslında sizin dediğiniz gibi daha iyi ama uğraşmak istemeyenler için ideal.

erdemsystem

Üye
5800 da denedim kurulmuyor.açıklamadaki bütün herşeyi yaftım amma sertifika başarısız uyarıyla yüklemiyor.

maviada

maviada

Üye
tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt