Nokia x6 yazılım güncellemesi ve hack

Sponsorlu Bağlantılar

ismailsenx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 yazılım güncellemesi ve hack
Nokia x6 aldım. Biraz kurcalarken bu siteyi buldum. Sorunum şu;
12.. versiyonu kullanıyorum yazılım olarak. Güncelleme yapayım dedim, nokianın kendi programında görmüyor. Burda verilen 21.. indirdim. Ama niye nokiada yok diye şüphelendiğim için kurmadım.

Bir de, hack olayından sonra kvk garanti dışında kalma gibi bişey oluyor mu ? Yazılım güncellemede de aynı şekilde ?

Anußis

Anußis

Üye
nokia bazı product kodlarına daha yayınlamadıgı için göremiyorsun aslında hiç bir sakıncası yok sadece nokianın üç kağıtcılıkları :)

yazılım güncellemeleri tabiki herkes tarafından tavsiye edilen birşey kvkya gönderdiğinde bile eğer sürümün eskiyse güncelliyorlar.

Ancak hack durumu pekte saglıklı birşey değil

ismailsenx

Üye
    Konu Sahibi
Sağlıklı değil derken ? Garanti konusunda sıkıntı oluyor mu?

Anußis

Anußis

Üye
yani hack nokia tarafından onaylı birşey olmadıgı için garantide problem yaşanabilir

celibar

celibar

Üye
telefonu hacklemek şart değil.kuracağın programı sertifikalayıp kurabilirsin.

mathman20

Üye
Hack sorun olacaksa orjinal yazılımı flaşlarsın olur biter.Sertifikalama konusunda sakın imei numaranızı verip opda dan sertifikalandırmayın.Bu yolla çalınıp imeisi kopyalanmış çok fazla telefon gördüm.Hackleyin en temizi bu.Kvk ile işiniz olursa orjinal yazılımı flaşlayıp servise gönderirsiniz.

by_anıl

Üye
hack nasıl yapılıyor x6 da yardım edebilcek varmı :S

kaanati01

Üye
bende nokıa x6 cın malı telefon var...menulerınde bır takım eksıklıkler var ornegın tıtresım kaldırma, tamamen sessıze alma gıbı alt menulerde eksıklıkler var nasıl cozebılırım..servıste menu yukletebılır mıyım..ayrıca bu telefonlar ıcın hangı pc suıt programını yukluyoruz..(orıjınal ovı suıt ve nokıa pc suıt) programında calısmıyor,pc de sadece yıgın bellek olarak kullanılabılıyor) sımdıden tesk ler....

yeni çeri

yeni çeri

Üye
kanımca çin malı telefonlar pc suitte çalışmıyor ve proğram da yükleyemiyorsun benim vardı ordan biliyorum :naughty:

gokhanri

Üye
abdsnjvadSNAJanbgksnk

Takipçi Satın Al

Üst Alt