NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

AlpReis

AlpReis

Üye
çok teşekkürler

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

semicik

Üye
Arkadaşlar v51 de çalışmaz dimi bu?

MKB1907

MKB1907

Üye
:oke:

AYNA

AYNA

Üye
verdiğin programın içinden addons 1 ve 2 çıkmadı.. anime programı var diğerleri yok malesef:(

ozkan1979

ozkan1979

Üye
NOKİA 5800, N97 ve (((NokiaE63))) İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS
Arkadaşlar bu program telefonumuza yeni efektler yüklememizi sağlıyor. Bildiğiniz gibi daha önce kastor efeckt vardı fakat yüklemesi hem çok zordu hemde stabil çalışmıyordu. V 31.0.008 da sorunsuz çalışmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Bu programı kurabilmek için telefonunuz TAM hackli olması gerekmektedir.

Anime Plus: Tema efektlerinden istediğinizi seçip kolayca kullanamanız için geliştirişmiş başarılı bir program. Daha önce tema efektlerini paylaşmıştık kullanımı biraz zor gibiydi. Bu programda istediğiniz efekti seçmeniz yeterli. Toplamda 50 tane efekti var. Lafı fazla uzatmadan kuruluma geçelim

Öncelikle Telefonunuzda Pyton kurulu olması gerekiyor. Aşağıdaki linkten indirip kuralım;

İndirdiğimiz dosyada Önce; "PythonPack.sis" sonra "UltraPowerModulePack.-E.sis" uygulamasını hafıza kartına kuruyoruz. Daha önceden kuruluysa programı kaldırın sıfırdan bunu kurun!

Ardından asıl programamız olan:pro:AnimePlus v.2 (YENİ EKLEDİM) versiyonu aşağıdaki linkten indiriyoruz.

İçersinde 3 tane dosya göreceksiniz.
Önce; Animenu Plus'ı ardından addons 1 ve 2'yi kuruyoruz. Kurulum işlemini tamamlamış olduk. Şimdi sıra efektleri kullanmaya geldi.

Telefonunuza hack işlemi yaptıysanız menüye "Rompatcher"programı gelecektir. Programını açıyoruz.
-Open4all & c2z patchlerini aktif yapıyoruz.
-Temalara girip Tema Efektlerini açık duruma getiriyoruz.
- Ve son olarak AnimePlus programını açıp kullanmak istediğimiz efekti seçiyoruz.

Not: Eğer "Rompatcher" programı içinde c2z'yi göremezseniz aşağıdaki linkten c2z Maker programını kurup c2z.rpm dosyasını oluşturup E:\Patches klasörü içine atınız.

Bu işlemleri yaptıktan sonra program sorunsuz çalışıyor. Burda dikkat edeceğiniz nokta eğer rompatcher programına girdiğinizde C2Z görünmüyorsa üstteki programı tele yükleyip c2z.rmp dosyasını oluşturun sonrada hafıza kartında pathes klasörüne atın. C2Z yi program ilk başta oluşturmayabilir çıkıp birdaha deneyin oluyor. Birde hepsini yaptıktan sonra animenuplus programına girip en üstten efektleri seçiyoruz daha sonra altta tema bölümüne giriyoruz burdan tema efektlerini ilk önce kapatın sonra tekrar açın efektler aktif hale geliyor.... ANİMENÜ PROGRAMINI KAPATMAYIN ARKA PLANDA AÇIK KALSIN.... son

NOT: ARKADAŞLAR PROGRAMIN TELEFONU KASMADAN RAHAT BİR BİÇİMDE ÇALIŞMASI İÇİN TELEFONUN KENDİ HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI KALDIRMANIZI ÖNERİRİM. TEL HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI DEPO HAFIZASI VEYA HAFIZA KARTINA YÜKLEYİN. TELEFON HAFIZAZINI MÜMKÜN OLDUĞUNCA BOŞ BIRAKIN...

işte video

TEKRAR EDİYORUM TELEFONUN HACKLİ OLMASI GEREKİYOR BU PROGRAMLAR UNSİGNED DIR TEL HACKLİ DEĞİLSE ÇALIŞMAZ !!!!!!!!!!!!!!!

hadi kolay gelsin arkadaşlar.... bir teşşekkür yeter....:pro:

bu efechti bulabilirmisiniz

ve bu anlatın şekilde bu efecti nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
teşekkürler

AYNA

AYNA

Üye
Ben bunu satioya yapacaktım bir türklü hackleyemedim.. hellox2 ile olmadı üstüne 29 tane sanal sürücü oluşturdu kapamadı sürücüleri silemedim telefona format atmak zorunda kaldım.

mertek07

Üye
5800 xm de çalışırmı bu yha bilgisi olan warmı ?

volkanvlkn

Üye

bu efechti bulabilirmisiniz

ve bu anlatın şekilde bu efecti nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

yanlş hatırlamıyosam senin aradığın raiden effect zaten bi arkadaş forumda vermisti cfw6 olarak aratırsan modifiye bölümünde mevcut:oke:

halilom

halilom

Üye
yazılanların hepsni yaptım ama hello0x2 programını çalıştırıyorum telde sabaha kadar unpacking file diyo ve bi türlü son bulmuyo....

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

AYNA

AYNA

Üye
yazılanların hepsni yaptım ama hello0x2 programını çalıştırıyorum telde sabaha kadar unpacking file diyo ve bi türlü son bulmuyo....

Aynen bendede aynısı oldu ve xplore programıyla bir girdim 29 tane sanal sürücü silemedim sinir oldum format attım..benim telin markası SATİO..

royan_367

royan_367

Üye
teşekkürler.. =))

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c2z.rmp rompatcher den aktifleştirmeye çalıştığımda her defasında telefonu resetliyr yardımıcı olabilirmisin. v.20 yüklü onla alakalı olabilirmi?
ilk önce aktif et ondan sonra add to auto apply de.:oke:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

A s i R u h

A s i R u h

Üye
tşk ler alınca lazım olacak

caglet

caglet

Üye
Mükemmel birşeye benziyor .. saol

jimmy91

Üye
Dostum paylaşımın için sağol birçok arkadaş daha işin başında hack nedir sertifika nedir sorularından bıkkınlık geldi artık halbuki biraz araştırma yapsalar herkes öğrenicek ama neysee.Benim bi isteğim olucak bu animasyonlar pek hoşuma gitmedi 1-2 tane favorim var bunların başka animasyonları var youtube ta felan görmüştüm google da kaç kere aradım ama bulamadım sen yada bulan arkadaşlar upload ederse minnettar olurum.(ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER)

furkan5800

furkan5800

Üye
hakketten çoq saol :oke::yuru:yuru

Üst Alt