18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
başka ev teması varmı? yoksa atabilirmiyiz?

recorder

Üye
kardeş emeğine sağlık belliki baya emek harçamışsın...

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
acil cevap verin lütfen başka ev teması varmı? yoksa atabilirmiyiz?

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar telefonda mesaj yada cağrı geldiğinde alt orta tuş beyaz şekilde yanıp sönüyor normalde böyle fakat bende sürekli mesaj yada çağrı olmadığı halde sanki varmış gibi yanıp sönüyor bunun bir ayarı varmı teşekkürler

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar telefonda mesaj yada cağrı geldiğinde alt orta tuş beyaz şekilde yanıp sönüyor normalde böyle fakat bende sürekli mesaj yada çağrı olmadığı halde sanki varmış gibi yanıp sönüyor bunun bir ayarı varmı teşekkürler
evet var, telefon, menü, ayarlar, telefon, bildirim ışıkları beklemede ışığı kapalı olarak ayarlarsan böyle bi sorun olmaz. ayrıca bildirim ışığına tıkla, bildirilen etkinlikler bölümünde cevapsız arama ve yeni mesaj kutucuklarını boşaltırsan o ışıklar hiç yanmaz. çözümü budur. deneyip sonucu yazarmısın arkadaşım

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş fakat bunda orjinal menü kullanamazmıyız? 3x4 gibi...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ömer kardeşim 4x4 menüyü dene.ne 3x4 gibi çok büyük.ne de 4x5 gibi küçük...

omerynd

omerynd

Üye
şu 3x4 menüde simgeleri aşağı yukarı oynatıyoruz ya kinetic scrool dan dolayı o hoşuma gidiyor :d yada böyle oynatmak için ne yapmalıyım?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
önceki sayfalarda vermiştim galiba bi bakarsan sevinirim.şu an ezele bakmaktayım :D

ozkan1979

ozkan1979

Üye
telefonun alarmı çaldı diyelim teli cep ten çıkarırken kapanıyor susuyor sonra 2 dakika sonra yine aynısı oluyor

bu alarm çaldıgında sürerek açıyordum daha önceki telefonumda istedigin kadar deysen dahi kapanmıyordu.

şimdi bu özellik yeni fw de yok bunu eklemenin veye ayarlardan aktif etmenin çaresi varmıdır

teşekkürler.

omerynd

omerynd

Üye
:D eyw kardeşim sağolasın

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
telefonun alarmı çaldı diyelim teli cep ten çıkarırken kapanıyor susuyor sonra 2 dakika sonra yine aynısı oluyor

bu alarm çaldıgında sürerek açıyordum daha önceki telefonumda istedigin kadar deysen dahi kapanmıyordu.

şimdi bu özellik yeni fw de yok bunu eklemenin veye ayarlardan aktif etmenin çaresi varmıdır

teşekkürler.
sensör ayarlarını kontrol et.bu arada resmi değiştirdiğine çok iyi yapmışın :d

JohanGielen

JohanGielen

Üye
evet var, telefon, menü, ayarlar, telefon, bildirim ışıkları beklemede ışığı kapalı olarak ayarlarsan böyle bi sorun olmaz. ayrıca bildirim ışığına tıkla, bildirilen etkinlikler bölümünde cevapsız arama ve yeni mesaj kutucuklarını boşaltırsan o ışıklar hiç yanmaz. çözümü budur. deneyip sonucu yazarmısın arkadaşım

teşekkürederim arkadaşım iki seçenek vardı üsttekini kapattım sorun çözüldü

henes_42

henes_42

Üye

teşekkürler.

sensör ayarlarında, ekrana dokunulduğunda ve telefon döndürüldüğünde ne yapılacağına dair seçenekleri var, ikisindeki seçenekleri de kaldırırsan, dokunduğunda veya telefonu salladığında kendiliğinden alarmı kapatma ve telefon çaldığında sessize alma olayını kapatmış olursun

mutluadam

Üye

teşekkürler.

alarmın kazara kapanmasını sensör ayarlarından halledebilirsin. ama kaydırarak durdurma bu fw de yok malesef. yok-muş daha doğrusu :) çünkü bende aynı şeyi sormuştum.

worry

worry

Üye
bana biri yardım etsin herşeyi yapıyorum fakat teli görmüyo takıorm kapalı olarak snra basıyorum kapama tuşuna ...

--------------- Ekleme ---------------

bana biri yardım etsin herşeyi yapıyorum fakat teli görmüyo takıorm kapalı olarak snra basıyorum kapama tuşuna ...
+
win 7 yüklü kapama tuşuna basınca yazılım yükleme çkıo fakat tel kapalı oldugu için vazgeçiyo wind.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
sensör ayarlarını kontrol et.bu arada resmi değiştirdiğine çok iyi yapmışın :d

kötüköylü kardeşim ismini daha bilmiyorum ama emegine sonsuz teşekkür ederim emege saygı

sensör ayarlarını buldum ve yaptım çok teşekkür ederim

resme gelince nicola scherzinger hasta oluyorum hatuna çok süper heran görmek için koymuştum :naughty:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

+
win 7 yüklü kapama tuşuna basınca yazılım yükleme çkıo fakat tel kapalı oldugu için vazgeçiyo wind.
Nokia pc suite yükle sorun kalkacaktır

Üst Alt