başka ev teması yok.c6 yazılımına ev teması eklenebiliyosa haber etacil cevap verin lütfen başka ev teması varmı? yoksa atabilirmiyiz?

ederimbaşka ev teması yok.c6 yazılımına ev teması eklenebiliyosa haber et![]()

evet var, telefon, menü, ayarlar, telefon, bildirim ışıkları beklemede ışığı kapalı olarak ayarlarsan böyle bi sorun olmaz. ayrıca bildirim ışığına tıkla, bildirilen etkinlikler bölümünde cevapsız arama ve yeni mesaj kutucuklarını boşaltırsan o ışıklar hiç yanmaz. çözümü budur. deneyip sonucu yazarmısın arkadaşımarkadaşlar telefonda mesaj yada cağrı geldiğinde alt orta tuş beyaz şekilde yanıp sönüyor normalde böyle fakat bende sürekli mesaj yada çağrı olmadığı halde sanki varmış gibi yanıp sönüyor bunun bir ayarı varmı teşekkürler
sensör ayarlarını kontrol et.bu arada resmi değiştirdiğine çok iyi yapmışın :dtelefonun alarmı çaldı diyelim teli cep ten çıkarırken kapanıyor susuyor sonra 2 dakika sonra yine aynısı oluyor
bu alarm çaldıgında sürerek açıyordum daha önceki telefonumda istedigin kadar deysen dahi kapanmıyordu.
şimdi bu özellik yeni fw de yok bunu eklemenin veye ayarlardan aktif etmenin çaresi varmıdır
teşekkürler.
evet var, telefon, menü, ayarlar, telefon, bildirim ışıkları beklemede ışığı kapalı olarak ayarlarsan böyle bi sorun olmaz. ayrıca bildirim ışığına tıkla, bildirilen etkinlikler bölümünde cevapsız arama ve yeni mesaj kutucuklarını boşaltırsan o ışıklar hiç yanmaz. çözümü budur. deneyip sonucu yazarmısın arkadaşım
telefonun alarmı çaldı diyelim teli cep ten çıkarırken kapanıyor susuyor sonra 2 dakika sonra yine aynısı oluyor
bu alarm çaldıgında sürerek açıyordum daha önceki telefonumda istedigin kadar deysen dahi kapanmıyordu.
şimdi bu özellik yeni fw de yok bunu eklemenin veye ayarlardan aktif etmenin çaresi varmıdır
teşekkürler.
telefonun alarmı çaldı diyelim teli cep ten çıkarırken kapanıyor susuyor sonra 2 dakika sonra yine aynısı oluyor
teşekkürler.
çünkü bende aynı şeyi sormuştum.sensör ayarlarını kontrol et.bu arada resmi değiştirdiğine çok iyi yapmışın :d

Nokia pc suite yükle sorun kalkacaktırbana biri yardım etsin herşeyi yapıyorum fakat teli görmüyo takıorm kapalı olarak snra basıyorum kapama tuşuna ...
--------------- Ekleme ---------------
bana biri yardım etsin herşeyi yapıyorum fakat teli görmüyo takıorm kapalı olarak snra basıyorum kapama tuşuna ...
+
win 7 yüklü kapama tuşuna basınca yazılım yükleme çkıo fakat tel kapalı oldugu için vazgeçiyo wind.