eline sağlık arkadaşım tamam yükledim dediğin gibi oldu sağolasın yeni fark ettim telefonu yan çevirince ekran yan dönmüyor yani o sensör kapalı galiba menülerde olsun internette olsun yan çeviremiyorum neden olabilir yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
Alarm erteleme süresi:kardeş bu yukarıdaki konundan içinde yaptığın sadece 2 değişiklik hakkında bilgi almak istiyorum alarm erteleme 7 dk olarak ayarlamışsın bu hangi dosya ile yapılıyor ve konuşurken ve arama yaparken ekran dönme kapatmışsın bu hangi dosya ile yapılıyor bilgi verirsen minnettar olurum... Daha önce Konunuza Teşekkür et butonu ile emeğin için teşekkür etmiştim tekrar teşekkürler...
Harita dosyalarını siscontents le çıkar.bu yeni çıkan haritaları fw nin içine nasıl gömüz kardeşim bi anlatırmısın
--------------- Ekleme ---------------
nasıl gömeriz
Başka bir pc de dene...Yok kardeş yine takılıyor bi çözüm söylesen...Başka bir programla versiyon atma olanağımız yokmu ?..
sisteminden kaynaklanan bir hata var.
Ayarlar menüsünden sensör ayarlarını kontrol et.eline sağlık arkadaşım tamam yükledim dediğin gibi oldu sağolasın yeni fark ettim telefonu yan çevirince ekran yan dönmüyor yani o sensör kapalı galiba menülerde olsun internette olsun yan çeviremiyorum neden olabilir yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
Herhangi bi siteyi açtıktan sonrada kolayca web browserdan seçenekler kısmından Ekranı döndür seçeneğiyle sensörden bağımsız olarak ekranı döndürebilirsin...
30 ağustostaki yazılımdada paylaşmış olduğum 5 kısayol çubuğu ekleyebilirsin.yani bunda hem n97 ev ekranı hemde normal ev ekranları mı var? görüntülerde n97 ev ekranı görünüyo açıklamalarda "ev ekranına 5 simge yerleştirme vidgeti"nden bahsediliyo
Farklı bir ev ekranı değil sadece ektsra widgetlar eklenmiştir...
ikonların dizilişimi yoksaHocam slm konu haricinde sana bir şey soracam msn de yoksun aşağıda resimde gördüğün gibi bu kategori düzeni hangi dosyada oluyor acaba senin yaptığın en son fw de bu kategori sıralaması yok hangi dosyada acaba dosyanın ismini söylebilirmisin düzenleme yapacam bi zahmet![]()
ikonların dizilişimi yoksa
4x5 menü düzenimi
biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olurum
matrixmenudata.xml ve ve Resource\apps klasöründeki matrixmenudata.mif dosyasını benim fw den çek.ulaşırsın kolayca.ikonların dizilişi hocam 4x5 menü olayını yaptım menü içindeki kategori sıralaması ikonlar felan hangi dosyada acaba sevinirim yardımcı olursan.
matrixmenudata.xml ve ve Resource\apps klasöründeki matrixmenudata.mif dosyasını benim fw den çek.ulaşırsın kolayca.

telefon>sensör ayaları>döndürme kontrolü>oto.ekran döndür tik koy, tamam de.
birde arkadaşlar şunu merak ediyorum menü + dosya yöneticisi +yedekle demiştim
sonra telefona *7370* miydi format attım sonra hafıza kartını çıkardım biçinlendirdim pc den
sonra kötü köylünün verdigi fw yi yükledim nasıl olduysa resimlerim müziklerim garmin navigasyon hepsi karta duruyor
nasıl oldu bu çok merak ediyorum hiçbiri kaybolmamış nasıl yaptıgımıda bilmiyorum pc suitenin özelligimidir yoksa yedekledigim için mi böyle bir şey oldu merak ediyorum
teşekkürler.
BUNU NASIL OLDUGUNU BİRAZ AÇIKLAYABİLİRMİSİZ HEP O YÖNTEMİ KULLANAYIM
tema efektinin bazı kısımları telde yavaşlamaya neden olduğu için çıkartılmıştır.sorun yok telinizdekötuköyli kardesım ana ekran sag veya sola sürükledigimde efektli geçiş olmuyor bende ? tema efektini açıp kapattım yne açtım olmuyor teli açıp kapattım olmuyor napmalıyım ?![]()
Çekirdekte office dosyası var.Farklı bi dosyayla deniyebilirsiniz.kötüköylü kardeşim ben bu 4*5 lik fw yi yükledim adobeyle office yok ama ben kurmak istediğimde yüklü bileşen deyip hata veriyor uygulama yöneticisindede görünmüyor nasıl kurabilirim ben bu office'le adobe'yi
elk giderse yeniden elkler gelince fw atarsın.jafın avantajı bu zatenselam
hiç yapmadm böyle bişiyi ve elektrik giderse...ondan korkak davranıyorum biraz 500 tllik tel