Telefonunuzu modeme çevirin....nasıl mı ? içerde

Sponsorlu Bağlantılar

babazulam

babazulam

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu modeme çevirin....nasıl mı ? içerde
WM Wifi Router 2.00 Yeni
WMWifiRouter WiFi ve hücresel ağlar arasında bir yönlendirici olarak Bağlantı kullanmaktır.

Bazı Özellikler:
* Usb üzerinden aldığı Internet bağlantısını wifi üzerinden yayma
* Wifi üzerinden aldığı internet bağlantısını usb den bilgisayara gönderme (wifi alıcı gibi)
* 3g den aldığı internet bağlantısını wifi üzerinden yayma
* 3g den aldığı internet bağlantısını usb üzerinden bilgisayara gönderme (3g modem gibi)
* 3g den aldığı internet bağlantısını bluetooth üzerinden yayma

Son Sürüm (21 günlük deneme süreli)

CAB installer - English only:
EXE installer - English only:
CAB installer - Multilanguage:
EXE installer - Multilanguage:

--------------- Ekleme ---------------

buda fullolan eski sürümü

Diğeri ile bir iki küçük ayardan başka hiçbir farkı yok bende bunu kullanarak bu konuyu açtım

• Beğen
Tepkiler: kaniersoz

Da®kness

Da®kness

Üye
Peki kardeş bu programla wifi den aldığımız interneti bluetooth üzerinden cep telefonlarına gönderebilirmiyiz. Sanırım bunu yapmıyor.

babazulam

babazulam

Üye
    Konu Sahibi
Peki kardeş bu programla wifi den aldığımız interneti bluetooth üzerinden cep telefonlarına gönderebilirmiyiz. Sanırım bunu yapmıyor.

3g den aldığı internet bağlantısını bluetooth üzerinden yayma özelliği var

kahhro

kahhro

Üye
güzel çalışma eline sağlık...

kadiryucel

Üye
Kardeşim paylaşım için teşşekür ediyorum. Bağlantıyı yapıyorum pcyide görüyor fakat pc nete girmiyor ayarları nasıl yapılmaktadır. Rica etsem anlatırmısın?

babazulam

babazulam

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim paylaşım için teşşekür ediyorum. Bağlantıyı yapıyorum pcyide görüyor fakat pc nete girmiyor ayarları nasıl yapılmaktadır. Rica etsem anlatırmısın?

telefon ile activesync gibi bağlanıyorsun hiç bir ayar yapmana gerek yok tabi programı açmadan wifi ni aç ve baglan daha sonra usb bagla ve programı çalıştır yazının basında da dedıgım gıbı a.sync ile bağlanır gibi
:bye2:

selamolsun66

Üye
kardes eskı surum inmiyor bi bakarsan

sefaeyer

Üye
güzel uygulama deneyelim

aliş123

Üye
program gerçekten iyiymiş fakat sürümün link kırık

faceofface

faceofface

Üye
paylasim icin tsekurler kurdum guzelve basarili bir program yanliz bu seferde wifi uzerinden tele interneti alamiyorum wifi baglanmiyo cok tuhaf acaba bunun icinde o program uzerindenmi bi ayar var

faceofface

faceofface

Üye
bu forum bukadar kısır bi forum deyildi nooldu bu foruma

Üst Alt