18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
yani bunda hem n97 ev ekranı hemde normal ev ekranları mı var? görüntülerde n97 ev ekranı görünüyo açıklamalarda "ev ekranına 5 simge yerleştirme vidgeti"nden bahsediliyo

mutluadam

Üye
eline sağlık arkadaşım tamam yükledim dediğin gibi oldu sağolasın yeni fark ettim telefonu yan çevirince ekran yan dönmüyor yani o sensör kapalı galiba menülerde olsun internette olsun yan çeviremiyorum neden olabilir yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

telefon>sensör ayaları>döndürme kontrolü>oto.ekran döndür tik koy, tamam de.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu yukarıdaki konundan içinde yaptığın sadece 2 değişiklik hakkında bilgi almak istiyorum alarm erteleme 7 dk olarak ayarlamışsın bu hangi dosya ile yapılıyor ve konuşurken ve arama yaparken ekran dönme kapatmışsın bu hangi dosya ile yapılıyor bilgi verirsen minnettar olurum... Daha önce Konunuza Teşekkür et butonu ile emeğin için teşekkür etmiştim tekrar teşekkürler...
Alarm erteleme süresi:
101F874D.txt dosyasının 0x2 ile başlayan satırı
Programların ekran döndürme ayarları:
200159ED.txt dosyasını editlemen gerekli
bu mod galiba sitede olması lazım
megolamaniax arkaşımız paylaşmıştı diye hatırlıyorum
bu yeni çıkan haritaları fw nin içine nasıl gömüz kardeşim bi anlatırmısın

--------------- Ekleme ---------------

nasıl gömeriz
Harita dosyalarını siscontents le çıkar.
dosyaları ilgili klasörlere kopyala daha sonra yazılımı yeniden paketle.

Yok kardeş yine takılıyor bi çözüm söylesen...Başka bir programla versiyon atma olanağımız yokmu ?..
Başka bir pc de dene...
sisteminden kaynaklanan bir hata var.
eline sağlık arkadaşım tamam yükledim dediğin gibi oldu sağolasın yeni fark ettim telefonu yan çevirince ekran yan dönmüyor yani o sensör kapalı galiba menülerde olsun internette olsun yan çeviremiyorum neden olabilir yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
Ayarlar menüsünden sensör ayarlarını kontrol et.
Herhangi bi siteyi açtıktan sonrada kolayca web browserdan seçenekler kısmından Ekranı döndür seçeneğiyle sensörden bağımsız olarak ekranı döndürebilirsin...
yani bunda hem n97 ev ekranı hemde normal ev ekranları mı var? görüntülerde n97 ev ekranı görünüyo açıklamalarda "ev ekranına 5 simge yerleştirme vidgeti"nden bahsediliyo
30 ağustostaki yazılımdada paylaşmış olduğum 5 kısayol çubuğu ekleyebilirsin.
Farklı bir ev ekranı değil sadece ektsra widgetlar eklenmiştir...

webersin

webersin

Üye
Hocam slm konu haricinde sana bir şey soracam msn de yoksun aşağıda resimde gördüğün gibi bu kategori düzeni hangi dosyada oluyor acaba senin yaptığın en son fw de bu kategori sıralaması yok hangi dosyada acaba dosyanın ismini söylebilirmisin düzenleme yapacam bi zahmet :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Hocam slm konu haricinde sana bir şey soracam msn de yoksun aşağıda resimde gördüğün gibi bu kategori düzeni hangi dosyada oluyor acaba senin yaptığın en son fw de bu kategori sıralaması yok hangi dosyada acaba dosyanın ismini söylebilirmisin düzenleme yapacam bi zahmet :)
ikonların dizilişimi yoksa
4x5 menü düzenimi
biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olurum

webersin

webersin

Üye
ikonların dizilişimi yoksa
4x5 menü düzenimi
biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olurum

ikonların dizilişi hocam 4x5 menü olayını yaptım menü içindeki kategori sıralaması ikonlar felan hangi dosyada acaba sevinirim yardımcı olursan.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ikonların dizilişi hocam 4x5 menü olayını yaptım menü içindeki kategori sıralaması ikonlar felan hangi dosyada acaba sevinirim yardımcı olursan.
matrixmenudata.xml ve ve Resource\apps klasöründeki matrixmenudata.mif dosyasını benim fw den çek.ulaşırsın kolayca.

webersin

webersin

Üye
EbiXa

EbiXa

Üye
selamlar kardeşim,öncelikle fw için çok teşekkür ederim.Bir sorum olucaktı: şimdi ana ekranda rehber-mesajlar gibi uygulamayı açıp,çıkış'a basıp çıkınca sanırım arka plandada kapatıyor programı ve daha sonra rehberi birdaha tıkladığımda yeniden açıyor ve açılış için bir bekleme yapıyor.Bir arkadaşın yapmış olduğu firmwarede kapanmıyor ve tıklandığı anda açıyor,fakat ben senin yapmış olduğun fwyi seviyorum ve kullanmak istiyorum,bu değişikliği yapabilirmiyim acaba değiştirmem gereken yeri dosyayı söylesen yapabilirmiyim acaba? şimdiden çok teşekkür ederim cevabın için

