200009FE.txt dosyasında videos kısmını video olarak değiştir.![]()
Pardon hocam yanlış yazmışım video değilde videos yazacaktım öyle olmasına rağmen gözükmüyor malesef.
Aşağıda görülen mod entegre ettim bir dahaki format attığımda bakacam hocam.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html
MOD 16: Fotoğraflarda Gözükmesini İstemediğimiz Klasörlerdeki Resimlerin Gözükmesini Engelleme
Detaylar İçin TIKLAYIN
İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.
Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\200009FE.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

Pardon hocam yanlış yazmışım video değilde videos yazacaktım öyle olmasına rağmen gözükmüyor malesef.
Aşağıda görülen mod entegre ettim bir dahaki format attığımda bakacam hocam.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html
MOD 16: Fotoğraflarda Gözükmesini İstemediğimiz Klasörlerdeki Resimlerin Gözükmesini Engelleme
Detaylar İçin TIKLAYIN
İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.
Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\200009FE.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.
cenrep
version 1
[owner]
0x200009FE
[defaultmeta]
0
[platsec]
cap_rd=ReadUserData cap_wr=WriteDeviceData
[Main]
0x1 int 0 0
0x10001 string "\\private\\" 0
0x10002 string "\\system\\" 0
0x10003 string "\\activenotes\\" 0
0x10004 string "\\Data\\activenotes\\" 0
0x10005 string "\\sys\\" 0
0x10006 string "\\resource\\" 0
0x10007 string "\\Cities\\" 0
0x10008 string "\\.mediaartlocal\\" 0
0x10009 string "\\Sounds\\" 0
0x10010 string "\\Others\\" 0
0x10011 string "\\Installs\\" 0
0x10012 string "\\Videos\\" 0
0x10013 string "\\download\\" 0
0x10014 string "\\Games\\" 0
0x20001 string "Z:\\Data\\Sounds\\Digital\\" 0
0x20002 string "Z:\\Data\\Sounds\\Simple\\" 0
0x20003 string "Z:\\Data\\Videos\\" 0
0x40001 string "C:\\Data\\" 0
0x90000 int 0 0 cap_wr=alwaysfail
0x90001 int 0 0
bu kısmı değiştir kardeşim![]()

kapanmaya da kapanmıyor meret bataryayı çıkar tak gerekiyor. bu sorunla karşılasan varmı?kardeşim birşey sorayım çok oluyorum ama 18.09 tarihli yazılımını yükledim de bunda normal 5800 yazılımındaki kadar gitmiyor değil mi şarj? bende mi hata var yoksa.
birde arada ekran birbirine giriyor renkler cümbüşü şeklindekapanmaya da kapanmıyor meret bataryayı çıkar tak gerekiyor. bu sorunla karşılasan varmı?

yok yok ekran kararıyor yatay renk renk çizgiler geliyor. mesela eskiden vmenü kullanırken bu şekilde donuyordu tel reset atıyordu. o programı kaldırınca geçmişti.
Yüklediğin programları kontrol et dostum....yok yok ekran kararıyor yatay renk renk çizgiler geliyor. mesela eskiden vmenü kullanırken bu şekilde donuyordu tel reset atıyordu. o programı kaldırınca geçmişti.
kardeş ne diyeyim malum c6 yazılımında böyle bir durum var..tmm kardeşim sağol şu sarj işi nasıl?
abi bu sorun değil ki telin özelliği.sayfayı maximum biçimde görüntülemek babında yapılmış bi düzenleme.Bu konuyla ilgili çıkmış bir mod yok zaten.Otomatik olarak 3 sn sonra o bar kaybolur doğru.kötü bunu sana sormuşmuydum hatırlamıyorum ama tekrar ortaya sorayım; websayfası açtığımızda telefon dik konumda iken en alt bar var ya seçenekler ve geri butonunun olduğu bar, bir süre sonra sadece ok kalıyor ve bu bar normal olarak kayboluyor. sonra bu bar lazım olduğunda lazım oka tıklıyoruz ya ortaya çıkarmak için işte ozamanbu en alt bar kayboluyor yada yeri boşalıyor web sayfası görünüyor yerinde . çoğu denediğim cfw de var bu sorun. bunda da varmı denermisiniz?

kardeş siz haftada belki bir iki fw atıyorsunuz.ben günde deneme babında 10 fw attığım zaman oluyor.ya kötükölü ustam birşey sormuştum cevap vermedin ben tekrar sorayım.. sürekli fw değiştirmek cihazı bozar mı ya ?? sürekli indirip deniyorum bozulacak diye korkuyorum ya sorun olur mu acaba??
--------------- Ekleme ---------------
bu arada eline sağlık ya senin sayende telefonumu daha çok sevmeye başladım![]()