JohanGielen

JohanGielen

Üye
telefon>sensör ayaları>döndürme kontrolü>oto.ekran döndür tik koy, tamam de.

teşekkürederim arkadaşım ben ayarlarları değiştrimediğimden sorunun FW'den kaynaklandığını düşünmüştüm ve böyle bir ayar olduğunu bilmiyordum sağolasın

ozkan1979

ozkan1979

Üye
birde arkadaşlar şunu merak ediyorum menü + dosya yöneticisi +yedekle demiştim

sonra
telefona *7370* miydi format attım sonra hafıza kartını çıkardım biçinlendirdim pc den

sonra kötü köylünün verdigi fw yi yükledim nasıl olduysa resimlerim müziklerim garmin navigasyon hepsi karta duruyor
nasıl oldu bu çok merak ediyorum hiçbiri kaybolmamış nasıl yaptıgımıda bilmiyorum pc suitenin özelligimidir yoksa yedekledigim için mi böyle bir şey oldu merak ediyorum

teşekkürler.

BUNU NASIL OLDUGUNU BİRAZ AÇIKLAYABİLİRMİSİZ HEP O YÖNTEMİ KULLANAYIM

ImRorschach

ImRorschach

Üye
birde arkadaşlar şunu merak ediyorum menü + dosya yöneticisi +yedekle demiştim

sonra
telefona *7370* miydi format attım sonra hafıza kartını çıkardım biçinlendirdim pc den

sonra kötü köylünün verdigi fw yi yükledim nasıl olduysa resimlerim müziklerim garmin navigasyon hepsi karta duruyor
nasıl oldu bu çok merak ediyorum hiçbiri kaybolmamış nasıl yaptıgımıda bilmiyorum pc suitenin özelligimidir yoksa yedekledigim için mi böyle bir şey oldu merak ediyorum

teşekkürler.

BUNU NASIL OLDUGUNU BİRAZ AÇIKLAYABİLİRMİSİZ HEP O YÖNTEMİ KULLANAYIM

Ovi Suite'de yapıyor yedeğini geri yüklediyse ondanda olmuşyur ama Ovi Suite ile senkronize ettiysen telefonu taktığında geri gelir dosyalar bidahaki senkronizede :aha:

1eren1

1eren1

Üye
kötuköyli kardesım ana ekran sag veya sola sürükledigimde efektli geçiş olmuyor bende ? tema efektini açıp kapattım yne açtım olmuyor teli açıp kapattım olmuyor napmalıyım ? :ağlarım::hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötuköyli kardesım ana ekran sag veya sola sürükledigimde efektli geçiş olmuyor bende ? tema efektini açıp kapattım yne açtım olmuyor teli açıp kapattım olmuyor napmalıyım ? :ağlarım::hmmm
tema efektinin bazı kısımları telde yavaşlamaya neden olduğu için çıkartılmıştır.sorun yok telinizde

1eren1

1eren1

Üye
o efekti mod olarak ekleyebilirmiyiz kardesim olur ise uploadlayabilirmisin ? :oke:

worry

worry

Üye
selam
hiç yapmadm böyle bişiyi ve elektrik giderse... :D ondan korkak davranıyorum biraz 500 tllik tel

cemilture

cemilture

Üye
kötüköylü kardeşim ben bu 4*5 lik fw yi yükledim adobeyle office yok ama ben kurmak istediğimde yüklü bileşen deyip hata veriyor uygulama yöneticisindede görünmüyor nasıl kurabilirim ben bu office'le adobe'yi

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötüköylü kardeşim ben bu 4*5 lik fw yi yükledim adobeyle office yok ama ben kurmak istediğimde yüklü bileşen deyip hata veriyor uygulama yöneticisindede görünmüyor nasıl kurabilirim ben bu office'le adobe'yi
Çekirdekte office dosyası var.Farklı bi dosyayla deniyebilirsiniz.
Hatta çekirdekte raging thunder oyununun parçaşı bile var
Bu durum pnht nin yayınladığı yazılımla alakalı
normalde ben ofisle ilgili dosya bırakmadım
Maaelesef çekirdekte düzenlemeiyor....

--------------- Ekleme ---------------

selam
hiç yapmadm böyle bişiyi ve elektrik giderse... :D ondan korkak davranıyorum biraz 500 tllik tel
elk giderse yeniden elkler gelince fw atarsın.jafın avantajı bu zaten
:D

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ya agalar sürekli fw değiştirmek cihazda bozulmalara yol açar mı ya ??

1eren1

1eren1

Üye
kötüköylü kardesim ana ekran saga sola geçiş efekti modla yapılabiliyomu eger oluyor ise uplarmısın ? :naughty:

Üst Alt